lauantai 16. kesäkuuta 2012

Juhannukseen valmistautumista kerrostalokodissa

Monet suuntavat juhannuksen viettoon mökille, mutta meidän perhe juhlistaa jussia tänä vuonna ihan vaan kotosalla.

Aikomuksena on grillailla, saunoa, laiskotella ja kipittää meren rannalle katsomaan kokkoa hieman ennen puoltayötä. <3

Eilen Stockmannilla käydessäni löysin saunaosaston valikoimasta kuivatun koivuvihdan sekä löylytuoksuja. Näillä saa pienen ripauksen juhannustunnelmaa tänne kaupunkikotiinkin.... :)
Bongasin hyllystä myös paljon kehutun Sinin ruuvittoman kulmahyllyn kylpyhuoneeseen. Uteliaisuuttani nappasin yhden kappaleen mukaan ja laitoin sen seinäänkin jo eilen illalla. 
Toistaiseksi on pysynyt tukevasti kiinni. :)


Tuollainen viritelmä!
Jos hylly lunastaa suuret odotukseni ja pysyy seinässä vielä viikonkin päästä, ajattelin hankkia niitä muutaman lisää. Millaisia suunnitelmia teillä on juhannuksen varalle? :)

10 kommenttia:

 1. Toivotaan että hylly pysyy seinässä!

  Meidän juhannus menee perinteisesti isovanhempien mökillä. :) Paljon herkullista ruokaa, savusauna, hyttyset :p, lipun nosto ja tietenkin hyvää seuraa. Ukki vähän epäili että kokkoa ei pysty tänä vuonna polttamaan kun vesi on niin korkealla mutta jää nähtäväksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frisco: Ainakin toistaiseksi on hyvin pysynyt, eikä ole yhtään hutera. Mieskin siinä suihkussa käydessään hieman "roikkui", kun oli varma että sorruin taas johonkin humpuukiin. Ei lähtenyt kuitenkaan irti, eikä edes löystynyt, joten miehenkin mielestä vaikuttaa nyt lupaavalta. Katsotaan onko tilanne sama vielä viikon päästä. :)

   Mökille olisi ihana lähteä, mutta sellaista emme tänä vuonna ehtineet järjestämään. Omaa mökkiä meillä ei siis ole, eikä kenelläkään lähisukulaisellakaan. Ensi vuodeksi olisi aikeissa vuokrata mökki järven rannalta, Avakin kun on jo silloin kolmen vanha ja hieman enenmmän saa irti mökkeilystä. Aitoa, oikeaa puulämmitteistä saunaa kaipaan ja lämmintä järvivettä, jossa pulikoida. AAAhhh, no ensi vuonna sitten. :)

   Poista
 2. Hei Miia! Mä tilasin joskus samantapaisia kylppärituotteita Hobby Hallista (Ever Lock-merkki!). Suihkunurkkauksen hylly alkoi tippumaan sen verran usein, että otin pois. Pyyhekoukutkin tippuvat tasaisin väliajoin, tosin ovat yhä käytössä. En tiedä, onko vika "asentajassa" vai Ever Lock -tuotteissa. Toivotaan, että tuo sun uusi hylly toimii (merkki ainakin on eri)! Aurinkoista lauantaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krisse: Juuri kirjoitinkin Friscolle tuohon ylempänä olevaan kommenttiin, että toistaiseksi on pysynyt hyvin kiinni. Hyllyllä on melkoisesti painoa, koska pesuainepullot ovat melko täysiä. Mieskin siinä roikkui, eikä yhtään löystynyt se kiinnitys. En silti mene vielä vannomaan mitään, vaan katselen sitä viikon parin verran. Jos vieläkin on tukevasti kiinni, niin sitten kyllä juoksen haukkana ostamaan pari kolme lisää. :)

   Ihanaa lauantai-iltaa sinulle Krisse! <3 <3 <3

   Poista
 3. Juhannussuunnitelmat ovat täällä ainakin ihan auki. Olisi ihanaa viettää juhannusta hyvässä seurassa, mutta voi olla, että joudun viettämään sen kotona ja kokemaan juhannuksen isossa kerrostalossa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina: Juhannus kaupungissa on hyvin hiljainen ja rauhallinen. Voihan olla että sinullakin suurin osa naapureista on mökkeilemässä, joten saat olla ihanassa hiljaisuudessa, vaikka isossa kerrostalossa asustatkin. :) Varaat itsellesi paljon juhannusherkkuja, kuten mansikoita, ja otat hieman juhlajuomaa. Katselet muutaman hyvän elokuvan (kuten se twiligtin jatko-osa) ja luet ihania hömppäkirjoja. Itse nauttisin kovasti tuollaisesta ajanvietteestä, ihanaa itsensä hemmottelua. Jos aurinko paistaa, voit myös lähteä piknikille rannalle, ties vaikka tehtäisi treffit porukalla???? ;)

   Poista
  2. Sait tuon kuulostamaan itse asiassa tosi hyvältä! :)

   Poista
 4. Heissan,
  Kuinka hylly on pysyny seinässä? Mietin tässä että kannattaako omaan kylppäriin tollasta hommata. Millään kun ei haluais uuteen kylppäriin porailla reikiä hyllyjä varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsinnia: Hylly on edelleen kiinni, eikä ole lainkaan löystynyt. :) Olen pariin kertaan jopa pessyt harjaten seinät siitä ympäriltä ja suihkuttanut vettä koko hyllynkin päälle. Ei irtoa, ei sitten millään. :)

   Eli Sinin hyllyn uskaltaa todellakin ostaa!!! Itse meinaan hankkia niitä muutaman lisää ja pari pyyhekoukkua myös. :)

   Poista
  2. Kiitos kovasti vastauksesta :) Nyt sitten metsästämään tuollaista hyllyä meillekkin!

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.