torstai 3. toukokuuta 2012

Hunter-kumisaappaat

Minulla on lapsuudesta jäänyt "trauma" kumppareihin ja olen vastustanut niiden käyttöä aina viime kevääseen saakka. Lapsiperheessä kumisaappaat kuitenkin ovat melko tarpeelliset, myös aikuisilla. Siksipäs ostin vuosi sitten aikuiselämäni ensimmäiset kumisaappaat, valkoiset Hunter Original Glossit. Se oli rakkautta ensi askeleesta alkaen. :)


Valkoisten kumpparien lisäksi kaipailin myös tummia saappaita, jotka olisivat käytännöllisemmät kunnon kurakeleillä. Kotiutinkin tovi sitten Brandokselta perusmalliset mustat Hunter Original Tall-saappaat.


Tässä kuvia mun valioparistani!Ostin erikseen Instant Boot Shine-hoitoaineen mustille saappailleni, joilla on taipumus muuttua läikikkääksi. 
Kuvissa saappaat on käsitelty tällä aineella ja siksi kiiltävät noin paljon. 
Hoitoaineen tuoteseloste:Mustat saappaani säilytän Hunterin omassa pahvilaatikossa. Mattapintaiset kumpparit eivät kestä kovin hyvin suoraa auringonpaistetta (edes ikkunan läpi) ja muuttuvat nopeasti harmahtavaksi. Huomenna tulossa postaus meidän uutukaisesta matosta! ;)


15 kommenttia:

 1. Minulla on samanlaiset mustat hunterit. Olen todella tyytyväinen niihin ollut kyllä, pariin kertaan olen boot bufferilla hieronut, niin ovat pysyneet hyvinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a_millia: Minulla olikin tiedossa tuo, että saappailla on taipumus muuttua läikikkääksi, joten ostin kanssa HUntterin suoja-aineen. Käyttö tosin taitaa jäädä vasta syksylle, koska nyt näyttäisi se kesä tulevan aika vauhdilla. :)

   Poista
 2. Hunterit ovat muuttaneet täysin käsitykseni kumisaappaista. Eläessäni en olisi uskonut, että kumppareista voisi tulla yhdet lempikengistäni:) Ensin ostin harmaat (silloin taisi olla kevät) ja toisena löytyy mustat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mii... Sama juttu! :) En olisi kyllä uskonut, että ovat noin kivat ja varsinkin omissa jaloissa. Blogeissa katselin nuita Huntereita alunalkaen ja epäilin pitkään, tuleeko tuollaisia itse sitten kuitenkaan pidettyä, vaikka ne kivalta näyttikin esim Charin (Char & the city-blogista) jalassa. ;)

   Poista
 3. Kyllä noi ovat hyvät hankinnat! Hunterin kumpparit ovat tosi mukavat jaloissa ja kauniit. Mullakin on, tosin hieman erilaiset:

  http://imageblackandwhite.blogspot.com/2011/12/hunter-kumisaappaat.html

  Ja kyllä on ollut käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Image: Ihanat!!! Katselin samoja, mutta päädyin piiiiiiiitkän pähkäilyn jälkeen noihin tavallistakin tavallisempiin mustiin "blogi-kumppareihin". :)

   Poista
  2. Joo, niin totta muute se, että Hunterit on blogi-kumpparit... Kukaan "ei bloggaavista" kavereistani ei edes tiedä mitkä on Hunterit. :D

   Poista
 4. Olen himoinnut noita kumppareita jo tovin, löysin toisen kivan parin noiden sun valkoisten lisäksi, ne on mustat joissa on kuvioitu pinta...(en vielä osannut päättää kummat olisi mieluisammat, ehkä ne valkoiset kuitenkin) Hunterit on varmasti hyvät jalassa!
  Kivaa viikonloppua.ڿஇtஇڿ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Mä rakastan noita valkoisia Gloss-saappaita. Olenkin käyttänyt niitä vuoden verran aina silloin tällöin ja on tosi hyvät jalassa. :) Mustat on toisaalta niin perusperus, että niiden kanssa sopii kaikki vaatteet. Tiedän miten vaikeaa on valita Huntereita, kun hyviä vaihtoehtoja on niin paljon. =D

   Poista
 5. Hei, ovatko nuo Hunterit väriltään "ice white" eli puhtaan valkoiset vai "stone"-väriset? En Hunterin omilta nettisivuilta löytänyt aivan valkoisia saappaita, ainoastaan stone-värisiä..
  Tuleeko valkoisiin saappaisiin todella herkästi likaa tms. ja miten lähtee pois, vai lähteekö? Entä pitääkö myös valkoiset saappaat suojata hoitoaineella ja muuttuvatko harmahtaviksi vai onko tämä vain tummien saappaiden ongelma.
  Kiitos jos viitsit kertoa kokemuksia, pähkäilen tässä valkoisten ja mustien saappaiden välillä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, nuo omat Huntterini ovat puhtaanvalkoiset, sävy White. Stone on hieman harmaaseen vivahtava. Valkoinen saapas likaantuu tosi helposti, mutta likä lähtee ainakin tästä kiiltävästä mallista pois pyyhkimällä. Muutama tumma jälki on jäänyt pintaan kun rymysin viime kesänä Bon Jovin keikalla kaatosateessa ja ihmismassassa. Niitä en ole yrittänyt kovin tehokkaasti puhdistaakaan, mutta luulen että nekin saisi universal stone-puhdistusaineella pois. :)

   Kiiltävät valkoiset saappaani eivät ole reilussa vuodessa muuttuneet mihinkään, mattavalkoiset (jos niitä edes on) varmasti sameutuvat, kuten mattasaappaat yleensäkin Huntterilla tekevät. Mustat saappaani ovat sellaiset mattapintaiset, mutta ovat pysyneet tosi hyvänä kun olen puhdistanut ne käytön jälkeen tuolla Boot Bufferilla. Eivät ole muuttuneet harmaiksi lainkaan (vielä). :)

   Itselleni mustat ovat monikäyttöisemmät ja jos saisi jommat kummat vaan valita niin ottaisin nuo mustat. Mustia saa myös valmiiksi kiiltävänä (Hunter Original Gloss Black) ja ne eivät muutu harmaaksi. Ne on omasta mielestäni parhaat, vaikken niitä omistakaan (vaihtaisin kyllä mattamustani kiiltäviin vaikka heti). :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.