maanantai 11. kesäkuuta 2012

Mangon paketti saapui - loistavat ostokset! ♥

Tilasin torstai-iltana Mangoshopista pienen paketin ja tänä aamuna se jo saapui. Jaksan kyllä välillä ihmetellä sitä, että kotimaan toimituksissa menee viikko, mutta ulkomailta tulee paketit kahdessa arkipäivässä tai jopa nopeamminkin. :)

Mangossa osataan kyllä ilahduttaa asiakasta, tuotteet toimitettiin muovipussilla suojatussa kauniissa pahvilaatikossa (jota voi käyttää vaikka säilytykseen) ja mukaan oli sujautettu kankainen shoppailukassikin. <3

Tässä pakettia ja sen sisältöä:







Tuo valkoinen pusero on aivan ihana livenä, todellakin yllätyin ja erittäin iloisesti.
Mekko lunasti odotukset ja on ihan ok. Ei siis WAU-factoria, mutta kiva kuitenkin.
Vyö on aitoa pehmeää nahkaa ja saman sävyinen Guessin korkkareiden kanssa. Tykkään.
Tällä kertaa tein tosi onnistuneet ostokset! <3

NetAnttilan paketti on todennäköisesti noudettavissa jo huomenna, mutta niitä Box-säilytyslaatikoita ei ilmeisesti nyt tulekaan. Lähettivät siis vain sen Iittalan Vitriini-rasian ja Aarnion suihkepullon, ihan höh juttu. :(
Mulla on huutava pula juurikin niistä laatikoista, jotta saisin Avan huoneen kuntoon. Huomenna lähden sitten kuitenkin etsimään valkoisia lootia myymälöistä, olispa heti ekassa kaupassa.... Näin jälkiviisaana voisin todeta, että olisi kannattanut eilen koluta kaupat.... :)

Viettäkäähän ihana ilta! <3 <3

8 kommenttia:

  1. Siis miten noin nopea toimitus?? Ja juuri samaa olen ihmetellyt minäkin, että kotimaisissa saattaa välillä mennä jopa parikin viikkoa, jostain kumman syystä. Tai sitten tarjotaan lisämaksusta jotain pikakuljetusta, jonka saisi parissa päivässä.. Ihania ostoksia muuten ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Domi: Tosi vauhdikas oli toimitus. Tilasin pakettini torstaina 20.31 ja se lähti matkaan vielä samana iltana. Viikonloppuna oli jo Suomessa ja maanantai-aamuna postipate soitteli ovisummeria. :) Itella ja Matkahuolto ei ihan noin nopeisiin toimituksiin pysty, ihme kyllä... :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Irina: No tiiän!!!!!! Se on tosi ihana ja kaipailisin toisenkin smanlaisen. Sille tulee olemaan paljon käyttöä. :)

      Poista
  3. Pakko kommentoida tähän, että tilasin kerran paketin Jenkeistä n. klo 22.30 perjantai-iltana, ja tilaus saapui kotiovelleni maanantai-iltapäivänä! Uskomatonta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MuuMuu: Oli kyllä tosi nopea toimitus. Tälläiset on ihan mahtavia juttuja, kun ei tarvi odotella pakettia viikkokaupalla. :)

      Poista
  4. Haaste sinulle murunen... :)

    http://imageblackandwhite.blogspot.fi/2012/06/ihana-iittala.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: Kiitos muruseni mun!!!! Haaste vastaanotettu ja tehty! :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.