lauantai 16. kesäkuuta 2012

NetAnttilan paketti ja sen sisältöä ♥

Kävin tänään hakemassa NetAnttilasta tilaamani paketin (nouto myymälästä).
Box-laatikot menivät sittenkin palautukseen, koska löysin leluja varten paremman säilytystavan - jättisuuren, valkoisen Koziol-muovikorin. Kori kulkee nimellä pyykkikori, mutta on mitä mainion lelukorina. Tästä tulossa huomenna ihan oma postauksensa. :)

Palataksemme takaisin aiheeseen, kotiin kantautui Plussa-tarjouksessa ollut Iittalan kirkas Vitriini-rasia sekä Eero Aarnion Plastexille suunnittelema Evergreen-suihkepullo, valkoisena tietenkin. =D







Myöhemmin tänään tulossa lisää Vitriini-asiaa ja pieni koruesittely. 
Ajastin postauksen julkaistumaan klo 16.00.

Nyt syömään myöhäinen lounas ja sitten ulkoilemaan koko perheen voimin! 

Aurinkoista ja helteistä päivää kaikille! <3

8 kommenttia:

  1. Nyt sullakin on vitriini! <3 Mii laik! Ja tuo suihkepullo on ollut ostoslistalla ainakin vuoden, kastelukannu jo löytyykin samasta sarjasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irina: Niin on! mehän ollaankin siitä höpötetty jo yli vuosi, vai pitempäänkin... ;) Itse tahtoisin vielä sen ihan pienen vitriinin sormustani varten, mutta sitä ajattelin katsoa käytettynä huutonetistä. On sen verran pieni, että hyvin pakattuna pysynee ehjänä toimituksessa. :)

      Poista
  2. Olen nyt katsellut sekä Irinan, että sinun blogissasi tuota vitriiniä ja täytyy kyllä todeta, että kaunis on ja se on nyt hankintalistallani. Aikaisemmin en ole niistä niinkään välittänyt mutta nyt kyllä silmää mielyttää. Toinen mistä en juurikaan koskaan ole perustanut on Aaltomaljakot ja tämän kevään aikana olen kovasti halunnut 160mm sekä muutaman pienemmän. Niin se maku ja mieltymys muuttuu iän myötä (44v.).
    Minä en käytä ollenkaan keltakultaisia koruja, ainoastaan hopeisia tai valkokultaisia. Minunkaan koruvalikoimani ei kesäisiä rihkamakoruja lukuunottamatta ole kovinkaan suuri enkä aikaisemmin ole juurikaan koruja käyttänyt.
    Tämän kevään aikana olen senkin tavan oppinut ja nykyään en juurikaan enää lähde ulos ilman jotain korua.
    Koruvalikoimani on äidiltäni joululahjaksi saatu ihan Lapponia jewerly-sormus, lapsilta joululahjaksi saatu Nomination-sormus ja lapsilta äitienpäivälahjaksi saatu 2kpl Nomination silvershine-rannerengasta johon olen jo heidän nimikirjainten lisäksi saanut sydämen ja itse ostanut kirkkaan kiven.
    Hankintalistalla on Michael Korsin hopeanvärinen kello ja niillä mennäänkin sitten jo pitkän aikaa eteenpäin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiina: Valkokulta on kyllä kaunista myös, oma suosikkini kuitenkin on tuo keltakulta. :) Maku muuttuu pikkuhiljaa ja olen itsekin huomannut, että monta sellaista asiaa ja esinettä katsoo aivan toisin silmin kuin ensi vilkaisulla. Olen aina tosin tykännyt Aalto-tuotteiden muotokielestä, mutta vasta viimeisen reilun vuoden aikana olen suorastaan rakastunut siihen. <3 <3 <3

      Itse ajattelen, ettei kovinkaan suurta koruarsenaalia edes tarvitse, kunhan on muutama tarpeellinen ja itseään ihastuttava yksilö olemassa. Sekä tietenkin tunnearvoltaan korvaamattoman tärkeät korut, kuten juuri rakkailtaan saadut korut usein ovatkin. Itse olen vannottanut omia perheenjäseniä, ettei minulle koruja tarvitse hankkia. Siksi en ole lahjoiksikaan niitä saanut, paitsi lapsena (horoskooppikoruja 2 kpl siskolta, ne hajosi ja hävisi vuosien varrella, sekä muutaman lasten kellon joille kävi samoin). Nominationista haaveilen itse, tahtoisin sellaisen äiti-tytär korun, johon sitten aina äitienpäivänä saisi uuden palan. <3 <3 <3

      Vitriinissä yksi parhaita puolia on se, että kauniit korut näkyvät, eivätkä ole piilossa. Myöskin pölyltä ovat suojassa, joten siihen on hyvä säilöä myös harvoin käytettäviä koruja. :)

      Aurinkoista iltaa sinulle Tiina! <3 <3 <3

      Poista
  3. Kuule, tämä ei liity nyt varsinaisesti postaukseen ollenkaan, mutta jos osaisit autaa, olisin ikionnellinen! Miten onnistut ajastamaan postauksia? Olen yrittänyt itse blogissani ajastusta vaikka kuinka monta kertaa, mutta ei vaan onnaa. Ärsyttää. Eli, jos sinulla on antaa siihen vinkkejä, kiitän ja kumarran tosi syvään! :)))

    PS. Varsinkin tuo kirkas Vitriini on tosi kaunis! Korujen säilytykseen minäkin sitä käyttäisin, jos sellaisen omistaisin. Nyt minulla on korut Ikean lasten osastolta ostetuissa muovirasioissa. :D Ei ehkä kauniita, mutta käteviä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. annamari: tietysti autan sinuu! <3

      Kun olet siinä uuden postauksen tekovaiheessa, on oikealla sivussa sellainen palkisto (viestiasetukset, tunnisteet, aikataulu, sijainti, asetukset). Valitset siitä sen aikataulun. Sitten laitat täpin siihen "määritä päivämäärä ja aika"-kohtaan, seuraavaksi valitse päivämäärän ja kellon ajan (ip. ja ap, aamupäivä alkaa klo 12 yöllä ja iltäpäivä klo 12 päivällä) koska tahdot postauksen julkaistuvan. Sitten painat siitä alta kohtaa "valmis". Ja lopuksi julkaiset postauksen normaalisti. Se menee tekstiluonnoksiin ja julkaistuu tosiaankin vasta sinä päivänä ja kellon lyömänä, milloin olet ajastuksen laittanut.

      Tämä siis toimintaohje tässä uusimmassa blogger-alustassa (oletan että sinulla käytössä tämä). :)

      Kysy vaan lisää, jos jäi joku juttu askarruttamaan. :)

      Poista
  4. KIITOS TUHANNESTI!!! *kumartaa syvään* Tästä oli todellakin apua! Olen siis muuten tehnyt juuri noin, mutta en ole tajunnut "julkaista" postausta eli siitähän se homma on jäänyt kiinni. Nyt uskoisin, että onnistun, kiitos Sinun, Jei! :)))

    Mukavaa kesäillan jatkoa sinne! ☼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. annamari: Hyvä että onnistuit ajastamaan postauksia! :)

      Tunnelmallista sunnuntai-iltaa sinulle! <3

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.