torstai 6. lokakuuta 2011

Vaatekaapilla part 1 - business & party

Ajattelin tehdä teille ensimmäisen virallisen vaatepostauksen. Ja voi että sentään miten vaikeaa puuhaa on asetella vaateparsia niin, että tummista mytyistä saisi vielä jotain selvääkin! Ja valotuskin on ihan pielessä. Yritin kyllä iPhotolla muokata kuvista hieman kirkkaampia, mutta pakko se on vaan todeta ettei amatöörikameralla saa ammattitason kuvia. Nyyhkis :(.

Kaikki krediitit kyllä muotibloggaajille!!!!!!!!!!! Suuren työn teette meitä lukijoita varten!! <3 <3

Kuvateksteissä infoa vaatteistani (jos ketään nyt kiinnostaa ;D)

Etualalla Zaran farkkuja, 3kpl tummansiniset ja yhdet beiget

Farkkujen yläpuolella Zaran beiget ja mustat pillilahkeiset housut ja samaa sarjaa bleiserit

Tässä lähikuvaa lempparipöksyistä eli pillifarkuista

Hieman parempaa kuvaa bleiseristä ja housuista (nämä siis myös mustana)

Vero Modan paitapuserobody (ostettu 2006 ja suosikkini edelleen) ja Zaran herrainshortsit.
Suosin paksuja mustia sukkahousuja ja kuvassa olevat ovat H&M:n 100 denin microsukkikset. Hyvä hinta/laatu-suhde!

Edelliset kera lempparikorkkarien (kun ei niitä Louboutineita vielä ole)

Sama paitisbody kuin edellisessä, kynähame Mangosta ja peep-toe korkkarit Mango myös

Zarasta vuonna nakki ja muusi ostettu taftimekko. Ihana mekko, jolle kuva ei tee oikeutta!

Sekalainen sakki ns. parempia takkeja, musta ja kameli perusvillakangastakki, konjakinruskea nahkainen trenssi ja beige rönttötrenssi

Tässä parempi kuva nahkaisesta trenssistä. Merkki Zara :)

Yritin väkertää teille valmiita settejä! HIH

Oikealta vasemmalle:
 musta ja beige mekko H&M
musta kotelomekko Mango
valkoinen paitis Vero Moda ja musta kynähame Mango (näitä on mulla 3 kpl)
 siistimpi perus trenssi Mango
musta nahkatakki Vila ja huivi Pieces
kengät Zara, Mango ja takana olevat ylipolvensaappaat Bianco
Näiden lisäksi siistimpiin vaatteisiini kuuluu muutama valkoinen peruspaitis ja kasa ohuita 10den ihonvärisiä sukkahousuja. Paitoja en jaksanut silittää ja sukkikset ovat, no, sukkikset! :)

Tein 1,5-vuotta sitten rankan inventaarion kaappiini ja tässä siis kaikki jäljellä olevat "paremmat" vaatteeni. Nämä riittävät oikein hyvin tarpeisiini (mammalomalla ei paljon tarvitse pynttäytyä, HIH ;D). Michael Korsin nudesta/beigestä juhlavasta mekosta haaveilen, se olkoon ostoslistalla viimeistään helmikuussa, kun ystävämme astuvat avioliittoon. <3 <3  S&I 4ever!
Lisäksi tahtoisin korvata beiget trenssini Burberryn mustalla ja beigellä polvipituisella trenssillä ja Louboutinit tahtoisin myös. Kummatkaan noista eivät ole ajankohtaisia hankintoja ainakaan ennen ensisyksyä....

Teen jossain vaiheessa myös part 2:sen, jossa aiheena "mukavat ja käytännölliset asukokonaisuudet äitiyslomalaiselle". :D

Vielä 3 tuntia aikaa osallistua tarravimman arvontaan!


Miia

9 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita, väritkin just mun lemppareita, mitä itsekin käytän :) ja noi kengät ♥

    VastaaPoista
  2. Ihania asuja <3 Itselläni on suunta tuollainen, mutta ei ihan ole rahaa hankkia kaikkia heti. Täytyy vaan mennä vaate/asuste kerrallaan. Sen tein syksyä ja talvea varten, että hankin perus vaatteita ja asusteita niin, että aina löytyy yhteensopivia vaatteita. Esim. huiveja on kaikkia värejä, joita löytyy vaatteitakin. Oliko nyt varmasti tarpeeksi epäselvästi ilmaistu asia?! ;) Mutta se piti sanoa, että aivan ihana tuo beige kaulaliina <3

    VastaaPoista
  3. Kivan näköisiä vaatteita ja asukokonaisuuksia. Hyvä oli postauksesi siitä tavarapaljoudesta ja siitä luopumisesta. Kyllä ihminen oppii!!

    VastaaPoista
  4. J: Suosin nimenomaan noita perusvärejä: valkoinen, musta, beige/kameli, tummansininen ja tehosteena konjakinruskea ja paloautonpunainen... :) Myös muutama harmaa perustoppi löytyy kaapista. Ja vaaleansinistä olen harkinnut ensi kesäksi.

    Itse olen ottanut käyttöön mantran, että kaikkiin uusiin vaatekappaleisiin täytyy löytyä kolme erilaista yhdistettävää paria jo kotoa.
    Mitään irrallisia trendijuttuja en enää osta, vaan pyrin pysymään klassisen mallisissa perusvärisissä helposti yhdistettävissä yksilöissä. Eipähän tule enää vaatekriisejä samaan tapaan kuin ennen, eli mulla toimii less is more myös vaatekaapin sisällössä.

    Inanaa: Itse olen ostanut tuon konjakinruskean nahkatrenssin Huuto.netistä. Katselin takkia aikoinaan Zaran myymälässä, mutta koot olivat jo loppuneet eikä lompakossakaan tainnut olla riittävästi rahaa.... Takki jäi mieleen ja olin aivan onnesta soikeana kun bongasin tuon ihanuuden Huuto.netistä alle murto-osan hintaan mitä kaupassa uutena maksoi. Takin kunto oli moitteeton. <3 <3
    Eli halpojakin löytöjä voi tehdä kun tietää mitä tarvitsee ja ostaa vain sellaista mikä on tarpeen. Laadukkaita perusvaatteita on myyntipalstat ja kirpputorit pullolaan, ne helmet pitää vain löytää... :)
    Beige huivi on Piecesin, hinta alle kympin! :)

    VastaaPoista
  5. Gone to the beach: Kyllä, olen itse hyvä esimerkki siitä että uusia ajattelutapoja voi oppia. Käytännön toteutus voi olla haastellista, mutta siihenkin oppii kun vaan pysyy tiukkana itsensä kanssa... :)
    Lisäksi pitää muistaa, sortuminen ei ole maailmanloppu. Siitä pitää vaan noustaa jaloilleen ja jatkaa eteenpäin, kuin mokia ei olisi tehnytkään. Tämä on itselläni toimiva keino rojunraivaukseen. :)

    Itseäni himottaisi kovasti ostella hopeisia joulukoristeita, mutta päätin että tuunaan viiimevuotiset koristeet hopeasprayllä ja glitterliimalla. Siinäkin säästyy taas rahaa, eikä tavaramäärä lisäänny. :)

    VastaaPoista
  6. lastenvaatteetkin kiinnostais. :)

    VastaaPoista
  7. Wau, ihania <3! Tykkäät näköjään samantyylisistä vaatteista kun minä ;O)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi: Voin tehdä jutun myös meidän neidin vaatteista! Laitetaan siis toteutukseen!!!! :)

    Minna: =) Meillähän on sitten molemmilla erinomainen maku ;D

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.