maanantai 9. heinäkuuta 2012

Alustava sisustussuunnitelma makuuhuoneeseen

Olen pyöritellyt päässäni kaikenlaisia visioita tulevasta makuuhuoneen sisustuksesta. Kunhan pohjatyöt saadaan loppuun, on seinien maalaamisen aika. En malta odottaa, että pääsen sutimaan Laastia (X487) seiniin ja etsimään oikean sävyisiä petivaatteita uuteen petaukseen. :)

Tässä excelillä suunniteltu pohjakuva ja Ikean Beståkaapiston versio 1.

Emme ainakaan toistaiseksi osta uutta kaapistoa, vaan mallaamme ensin olemassa olevista kaapeista ja niiden osista sopivan tuntuista kokonaisuutta. En vielä tiedä laitanko kaappeihin ne kromatut jalustat, vai jätänkö ne pois.

Sänky tulee olemaan sen verran isokokoinen, ettei sitä saa kuin vain tuolle pitkälle päätyseinälle. Sen asettelussa ei siis ole juurikaan valinnanvaraa. Sängyn päälle tulee jäämään Lack-hyllyt, mutta korvaamme mattavalkoiset hyllyt korkeakiiltovalkoisilla.

Kaapiston matalamman osan päälle ajattelin laittaa rakkaan pöytävalaisimeni (se lasijalkainen, kromialustainen, neliövarjostiminen), jolle ei ole viimeaikoina ollut järkevää paikkaa. Matala taso toimii myös laskutilana, koska yöpöydille ei valaisimen lisäksi mahdu paljoa muuta. 

Testiileissä sävyinä tulee olemaan valkoinen ja haalean vaalea muta (beigen-harmaa, vaikea sävy löytää kankaista). Päiväpeite, verhot ja matot jäävät ennalleen. Ainoastaan liinavaateosasto saa lisäystä uusista sävyistä. :)

Nyt remppatouhuiluun takaisin, meillä on kamala kaaos ja kiirus. 

Huomiseen! <3
6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä, jään mielenkiinnolla odottamaan muutosta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marie: toivon mukaan viikonloppuna saadaan osittain kalustettua tuo pieni makkarikoppi. :)

   Poista
 2. Kiva nähdä valmis lopputulos.Tulee varmaan kaunis makkari, osaat tuon sisustuspuolen sen verran taitavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja K. Kiitoksia!!! Itselläni on vahva visio päässäni lopputuloksesta, ja jos kaikki palat loksahtaa kohdalleen, niin siitä tulee hieno. Jos ei loksahda, niin se on luultavimmin ihan ok. Suurin riski on tuo Laastin-sävyinen maali, se voi olla meidän valaistuksella liian vihertävä. Pieni, mutta mahdollinen riski piilee siis. :)

   Poista
 3. Oi, kuulostaa hyvältä! Mielenkiinnolla minäkin jään odottamaan lopputulosta :) Ja kiva, jos sulta saa vinkkejä, mistä löytää tuon vaalean mudan sävyisiä tekstiilejä -ne on myös itsellä haaveissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -I-: Käväiseppäs Next-ketjun nettikaupassa, siellä UK puolella on jo syysuutuudet tulleet myyntiin ja sieltä bongailin muutamia mudan sävyisiä pussilakanoita. Sitten jos ne saadaan vielä tänne Finlandin puolelle niin tiedän mistä shoppaan. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.