tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mango Ceremony Collection 2012

Sain sähköpostia Mangolta heidän uutukaisesta Ceremony-juhlamallistostaan. Aivan ihania sävyjä ja materiaaleja. *LOVE* <3


Omiksi lemppareiksini valikoitui kaksi haalean vaaleaa Aquan sävyistä mekkoa. harmi vain, ettei minulla olisi kummallekkaan näistä käyttöä, joten ostamatta jäävät.

Tässä kuitenkin varsin hyvä vaihtoehto morsiammelle, joka ei perinteistä pukua kaipaa tai miksei häävieraallekin.

Mangon Ceremony Collectionin löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ!

10 kommenttia:

 1. Ihan uteliaisuuttani kysyn
  Mitä sinä saat näistä esittelyistä? Ja kivahan se on jos saat jotain vaivanpalkkaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Tästä kyseisestä esittelystä sain palkaksi hyvän mielen. HIH :) Tämä blogi on tavallaan leikekirjani, ja voin palata ajassa taaksepäin katsomaan mistä olen tykännyt ja mitä harkinnut ostavani. Ja siellä ruudun takana joku lukija saa postauksestani inspiraation tai löytää puuttuneen juhlamekon tuleviin juhliin, olen tuplasti iloinen. :)

   Jos hyödyn postauksestani jotain (rahaa / tuotteita), merkkaan sen aina selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Maria: Niin on! tuo kakkosmekko olisi aivan unelma... Mutta olen luvannut olla ostamatta enää koskaan ikinä mitään "turhaa". Itselläni ei ole lähitulevaisuudessa tulossa niin fiinejä juhlia, että tuollaiselle mekolle olisi tarvetta. Harmi, sillä tuo on täydellinen väriä myöten. <3

   Poista
 3. Harmi tosiaan kun ei ole mitään juhlia tiedossa!Tosi ihania!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niina: sanopas muuta. Samaa harmittelen, mutta ehkä ihan hyvä niin. Rahareikiä riittää tässä remppahommassa tarpeeksi. ;)

   Poista
 4. Niin hempeitä, ja pitsiä rakastan :) (Blogissani mainitsinkin, että sinä olet saanut minut pohtimaan tyyliäni tarkemmin - tai herätellyt sitä mihin suuntaan haluan kulkea tyylini kanssa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja P-M: Kävinkin lukemassa postauksesi! <3 <3 <3 Kaunis ja iso kiitos sinulle! Ihanaa kun saa toimia inspiraattorina. <3 <3 <3
   Joko käväisit hakemassa kenkäpaketin? Olivatko sopivia? Toivottavasti tykkäät niistä!!! <3

   Poista
 5. Ompas kauniita, oi että! Ihanan hempeitä ja romanttisia ja siroja juhlamekkoja. Mii laik! :) Hei ja tsemppiä remonttiurakkaan, teillä näyttää siellä olevan ihan kunnon urakka meneillään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mabn: Meillä on hirveä hulabaloo. Makkari on kuin pommin alle jäänyt. :) Onneksi sen oven saa kiinni, niin voi kuvitella ettei siellä ole kaaosta. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.