torstai 8. joulukuuta 2011

In memoriam "Vanha" keittiömme 2011

Nyt kun tuli kerrankin siivottua tuo keittiö-osio ihan kunnolla, niin tännekin kehtaa muutaman kuvan laittaa. Ja kun uusi köökkikin on jo melkein täällä, ei enää harmita niin paljon tuo vanha katastrofien keskus! =D Remontin jälkeen voin sitten palata näihin kuviin taivastelemaan.... :)Touhukasta torstaita!

EDIT! Pakko on tulla jakamaan tää hassu juttu teille... Mä olen eilisestä asti ihmetellyt miksi keittiö on jotenkin oudon näköinen, jollainlailla erilainen... Nyt just äsken tajusin, kun katsoin noita kuvia, että oikeanpuoleinen verho on jäänyt ikkunan eteen ja putket näkyy.... =D Huvittaa vaan, kun ihan mietin ja tuijotin aamulla tota keittiötä ja ihmettelin miten se vaikuttaa niin erilaiselta ja avarammalta... =D HIH

5 kommenttia:

 1. Toi teidän keittiö on tuhat kertaa parempi ja hienompi kuin mun, mutta noin keittiönäkökulmasta kun tarkemmin pohtii, niin onhan tuo aika aneeminen keittiö. Ei pahalla! <3 Tarkoitan siis, että ei oo keittiön näkönen ja henkinen. :)

  VastaaPoista
 2. Inanaa: No taken! ;) Anemia on kyllä iskenyt meitin köökkiin ja pahasti... =D Ja auts, kun se on epäkäytännöllinen. Mua sattuu joka päivä ja näen jo painajaisia kuinka menee silmä puhki tuohon liesituulettimen töröttävään lasiin... AUTS! :)

  VastaaPoista
 3. hei,

  Onko nuo keittiön verhot ostettu stockalta, silkkiverhot? vai muistanko ihan väärin? :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: muistat ihan oikein, ne on Villa Stockmannin Paloma silkkiverhot. Materiaali Dupion-silkkiä ja väri taitettu valkoinen. :)

  VastaaPoista
 5. Okei kiitos paljon :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.