lauantai 16. kesäkuuta 2012

Rakkautta on... Vitriini-rasia ja kultaiset korut ♥

Kuten olenkin jo aikaisemmin maininnut, en omista juurikaan koruja. En ole oikeastaan koskaan oppinut niitä luontevasti käyttämään, enkä ole nähnyt tarpeelliseksi niitä hankkiakaan. ;)

Nyt kun ikää on tullut lisää, on pukeutuminen muuttunut aikuisemmaksi ja hieman asiallisemmaksi. Pelkistetty asu kaipaa seurakseen jotakin pientä extraa, jotta välttyy turhan pliisulta lopputulokselta. Korut viimeistelevät ja eheyttävät arkisemmankin pukeutujan ja kuka ei tahtoisi sitä kuuluisaa pistettä sinne iin päälle. ;)

Korukokoelmani on edelleen hyvinhyvin pieni, sisältäen yhden kellon, yhden rannekorun ja yhden sormuksen. =D Mutta se riittää minulle toistaiseksi ja kerrytän kokoelmaani ajan kanssa pikkuhiljaa.

Opiskelin makro-kuvausta kamerallani ja innostuin kuvailemaan Vitriiniä ja kultaisia korujani oikein olan takaa. Kuvia katsellessani tuli melkein tippa linssiin, onnistuin nimittäin aika hyvin kuvaamisessa ja tuo kirkkaan lasin ja kullan yhdistelmä on niin kaunista katseltavaa, että sanattomaksi vetää. :´)








Näin pienestä tulen toooodella iloiseksi. Kaunista silmänruokaa ikiajoiksi! <3 <3 <3 <3
Kauneus on katsojan silmässä ja minun silmäni katsovat Vitriiniä ihaillen ja huokaillen! ;)

Onko siellä ruudun takana Vitriinin omistajia ja jos on, mitä kaikkea olette säilöneet siihen?

28 kommenttia:

  1. Toi kello on niiin täydellisen ihana!! <3 mistä oot sen ostanu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jennifer: Ostin kellon erinomaiset suositukset saaneesta Keskisen Kellosta, siis nettikaupasta! :) Ja hyvää palautetta tulee minultakin, tosi nopea toimitus, vain muutama arkipäivä ja kultaliikkeitä edullisempi hinta. :)

      Poista
    2. Uii, pakko käydä heti kattoo :)

      Poista
  2. Tuo kello on kyllä niin ihana, hain omani Timanttisilta tänään :)
    Juurikin tuohon Oversized Runwayhin päädyin ja oikean valinnan tein!

    VastaaPoista
  3. Heips!

    Olen löytänyt ihanaakin ihanamman blogisi tällä viikolla :). Luettuani kirjoituksiasi olen jo hankkinut itsellenikin Eva Solon kasvatuspurkit....saa nähdä mitä tulee, mutta ne on myös ihan kauniit purkit ihan vaikka sisustuselementtinä.

    Minä säilön pienessä vaaleanpuanisessa Vitriinissä korvakoruja, pienessä vaaleansinisessä sormuksia, isossa kirkkaassa rannerenkaita ja kelloja sekä isossa harmaassa Vitriinissä keittiössä vitamiineja..........vitamiinipurkit on niin rumia ja jos ne ovat kaapissa, niin minä en ainakaan koskaan muista ottaa niitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unknown: Itse olen tosi tumpelo kasvien hoidossa ja onnistun aina jotenkin ne nirhaamaan. Näissä ruukuissa on jotain taianomaista, koska jo toisena vuotena peräkkäin yrttini pysyvät hengissä, vaikken niitä erityisemmin edes hoida. Kerran päivässä parissa laitan lisää vettä tuohon alempaan ruukkuosaan, tht´s it. :)

      Muista muuten pujotella se naru (joka tulee mukana) niistä pohjan reiistä sellaisiksi lenkeiksi, jotka yltää pohjaan asti. Ne toimii "juurina" ja kastelee tasaisesti sitä multaa yllemmässä ruukussa. Paketissa tulee kyllä ohjeet mukana, mutta itse meinasin heittää ne ensin roskiin, kun en tajunnut mitä ne narut oikein on. :)

      Tuo vitamiini-säilytys Vitriinissä on huippuidea!!!! Nappaan sen sinulta lainaan, jos päädyn hankkimaan myöhemmin lisää Vitriinejä. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Irina: Hih, ollaan melkein samikset! Minä myös ja sun kans! <3 <3

      Poista
  5. Kaunista.. ,) Ja voi, kunpa minullakin olisi vain muutama koru... hihihi ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domi: Hih, sulla ilmeisesti on jo kokoelma sitten kerättynä??? ;)

      Poista
  6. Vitriinit on ihania! Mulla on neljä, ne säilövät sormuksia, korviksia, kaulakoruja sekä lasten "oikeat" korut. Tuollainen isompi olisi vielä kiva kelloille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari: Itselläni tosiaan mahtuu kaikki (eli nuo kuvissakn olevat kaksi) korut tuohon yhteen Vitriiniin, mutta ajattelin myöhemmin mahdollisten koruostoksien myötä laajentaa Vitriini-kokoelmaanikin. :) UnKnown tuossa ylempänä kertoi säilyttävänsä myös vitamiineja Vitriinissä ja se on aika mainio idea myös. Pilleripurkit ovat mainaan melko rumia välillä. :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. LUMIKKI: Kiitos! Niin minustakin! <3 <3 <3 Tänäänkin jaksoin muutaman minuutin ihailla Vitriiniäni ja pyyhin siitä myös pölyt... Olen menenttänyt sille sydämeni täysin! ;)

      Poista
  8. Pyysimme Vitriinit häälahjaksi viime syksynä; minulle vaaleanpunainen ja miehelle kirkas. Nyt kätkevätkin vihkisormuksemme silloin kun eivät ole sormessa :)

    VastaaPoista
  9. Tuo iso kirkas Vitriini on mun haaveissa kans, tuo on kyllä ihana!
    Mä oon voittanut vaaleanpunaisen pienen Vitriinin arvonnassa. Nyt se kätkee sisälleen mun kalleimman aarteen, pienenä mummolta saamani sormuksen. Tuossa on juttuakin viime kuulta: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2012/05/photo-day-22-pink.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. littleB: Käynkin kurkkaamassa sun postauksen. Tytölle harkitsin vaaleanpunaista pientä Vitriiniä hänen Hello Kitty-kaulakorulleen, mutta jätin idean vielä hautumaan. Tulempas hakemaan sinulta inspiraatiota samantien! :)

      Poista
  10. Mäkin haluan MK kellon:) Mitkä mekot olit katsonut, voisitko ehkä postailla niistä kuvia joskus? sain eilen miehen ylipuhuttua että maalataan tytön huoneen harmaaksi:) Avan huone on mun mielestä niin ihana!!!! Haluaisin samantyylisen, siitäkin voisit tehdä postauksen, miten sisustaa lastenhuoneen, meillä on 4 kk tyttö niin vielä ei oo hirveesti leluja mutta vuoden päästä on jo varmasti;) Ihanaa sunnuntaita sinne<3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glamorous: Juu teen toki postauksen aiheesta! :)

      Ja voin tehdä uutta postausta lastenhuoneestakin. Jonkun verran olen jo postaillut siitä, jutut löydät tuolta oikean sivupalkin tunnisteista "Lastenhuone". :)

      Poista
  11. Hei. Olen saanut lahjaksi piene rusehtavan vitriinin.
    Se kätkee: mitäpä muutakaan kuin kaksi Sammakkoprinssikaulakoruani! :D
    Kikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikka: Ihana piilopaikka sammakoille! <3 <3<3 Vitriinistä on kyllä moneksi! :)

      Poista
  12. Minä sain mieheltä viime vuonna naistenpäivän lahjaksi pienin vaaleanpunaisen Vitriinin. Se pääsi tärkeään tehtävään muutama päivä myöhemmin; sormusrasiaksi vihkiäisiimme.
    Toisen, pienen kirkkaan, Vitriinin sain 30v lahjaksi ystäväpariskunnaltamme. Siinä säilytän kultaista juhlarannekoruani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura: Nuo pikkuiset vitriinit ovat niin suloisia <3. Mun on varmaan pakko ostaa sellainenkin, niin ihania tarinoita olette kertoneet. Vaaleanpunaista suunnittelin Avalle ja hänen Hello Kitty-kaulakorulleen. Itselleni voisin ottaa sen kirkkaan ja laittaa sihen oman sormukseni silloin kun otan sen pois sormestani. <3

      Poista
  13. mistä olet hankkinut tuon ihanaakin ihanamman rusetti -rannekorun? :

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joanna: Tuon rusettikorun tilasin H&M:n verkkokaupasta. Eli ei ole mikään aito kultainen Tiffany, mutta kaunis kuin mikä. Muutamassa Helsingin myymälässä niitä oli ainakin vielä viime viikolla jäljellä. On ollut tosi suosittu ja monessa muotiblogissa nähty. Itsekkin bongasin sen ekana blogista. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.