torstai 6. lokakuuta 2011

Jewel - aivan huikea laulutekniikka ja äänenkäyttö

Oli aivan pakko tulla jakamaan teille tämä huikea video! Kuunnelkaa erityisesti kohdasta 03:20 eteenpäin!


EDIT! Video ei toimi kuin Youtubessa, joten klikatkaa videota ja klikatkaa sitten kuvasta "katso Youtubesta" niin video aukeaa!

Hyviä laulajia on paljon, mutta kyllä tämä Jewelin laulutekniikka on niin huikeaa etten tiedä montaakaan näin lahjakasta äänenkäyttäjää!!!!! <3 <3 Siis aivan WOW! Ja ihanan persoonallisen ja suloisen näköinen nainen. :)

Ja huomenna klo 12.00 julkistan tarravimma-arvonnan voittajat!

Kivaa iltaa kaikille sinne ruudun toiselle puolen! =)

2 kommenttia:

 1. Apua, pyörittelin juuri muutama tunti sitten Jewelin cd-levyä käsissäni, kun siivosin kaappeja! Jätin sen esille, jotta voisin huomenna kuunnella, ja nyt sinulla on täällä tällainen postaus!!! Eikä moni edes ole kuullut koko Jewelista... Onpa yhteensattuma!

  Ostin cd:n joskus vuosia sitten, koska Jewel teki vaikutuksen muistaakseni Conan O'Brien Showssa :) Upea laulaja, jolla hienoja biisejä, kerta kaikkiaan <3

  VastaaPoista
 2. Olivia: Sanos muuta!!!! :)
  Itse tutustuin Jewelin musaan jo 90-luvulla. Mutta kuten sanoit, niin harva tietää kyseistä neitoa. :) Omiin suosikkeihini kuuluu mm. "who will save your soul" ja "hands".

  Tuon hands-biisin voi muuten moni tietääkin, sehän sai aikoinaan hyvin radiosoittoakin ja oli mukana monella kokoelmalevyllä (summer hits yms.).

  Todella lahjakas laulaja-muusikko-lauluntekijä-esiintyjä! LoveLove! <3<3 <3

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.