torstai 8. joulukuuta 2011

Postausta pukkaa - Sallylta ostettua

Löysin muutama viikko takaperin Sally´s blogista linkin hänen blogikirppariinsa ja ihastuin-rakastuin valkoiseen GIRL-valokuvakehykseen. Onneksi se oli jäänyt muilta shoppailijoilta huomaamatta ja minä kerkesin sen saamaan. =D JEI!

KIITOOOOOS Sallylle kun raaski luopua tuosta söpöläisestä!!!! <3 <3
Meillä oli muuten tuon Block-valaisimen kanssa hieman ongelmia ja erimielisyyksiä (hyi hyi tuhma block!). Alkuperäisessä johdossa on ilmeisesti ollut jokin kosketusvika, koska se käräytti hehkulamppuja alvariinsa (sellainen jääkaappi-lamppu). Saimme uuden johdon tilalle ja toistaiseksi näyttää siltä, että se TOIMII!!!!! (Koputan puuta) =D

Haluan vielä tätäkin kautta antaa erityiskiitokset Sisustusliike Spazion Ulla Kailasuolle erinomaisesta palvelusta ja reklaamationi käsittelystä! <3 <3 <3

Kivaa illanviettoa toivotellen,

Miia

7 kommenttia:

 1. Hihii, Sally kiittää ;) Onneksi ehdit käväistä hakemassa paketin postista.

  Mukavaa loppuviikkoa & viikonloppua! ♥

  VastaaPoista
 2. Tulen kylään ja huomaamattasi varastan nuo valkoiset tähtityynyt! Ja Blockin kaappaan myös kainaloon.

  VastaaPoista
 3. Ihana on valokuvakehys, hyvä ko sait sen :)

  Mie kans olen tilannu viime vuonna Block-lampun tuota kautta :) Tai siis sain sen minun mummolta pyöreitten kunniaksi mutta itte tilasin ko oli edullisin tuolta :)

  Meillä on ihan ok toiminu paitti usiampi hehku on jouvuttu vaihtaan mutta ihan minun oman käsittelyn takia: katkasin on tason takana ja aina kun sammuttaa sen niin hehku kolahtaa pikkasen ja eihän se sitä montaa kertaa kestä kopsauttaa ko se pallaa :) Mutta son ihan minun oma vika :)

  Kiva ko sait toimimaan Blockin :) On se vaan niin ihana :)

  VastaaPoista
 4. Sally: Huh, on ollut kyllä sellaista hulabaloota täällä, onneksi sain haettua paketin! :) SE KEHYS ON IHANA!!!!!
  KiitosKiitosKiitosKiitos... =D

  Inanaa: Njaa... ;) Meinaatko tosissas yrittää? Ava kamppaa sut jo heti ovensuussa, mä olen kouluttanut siitä ninjan just tälläsii sisustusvarkaita varten! HIH HIIII HAH =D

  Meän Satu: Saisiko sitä katkaisinta nostettua jotenkin tason päälle, niin että työntäisi johdot kuitenkin tason taakse piiloon?
  Nuo jääkaappihehkut on tosi herkkiä kolhuille. Meilläkin postin kuljetuksessa hajosi useampi ja ihme oli, että viimein saatiin se ehjänä kotiin, jotta päästiin edes testaamaan uutta lampun johtoa. :)

  VastaaPoista
 5. Ei saanu katkasinta tasolle ko ois ollu ruman näkönen, tai siis ois saanu mutta esteetikko (mie) ei tykänny :D ja ko se oli niiiiin hyvä paikka tuolle Blockille, ettei haitannu usiat hehkun vaihtamiset :)

  mutta..nyt sillä on vieläki parempi paikka! :D ja vain ihan ihan ihan pikkasen kolahtaa, tai oikiastaan liikahtaa vain siellä sisällä :)

  Onneksi nuita jääkaappi-/uunilamppuja saa ihan normi kaupoista uusia tarvittaessa :)

  VastaaPoista
 6. Haa, mä NIIIN arvasin että toi tulee sulle :)

  VastaaPoista
 7. Meän Satu: Ja onneksi ne jääkaappilamput on edullisia, meillä päin 2,90 kpl! :)

  Outi: Hih =D Meidän neiti on muuten oppinut sanomaan "mun". :) Se kulkee sormi ojossa pitkin kämppää ja ilmoittaa kaikista omista tavaroista "mun, mun, mun"...
  Se oli ihan tohkeissaan tosta Girl-kehyksestäkin, Ava: "mun?" Äiti: "joo, se on sun" Ava: "munmunmunmunmun" =D

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.