perjantai 9. joulukuuta 2011

Tähtityynyjä olkkarissa

Kävin alkuviikolla noutamassa postista Huutonetistä ostamani tähtityynynpäälliset. Ostin niitä sekä olkkariin että makkariin. Yhteensä 8kpl, neljä harmaata ja neljä valkoista.


Sohva on nyt joulun kunniaksi täytetty tyynyillä ja torkkupeitteillä. <3 <3


Pentikin pallolamppu valaisee nyt olkkarissa ja Avan pikkuiset puu-tähtöset roikkuvat seinävalaisimista. Makkarista ja tähtityynyistä postaus tulossa erikseen!

Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua! :)

17 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Joko olet keksinyt Avan varjostimeen uuden jalan?

  Johanna

  VastaaPoista
 2. Johanna: Ajattelin kokeilla pienempää kokoa tuosta Pentikin pallojalasta. Noi meidän on 46,5cm korkeat ja siinä matalammassa 40cm:ssä on pienemmät pallot, joten se voisi ehkä sopia.
  En tahtoisi ihan sellaista ohutta rimpula-jalkaista lamppua ja mikään muhkea ja kurvikaskaan ei käy, joten vaihtoehdot on aika vähissä. Yritin Riviera Maisoniltakin etsia sopivaa, mutta ei löytynyt. Ja nettikaupat olen kans kolunnut läpi ja päädyin sitten siihen että kokoilen sitä Pentikkiä. Jos ei se käy niin en tiedä mitä teen.... :) Kyl on vaikeeta yhden varjostimen kanssa. Mikä teillä on jalkana?

  VastaaPoista
 3. Kappas kappas ;) Meillä on tuo Pentikin pallojalka 40 centtisenä. Tosin vähän mua pistää se silmään, mutta en ole parempaakaan löytänyt joten sillä mennään toistaiseksi ;)

  Johanna

  VastaaPoista
 4. Johanna: Hih! :) Meillä on kyllä niin identtiset valinnat ja maku... <3 Jos se kelpaa sulle, se kelpaa myös mulle!!!! =D Joten 40cm pallojalalla mennään siis!

  VastaaPoista
 5. Totta, hieman hymyilytti tuo sinun vastaus... mietin itekseni, että ei voi olla totta :0)

  Johanna

  VastaaPoista
 6. Johanna: =D Samaa ajattelen... <3 <3 <3 Meillä on hyvä sisustusmaku, ei voi muuta sanoa! =D

  VastaaPoista
 7. Ei voi muuta sanoa ei <3 <3

  Johanna

  VastaaPoista
 8. Ihanalta näyttää teidän olkkari! itsekin olen ihan hullaantunut noihin tähtikuoseihin.:)

  VastaaPoista
 9. Oi, sohvaki ihanan näkönen nuilla tähtitekstiileillä! :) Ihanan väriset oot löytäny :)

  Mukavaa perjantai-iltaa :)

  VastaaPoista
 10. Johanna: =D

  Nitta: Niin miekin! Mulle mikään määrä tähtiä ei ole liikaa... ;)

  Meän Satu: Mä kysäsin siltä huutiksen myyjältä, joskos se surrauttaisi mulle valkoisetkin noiden harmaiden lisäksi ja sehän suostui! Kivaa perjantaita sinnekin! <3

  VastaaPoista
 11. Oi, sielläkö on joku joka tekkee nuita tyynyliinoja! :D Jos saa, niin laita sen myyjän nimimerkki niin käyn kans katteleen mitä sillä on tarjolla :) Mie ku arvostan kaikkea itte tekemääki :)

  VastaaPoista
 12. Meän Satu: Juu, Huutonetistä noi huusin. Tai siis, huusin yhden harmaan ja kysyin samalla myyjältä josko tekisi niitä mulle enempi ja vielä valkoisiakin.

  En oo kysynyt myyjältä saako sen nimimerkkiä täällä julkaista, mutta ei kai siitä haittaakaan ole? ;)

  Mutsikka111 on nimimerkki ja hän tekee noita monessa eri värissä ja valkoisiakin pyynnöstä. Hinta pienelle 40x40cm on 11 euroa ja isolle 50x50cm on 13 euroa. Laatu on erinomaista!!! Kangas paksua, kanttaus tukeva ja iso piilovetoketju takana. Tähti on ommeltu päälle ja kaikki reunat on viimeisen päälle siistit. Huippulaatuiset! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 13. Vau ko edulliset! :) Täytyy kävästä katteleen :) Ei varmaan oo haittaa ko se on huuto.net ja siitähän se saa ostajia :) Kiitti :)

  VastaaPoista
 14. Meän Satu: Toivottavasti ei oo! ;) Ollos hyvä vaan!

  VastaaPoista
 15. Mageen näkönen on nyt sohva! :) Noi valkoiset tyynyt harmailla tähdillä on ihanat.

  VastaaPoista
 16. Mä niin haluisin muutaman lisää noita tähtikehyksiä, nyt meillä niitä vain kaksi (ihme, että taas meilläkin ;). Mistä sä olet onnistunut niitä bongaamaan? Löysin Huutiksesta pari, mutta niiden mukana kaupattiin kuusia myös ;( Enkä mä niitä tarttis!

  Johanna

  VastaaPoista
 17. Inanaa: I agree =D

  Johanna: Mä ostin ne Huutiksesta. Voithan sä kysyä siltä myyjältä suostuisiko myymään pelkän tähden, jos ei siihen ole vielä huutoja tullut ;)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.