lauantai 8. syyskuuta 2012

Together - sisustustarra ja -10% alennusta Wallstyle.fi-verkkokaupasta

Uuden yhteistyön kunniaksi sain valita Wallstyle.fi-nettikaupasta itselleni sisustarran. Valikoima oli runsas ja valinta hyvin vaikea. Rivissä oli toinen toistaan ihanampia sisustustarroja ja myös omalla tekstillä olisi voinut teettää sellaisen.

Päädyin kuitenkin kauniiseen "Together - we make a family"-tarraan, koska sen sanoma kolahti minuun ja Together-sanan fontti oli niin upea.

Tälläinen siis kotiutui minulle Wallstylelta ja se löysi paikkansa olohuoneesta kaapin päältä:







(Tarran löydät TÄMÄN linkin takaa!)

Wallstyle tahtoo tarjota lukijoilleni 
-10% alennuksen kaikista sisustustarroista 30.9.2012 asti.
Alennuskoodi on casablogit.
Alennus ei koske seinäkelloja.


Ihanaa lauantaita kaikille! <3


*Postaus tehty yhteistyössä Wallstyle.fi kanssa*

18 kommenttia:

  1. Sopii niin ihanasti tuo tarra tuohon seinän sävyyn ;)
    Meillä on nuo samat seinävalaisimet, miten kuvasta ei erota niistä lähtevää sähköjohtoa lainkaan? Mä niin haluaisin saada omista lampuistani jotenkin ne piiloon....

    Ja ne sinun uudet kynttilänjalat ovat todella upeat, oliko ne 129 eur kappale? Ovat hintansa väärtit vai, itse olen niitä kohta kuolannut vuoden päivät.... Ei vaan taida raaskia, kun kaksihan niitä sitten olla pittää ;)

    Mukavaa viikonloppua!

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaana: Seinälampuissa on ne normaalit johdit, mutta retusoin ne piiloon kuvankäsittelyssä, jotta huomio osuisi paremmin tuohon tarraan. :)
      Harkinnassa oli tehdä porakoneella ja piikkausterällä pieni railo seinään johdon upotusta varten, mutta koska mies ei ehtinyt auttamaan minua maalausprojektissa niin se sitten jäi. Itse en uskaltanut alkaa jyystämään seinää, olisi tullut varmasti pahaa jälkeä. :)

      Kynttilänjalat olivat 113,50 euroa kpl. Tyyriit kyllä mutta minusta hintansa veroiset. :) Ja ihme kyllä, minun mieskin tykkää niistä eikä tuskaillut hinnan kanssa kuten yleensä. HIH :)

      Poista
    2. Jaana: Ai niin, unohtui vallan... käy lukemassa emännä edut Perfect Homen sivuilta kutsun järjestävälle. Jos vaikka pitäisit kinkerit teillä kotona ja ottaisit myös hyödyn siitä irti!! :)

      http://www.perfecthome.fi/Vertinne

      Poista
  2. Kaunis tarra kauniilla pohjalla. Onkin pitänyt kysyä, että mikä väri tuo teidän seinä onkaan?

    -Ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ida: Kiitos! <3 SEinämaalin sävy on Tikkurilan X487 eli Laasti nimeltään. :)

      Poista
  3. Se on upea. <3 Sopii hienosti tuohon kohtaan. Ja teksti on täysi kymppi! :)

    VastaaPoista
  4. Teksti on ihana <3 Valkoinen tarra nousee tosi kivasti tosta seinän sävystä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oona: Miekin tykkään kovasti! <3

      Ihanaa iltaa teille! <3 <3 *halaus*

      Poista
  5. Kun sinulla oli tuossa edellisessä Bestå-postauksessa nuo upeat kynttilänjalat (2kpl:tta) tason päällä, niin ne taitavat olla Perfect Homen mallistosta? Mutta kysymys kuuluukiin, että saako niitä miten tilattua/ostettua? Vai ovatko sisustuskutsut ainoa mahdollinen ostopaikka? Tuon tapaiset kynttilänjalat ovat olleet jo 2 vuotta ostoslistalla ja tuossa olisi täydellinen pari :) Haluan ne :D Mutta sisustuskutsut eivät oikein innosta, joten onko mahdollista saada tilattua mitään muuta kautta? Sinä kun näistä tiedät ;)

    Ja kiitos alennuskoodista. Muutama taulujuliste ja yksi seinätarra lähti tilaukseen. Jeij

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Celine: Kynttilänjalat on Perfect Homen. :) Laitatko minulle sähköpostia miia@omakotivalkoinen.fi niin kerron mielelläni enemmän. :)

      Ihanaa että löysit itsellesi taulujulisteita, itse teen uuden tilauksen pikapuoliin ja ne päätyvät pukinkonttiin. Ihan huippuidea joululahjaksi minusta. Kehykset niihin ajattelin ostaa Ikeasta, Ribba-kehys valkoisena ja mustana. <3

      Poista
  6. Lähetin viestiä hetki sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. celine: ei tullut meiliä, ainakaan vielä. Jään odottelemaan. :)

      Poista
    2. Celine: Nyt tuli viesti, ja vastasin siihen. :) Onnistuu siis. :)

      Poista
  7. Kaunista <3 <3 Sopii niin hyvin tuohon kohtaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Padmerine: Kiitos! <3 Tarraa suunnittelin alunperin makuuhuoneeseen, mutta makkarissa jo olemassa olevien yksityiskohtien vuoksi päätin että tuo tarra tulee paremmin esille tilassa, jossa ei ole "liikaa tapahtumaa" ympärillä. :)

      Ihanaa sunnuntai-iltaa! <3

      Poista

  8. Hei, millaiseen seinäpintaan kiinnitit tarran, en ymmärrä kun meillä on pohjamaalattu ja päälle tikkurilan himmeällä maalilla maalattu seinä, eikä tämäkään sisustustarra siihen kiinnittynyt :( tilasin vastaavanlaisen kuin sinulla.. tarra ei kiinnity seinään vaan jää kiinni siihen läpinäkyvään päällimuoviin.. argh kun harmittaa, mut ihanalta näyttää teillä :)

    -Netta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netta: Tämä tarra jäi minullakin hieman kiinni siihen kirkkaaseen päälimuoviin. Itse tein niin, että otin sitä muovia pois viistottaisessa asennossa vasemmasta ylänurkasta alkaen oikealle alavistoon vetäen.
      Painoin aina kynnellä sitä ensimmäistä irtoavaa tarranreunaa seinää vasten ja varovarovasti irrotin sitä muovia. Tämä kynnellä (tai muulla esim pinsetit) painaminen tarran suhteen täytyy tehdä jokaisessa päälimuovista irtoavan kirjaimen vinkuran kanssa.

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.