torstai 6. lokakuuta 2011

Meidän vanha koti - vuokrayksiö meren rannalla

Huomasin Oikotie.fi-sivustolla myynti-ilmoituksen meidän edellisestä väliaikaiskodista, jossa asuimme vajaa 4kk ennen kuin ostimme tämän nykyisen kodin. Ihania muistoja noilta ajoilta! <3 Harmi ettei meillä ole yhtään kuvaa tallella. Olisi ollut niin kiva näyttää miten hauskasti saimme sisustettua tuon pienen 35,5m2 yksiön (saunalla). Tietysti valkoisella! Ja meitä mahtui tuonne sentään mies ja minä sekä kaksi koiraa. Hyvin oli tilaa. Meillä oli 160cm leveä jenkkisänky, sohva, 4 hengen lasinen ruokapöytä tuoleineen,  tekotakka (tosi aidon näköinen!), tv-taso, pesukone... Eli kaikki mitä nytkin. :)(Kuvat lainattu oikotie.fi:stä)

Oli kyllä hurja tunne kun muutettiin 35,5m2 kokoisesta yksiöstä 80m2 kolmioon. :) :) :)

MUISTAKAA OSALLISTUA TARRAVIMMAN KISAAN!!!! 
AIKAA KLO 21.00 ASTI!!! :)


Touhukasta torstaita toivotellen,

Miia


6 kommenttia:

 1. Hieman on varmaan erilaista asua isommassa. Itse muutin ja poikaystäväni luokse asumaan viime vuonna omasta kodista joka oli 40 neliötä kun taas nykyinen on 86 neliötä. Mutta kama on vaan lisääntynyt kun muutti isompaan ;D Pakko alkaa karsia tavaraa vaikka olemme muuttamassa seuraavaksi taas tuplasti isompaan :D

  VastaaPoista
 2. Padmerine: Sullakin kasvoi sitten neliömäärä ihan kivasti! :)
  Oih, 160m2 koti olisi niiiiin kiva! :) Olen ihan kade sulle! <3

  VastaaPoista
 3. Ei varmasti ollu vaikia asua pienessä yksiössä MEREN rannalla :D

  Meki ko muutettiin täällä etelässä yhteen kaupunkiin aso-kottiin niin se oli 47m2, sitte muutettiin Helsinkiin aso-kottiin, jossa oli 68m2 ja nyt muutettiin kolme vuotta sitte omakotitalloon 101m2/147m2, olihan seki muutos varsinki ko me kahestaan kissojen kans muutettiin :D Voisin mie ottaa VIELÄKI isomman omakotitalon jos joku muu ko mie imurois ja pyyhkis pölyt :D

  VastaaPoista
 4. Meän Satu: No ei ollut vaikeaa! Ihanat maisemat ja TUPLAOVET PARVEKKEELLE RANSKALAISEEN TYYLIIN!!!! <3 Niitä kaipaan edelleen!

  Teillä on kanssa aika mukavasti kasvanut nuo neliöt, tuollaisen 147m2 talon imuroinnissa kestääkin jo himpun verran kauemmin kuin 80m2. Sulla on kyllä tilaa, voin vain haaveilla tuollaisista neliömääristä, huoh! :)

  VastaaPoista
 5. Mii laiks! Olisi just täydellinen mulle. Sauna ja neliöitä hieman yli 10 vähemmän kuin nykyisessäni, mutta silti tuo kiehtoo. Olis väkisinkin pakko karsia tavaroita... vaikka yritänhän mä toki karsia nytkin.

  VastaaPoista
 6. Inanaa: Tuollaiset pakkotilanteet karsimisen suhteen kannattaa aina hyödyntää.... Tuo asunto oli aivan ihana. Valmistunut 2006 kaikilla mukavuuksilla. Rappukäytävissäkin on kirkasvalolamput ja avaimet ovat kaikki digitaalisesti kooditettuja. Lisäksi siellä on kamerat rappujen ulkopuolella ja kätevästi voi omasta telkkarista katsoa kuka siellä summeria painelee....:)
  Kotihan on siis myynnissä Oikotiellä....

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.