keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Avan huoneen sekasotku - APUA

En löytänyt eilen mistään kaupasta valkoisia säilytyslaatikoita, jotka olisivat mahtuneet Bestå-kaappien sisään ja olleet kuitenkin riittävän isoja, että lelut olisi niihin mahtunut.

Ja muutenkin on nyt ihan hakusessa inspiraatio tuon Avan huoneen suhteen. Räpsin teille aamulla kuvia ja sisustusideoita otetaan ilomielin vastaan. Kaapit ja sänky on ihan vinksin vonksin, eivätkä siis tule jäämään noin kummallisesti. Inspiraationi katosi tuon kalustekokeilun jälkeen ja se jäi sitten noin... ;)Osa leluista on kuvanotto hetkellä olkkarin lattialla, joten tuossa ei suinkaan ole kaikki, valitettavasti. =D
Pyöreä matto on liian pieni tuohon huoneeseen ja tuota pikkusälää (tuolit, Puppyt, tyynyt, laatikot...) on ihan liikaa ja väärissä paikoissa.
Sänky on tarkoituksella noin päin, jos joku ihmettelee. Yöllä avoin puoli laitetaan seinään kiinni, jotta Ava ei muksahtele sieltä alas. Tämä mamma ei jaksa nyt yhtään ylimääräistä yöheräilyä, jota alas muksahtelu aiheuttaa. ;)
Neiti pääsee itse pois sängystä, työntämällä jaloilla sängyn irti seinästä. Kätevää! :)

Sisustusapua siis otetaan vastaan!
Ideariihi pystyyn! =D

3 kommenttia:

 1. Hmmm, emmie kyllä muuta tajua avittaa ku vaihtaa kahen oven bestå ja sängyn paikkaa keskenään, tulisko sitte avarampi tila leikkiäkki...vaikka uskon että oot jo siirtänykki nuin :) ja jos haluat tasoilta tavarat säilyttää niin vielä 1 hylly toisen hyllyn yläpuolelle suoraan tai jotenki tai sängyn yläpuolelle hylly mutta silleen ettei Ava yllä :) Nuo puppythan voi sitte olla ovien eessä silleen sievästi, ei rumasti, helposti siirrettävissä Avalla ku ottaa leluja kaapeista :)...emmie ossaa selittää mitä tarkotan :)

  Käviksie Ikeassa jo katteleen laatikoita, siis ihan paikanpäällä..tai nettikaupoista ettiä vielä :) tai hommata sopivia tavallisia pahvilaatikoita (ja tuunata ne kankaalla tai tapetilla) ja sitte ku löytyy paremmat, vaihtaa ne sitte :)

  Ja mattohan on sopiva ku on kesä, ei tarvikkaan olla isompaa kesällä :) tai sitte ku vaihat nuitten paikkaa niin soppiiko se matto sitte tuohon misä nyt kuvassa on puppyt ja tuolit tuohon nurkkaan, ei ahtaasti siis aseteltuna :) Vaikia kirjottaa se visio jonka nään :)

  Tsemppiä, kyllä sie saat tuonki huoneen upeaksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meän Satu: Kiitos rakas!!! Tajusin mitä tarkoitit ja huomenna pöyrittelenkin kalusteet noin. :) Halaus!!! <3 <3 <3 <3

   Poista
 2. Onks tossa kahella seinällä ikkunoita? Oisin ehottanut sängyn siirtämistä vastakkaiselle seinälle mut onko siinä sitten ikkuna? Entä jos sänky menis kapeamman bestån paikalle? Puppyt sitten heti ovesta tultaessa vasuriin.
  Oven taa ei taida mahtua mitään?

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.