perjantai 1. kesäkuuta 2012

Oma tyylini - vaatekaapin päivitystä ja listojen tekoa

Kävin tänään läpi rankalla kädellä omaa kaappiani ja päivitin hieman asukokonaisuuksia ostoslistan muodossa. 



Nämä kaikki tarvittavat päällysvaatteet löytyvät. Ja lisäksi minulla on vielä kamelin värinen villakangastakki sekä musta tyköistuva lyhyt nahkatakki. Harvoin kumpaakaan näistä käytän, mutta en raaskinut vielä luopua niistä. :)
_____________________________________________________________________



Nämäkin löytyvät kaikki kaapista, ohuet urheiluhousut tosin puuttuvat kuvasta, koska olivat jalassani kuvanottohetkellä. Paksuja sukkahousuja on yhteensä 5 pakettia ja mikrokuituisia Vilan Surface-legginsejä löytyy neljät (kuvassa vasemmalla). Ne on ihan must have-pöksyt omassa vaatekaapissani.
_____________________________________________________________________




Tässä on mekkoja ja hameita omiin tarpeisiini riittävästi enkä enempää tarvitse. Vain nämä kuvissa olevat mekot ja yksi kynähame jäivät jäljelle, loput karsin rankasti pois. 
Tykkään pukeutua mekkoon aikuisten-ulos lähtiessäni, mutta enää ei tule tuota "ulkoilua" juurikaan harrastettua, eikä ole mekoille oikein käyttöäkään. ;)
_____________________________________________________________________


Paidoista ei ole kuvia lainkaan. Lähes kaikki valkoiset t-paidat, paitapuserot ja alustopit joutivat roskikseen värjäytymien, rispaantuneiden saumojen ja epäsiisteyden vuoksi. Edessä siis shoppailureissu, jonka tarkoitus on uusia kaikki paidat topeista neuleisiin. 
Myöskään juhlatoppeja ei itselläni ole, koska kaikki omistamani topit/paidat olivat huonoja, eikä niitä tule käytettyä. Kiertoon joutivat nekin. :)
_____________________________________________________________________



Asustepuolella on suurin puutelista, minulla ei nimittäin ole oikeastaan mitään asusteita tällä hetkellä. 
Kuvassa näkyvä Michael Korsin kultakello on uusin, hyvin pitkään harkittu hankintani ja edustaa korupuolella sitä ainokaistani. Kihlasormus toki löytyy, mutta muuta ei ole. En ole koskaan osannut käyttää koruja luontevasti, en ymmärrä miksi. Nyt onkin tarkoitukseni terästäytyä tässä asiassa ja pikkuhiljaa kerryttää itselleni perusvarasto, johon voisi kuulua muutama ranne- ja kaulakoru, valkoisia helmiä ja kultaa. Mitään kiirettä en kuitenkaan pidä ja pyrin makustelemaan hankintojani rauhassa ja pitkään.


Laukkuosastolla on myös vajetta, minulla on nimittäin vain yksi laukku, pikkuinen konjakinruskea messenger. Tarvetta olisi mustalle isolle laukulle sekä iltalaukulle. Olenkin tiiraillut yhtä melko tavanomaisen oloista kirjekuorilaukkua Michael Korsilta. Isoista laukuista itseäni miellyttää eniten Mulberryn muutama suosittu perusmalli, mutta juuri nyt ei ole ajankohtaista sijoittaa useita satoja euroa laukkuun. Ensi vuonna ehkä, siihen asti menen ilman. :)


Vöitä minulla ei ole, edellinen ohut vyöni Gina Tricotilta purkaantui kahteen osaan ja lensi kaaressa roskikseen. 
R-Kioskilla tosin odottaa miehen tilaama H&M:n paketti, joka sisältää kolme vyötä minulle. Jos ne ovat kivoja, olen kerryttänyt asustesaldoani heti kolmella. :) Jos eivät ole, niin palautukseen menevät surutta. Vielä pitäisi löytää oikeassa värissä oleva konjakinruskea nahkavyö farkkujen kanssa käytettäväksi...
_____________________________________________________________________




Kuvista puuttuu kolmet mustat nahkasaappaat syys-talvi-käyttöön, varrelliset Conversen koiranulkoilutus-tennarit sekä kahdet Hunterin kumpparit, joista löydät oman postauksen TÄÄLTÄ!


Tennareita minulta löytyykin jo aivan liikaa, toisaalta käytän niitä päivittäin. Nudet korkkarit puuttuvat edelleen, mutta ensi viikolla kotiutuu Spartoon nettikaupasta tilaamani Guessin beiget korkkarit. Niillä mennään. 

_____________________________________________________________________

Pukeutumisen suhteen minulla ei ole lainkaan niin huono tilanne, kuin alunperin kuvittelin. Valkoisia paitoja ja toppeja läpikäydessäni tulin jo epätoivoiseksi ja tuskailin, ettei minulla ole mitään tarvittavaa. 
Muutamia puutteita lukuunottamatta, tässä postauksessa on listattuna kaikki pukeutumiseeni käytettävät vaatteet, kengät ja asusteet, eikä niitä puutteitakaan edes montaa ole. 
Akuutteina hankintoina on pari valkoista t-paitaa, muutama valkoinen paitapusero, neule tai jopa kaksi. 
Loppuja voin ostostella ihan ajan kanssa ilman kiirettä. :)


Virallinen kaapinraivaus-postaus siirtyy huomiselle, koska en ole saanut vielä viikattua kaikkia vaatteita takaisin kaappiin. Huomenna projekti jatkuu siis... :)


Pirtsakat perjantai-illat kaikille!!! <3

10 kommenttia:

  1. Heipparallaa! Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin :)

    Huomasin että sullakin on tuo mahtava MK:n kello, onko se Shopbopista, onko sulla kokemuksia sieltä tilaamisesta? Upea myös tuo Burberryn trenssi (noista popoista nyt puhumattakaan!)
    ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Parempaan suuntaan ollaan menossa, vaikkakin Miffe edelleen linkuttaa takajalkoja. <3

      MK:n kello on ostettu hyvät suosituksen saaneesta Keskisen Kellosta, Shopbopista ei ole kokemusta, vielä. Olen kyllä harkinnut sieltä tilaavani yhtä jos toista, mutta olen aika arka ulkomaisten nettikauppojen suhteen. Trenssini ei ole Burberry vaan kolme vuotta sitten Mangosta ostettu. HIH :) Burberry on kyllä haaveilulistalla ja joskus toivon vielä sellaisen omistavani. =D

      Poista
  2. Kyllä on tyylikkään näköistä - kun katson omaan kaappiini näkymä on vähemmän tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja P-M: Mä olen vuosia kerännyt tuota klassisempaa linjaa, trenssejä yms. ja hankkiuduin 2008 eroon aika monesta epäsopivasta vaatekappaleesta. ;) Nytkin lähti kaksi pussillista pois, mutta toinen niistä oli silkkaa roskaa (risaa ja nuhjuista, loppuun kulutettua trikoota). Mekkoja olen hamstrannut joskus ihan hirmuisesti, mutta nyt jäljellä on enää muutama sekä lisäksi yksi kynähame. Arkisin tykkään pukeutua housuihin ja ulos bilettämään menessä sitten kiskaisen niskaani mekon tai hameen sekä korkkarit. :)

      Hieman harkitsen kaapista tuloa, jotta näkisitte paremin kuka täällä ruudun takan oikein piileksii, mutten taida vielä uskaltaa, ehkä... =D

      Poista
    2. Minullakin on visio siitä tyylistä mitä tahtoisin enemmän itselleni mutta kaappiin katsoessani huomaan että paljon ei ole muuttunut :) Mutta ehkäpä sinun innoittamana uskallan ronksimmin alkaa heittää pois sitä mihin en enää "halua" :)

      Poista
  3. Hei Miia, me kaikki odotamme innolla näkevämme s i n u t, Reilusti vaan kaapista ulos!
    Katselinkin tuossa yksi päivä Keskisen kellon sivua ja siellä on kyllä hyvä valikoima.
    Ajattelin ihan samaa, että näinköhän uskaltaa tuolta ulkomailta(Shopbopista)
    tilailla, vaikka monet ovat kyllä kehuneet ko. nettikaupan nopeutta ja luotettavuutta..
    ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
  4. IHANAT KORKKARIT! <3 <3 <3 Ja noi Guessin (?) tennarit... Mäkin tahdon. ;)
    Senkin kaappihirmu, tuuppas siivoomaan meidänkin kaapit. :)

    Mikäs on Miffen tilanne? <3

    VastaaPoista
  5. Tuntuu olevan sellainen vaatekaappi, joka täällä on tavoitteena. Tai ainakin osittain tavoitteena. Suunta kuitenkin suunnilleen sama. :)

    VastaaPoista
  6. Juuri itsellä sama urakka menossa, eilen silitin koko päivän ja samalla lajittelin pinoihin: kirppis, roskiin, ehkä ja takaisin kaappiin.) Kunpa aina viitsisi silittää, trikoopaidatkin ovat, kuin uusia silityksen jälkeen. Kiitos sinulle, sain inspiraation luettuani blogiasi.!
    Täällä jatkuu, turhan tavaran karsiminen.:)
    Pia

    VastaaPoista
  7. Apua, mitenhän tämä ihana postaus oli mennyt multa täysin ohi! Ihania vaatteita kaapissasi ja voihh noit CL korkoja <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.