keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Haaste - Iittalan suosikit

Sain ihanalta Imagelta IMAGE Black & White-blogista haasteen, jossa kuuluu rakentaa kollaasi kaikista omistamistaan Iittalan tuotteista. Myös tulevaisuuden haavehankinnat listataan tähän postaukseen. :)


Meiltä löytyy nämä Iittalat:

Erityisesti Alvar Aallon suunnitelema Aalto-kokoelma on omaa sydäntäni lähellä. Sen muotoilu on mielestäni hyvin kaunis ja suomalainen, järvien keskellä kun asumme. :)

Pidän myös kovasti Iittalan pelkistetyistä lasiesineistä, kuten Vitriinistä ja Kartiosta, kirkkaana mieluisin.

Tulevaisuudessa voisin kuvitella omistavani täydellisen sarjan Iittalan Essence-sarjan jalallisia laseja <3Kaunis kiitos Imagelle kivasta haasteesta! Itse haastan mukaan seuraavat bloggaajat:

Padmerine - Coconut White

Marja - Vaaleanpunainen Hirsitalo

Johanna - SisustusUnelmia

M - Vastarintama


Aurinkoista päivää kaikille! <3

5 kommenttia:

 1. Tätä lukiessa aloin samalla miettimään että tämähän olisi hauska juttu! Pitäisi vaan jaksaa kaikki kuvata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivi: Itse olin laiska ja lainasin kuvat Iittalan sivuilta, rakensin niistä nuo kollaasit ihan word-ohjelmalla. :) Tosin ei sekään nyt ihan nopea homma ollut, mutta eipähän tarvinut kameraa kaivaa ja alkaa säätämään. ;)

   Poista
  2. Olisi toisaalta kiva ottaa kuvina..hhhmmm...

   Poista
 2. Hih, meiltä löytyy nuo kaikki samat kuin teiltä :) Olen jo vuosikausia tykännyt Iittalan tuotteista ja meille onkin kerääntynyt niitä melkoinen määrä, niin astioita kuin koriste-esineitäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -I-: Iittala on kestosuosikki ja lähes kaikki tuotteet ovat ajattomia, joten ihana keräilykohde. Meillä oli muutamia KOKO sarjan astioita, mutta onnistuin rikkomaan kaksi kuppia ja tyttö rikkoi yhden, joten laitoimme parittomat kappaleet kiertoon mun siskolle. Hänellä on paljon Iiittalan juttuja jo omasta takaa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.