tiistai 10. heinäkuuta 2012

Järkyttävä sekasotku ja kaoottinen tilanne :)

Meillä on hirmuinen sotku ja remontti odottaa tekijäänsä edelleen. Huomenna saapuu sänky, joka on kolmessa osassa. Painoakin vain 50 kg. Jepatijee. :)

Huomenna postailen teille meidän kaappien sisällöstä, jotka ovat varsin veikeässä kunnossa. Ja raotan teille myös hieman sänkypakettia, vaikkakin se saa jäädä pahveihin odottamaan remontin valmistumista.

Tämä viikko on ollut täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, eikä tunnu loppuviikkokaan muuksi muuttuvan. Meillä on miehen kanssa myös toinenkin remonttikohde meneillään, siellä seinäpintaa valmistuu paraikaa ja laminaattia lätkäistään lattiaan viimeistään ylihuomenna.
Kuvailen tämän toisen projektin teille ihan erikseen sitten kun se valmistuu. Ei ole nimittäin meidän koti kyseessä, vaikka omat hyppyseni olenkin pistänyt peliin. :)

Vastailen myös kommentteihinne paremmin loppuviikosta kun saadaan akuutit asiat pois päiväjärjestyksestä. <3 Kiitos siis kärsivällisyydestänne, ootte ihania! <3

Aurinkoista iltaa kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Olet sä niin reipas! Ja miehesikin ilmeisen helposti ymmärtää että kun sä haluat remonttia, niin se on juuri oikea hetki remontille ;)

  VastaaPoista
 2. Mutta lopputuloksesta tulee mahtava, tiiän sen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Padmerine: Minullakin visio uudesta makkarista on tosi upeana mielessä, toivottavasti se Laastin sävyinen maali ei ole livenä liian vihertävä. Sitten olen pulassa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.