lauantai 8. syyskuuta 2012

Etsintäkuulutetaan lattia-mallinen kynttilänjalka

Olen etsiskellyt korkeaa viisi-sakaraista hopean sävyistä kynttilänjalkaa jo vuosikaudet. Olin vuonna 2006 ostamassa sellaista Hemtexistä, mutta kuljetusongelman vuoksi en sitä silloin kotiuttanut ja myöhemmin ne olivat jo loppuneetkin. Nyyh.

Olen ihastellut Sisustus ja Sepustus-blogissa monesti tätä Hemtexin kynttilänjalkaa ja ehdotellutkin blogin kirjoittajalle Soilelle, että jos tahtoo omansa myydä, niin täällä olisi ostaja valmiina. HIH ;)


Zelected By House-kotikutsumyyntinä olisi mahdollista tilata samanlainen kynttilänjalka, mutta kutsujen järjestäminen ei ole ajankohtaista (juuri pidin kilpailevan yrityksen Perfect Homen kutsut :)).

Ulkomaisista verkkokaupoista tuollaisia löytyisi yllin kyllin, mutta olen niin arka tilailemaan maailmankaupoista (huono kokemus taustalla).

Löytyisikö teiltä keneltäkään ylimääräiseksi jäänyttä samanlaista kynttilänjalkaa??? Merkillä ei väliä, on sitten Hemtexistä tai jotain muualta. :)

Viestiä voi minulle laittaa miia@omakotivalkoinen.fi

Kynttilänjalka löydetty ja saan sen ensiviikolla!!! <3 <3

Tuhannesti KIITOS kaikille avusta! Ootte aivan ihania! <3


19 kommenttia:

  1. Hei! Jotexin verkkokaupassa on ollut saman tyylisiä kun itsekkin haaveilen samanlaisesta. =) T: Suffeliini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suffeliini: Niimpäs olikin. :) Harmi että toimitusaika on vasta 15.12. :( Malttamattomana tarvitsisin omani jo aikaisemmin. Mutta jos ei muualta satu löytymään, niin pakko sitten tilata tuo ja toivoa että se myös saapuu ennen joulua. ;) Kiitos sinulle! <3

      Poista
  2. Moikka, joskus oon nähnyt vastaavia Sian kynttilänjalkoja Ison Omenan Pink Boudoir:ssa Espoossa :) Olivat muistakseeni silloin alessa, joten en tiedä oliko tuote poistumassa vai vaan muuten alessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni: Ainakaan googlella en löytänyt ja Askon Sia-valikoimassa ei myöskään ollut. On varmaan ollut vanhempaa mallistoa, kosa on alennettu. Himpattinen, kun en löytänyt tuota aikaisemmin. :)

      Poista
  3. Onko teillä päin Tarjoustaloa? Siellä näin jonkun aikaa sitten juuri samanmoisen, korkean lattiakynttilänjalan, hintakin oli muistaakseni siinä 50 euron hujakoilla, eli ei paha noin näyttävästä jutusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tiina: On kyllä tarjoustalo suht lähellä, siellä on tosin suppea sisustusvalikoima verrattuna muihin myymälöihin. Ajattelin käydä ensi viikolla katsomassa löytyisikö lähimyymälästä sitä. :)

      Tuhannesti kiitoksia vinkistä!!!! <3

      Poista
  4. Onko teillä sielläpäin Tarjoustaloa. Siellä on nimittäin juuri vastaava myynnissä, hintakin vain 50-60 euroa muistaakseni.

    VastaaPoista
  5. Hei! Tuolla Elloksella on nyt 40% alennusta kalleimmasta tuotteesta. Ite kävin äsken klikkaileen tuollaisen hopean lattiakynttelikön kotiin ja pari tyynyliinaa, hinta jäi alle 90 €. Toimituskulujakaan ei tullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H: Kävinkin kurkkaamassa Elloksella ja siellä on sama toimistusaika kuin Jotexilla. Jalka tulisi vasta 15.12. Nyyh. Jos ei muualta löydy tämän kuun aikana niin naputtelen sitten tilauksen sisään. :)

      Löysin kyllä paljon muuta ihanaa Ellokselta (ou mai gaad sentään :D) ja niistä varmaan postailenkin kohta. :)

      Poista
  6. Nopeesti googletettuna:
    http://www.katariina.net/tuotteet.html?id=4/6
    http://www.ebay.de/itm/Kerzenhalter-Kerzenleuchter-5-armig-144cm-riesig-NEU-/250773111880?pt=DE_Haus_Garten_Dekoration_Kerzenhalter&hash=item3a633e0448
    http://www.ebay.co.uk/itm/Extra-Large-High-Quality-Aluminium-Floor-Standing-Candelabra-180cm-/390358258214?pt=UK_Home_Garden_Celebrations_Occasions_ET&hash=item5ae32a5226

    Huutisfriikkinä olet varmaan katsonut Huutiksen ja tori.fi:n?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi: Huutis ja tori on katsottu läpi. Sielä ei ainakaan suht loogisilla hakusanoilla etsittäessä löydy lainkaan. Tuota Katriinaa en ollut huomannut / löytänyt ja soitinkin sinne just hetki sitten, kysyäkseni sen korkeutta (pitäisi olla noin 100cm vähintään). Myymälä oli jo kiinni ja auki seuraavan kerran tiistaina, joten soittelen sitten uudelleen. :) KIIIIIITOOOOS OUTI! <3

      Ebayta vierastan, en tajua sen logiikkaa lainkaan, joten sieltä en uskalla ostaa mitään.

      Poista
  7. Vastaavanlainen on ollut myynnissä ihanassa sisustusliikkeessä Tapanilassa Mosa Interiörissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Autottomana minun on vaikea saada toimitettua noin iso pakettia julkisilla kulkuvälineillä espoosta. :( Muuten hyvä vaihtoehto. :)

      Poista
  8. Olen ostanut juuri tuollaisen Kodin1:stä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Kodin1:sen jalka taisi olla SIA Home Fashionin valikoimaa??? Harmi, että sitä ei enää saa. Mutta onneksi löysin samanlaisen toisesta verkkokaupasta ja se lähtee matkaan oletettavasti huomenna (toivon ainakin). :=)

      Poista
    2. Saako udella että mikä verkkokauppa, itsekään en jaksaisi odottaa joulukuuhun ;0) Tiina

      Poista
    3. Tiina: Tottahan toki. :)

      Sapira on kyseessä ja tässä linkki suoraan tuotteseen:

      http://www.sapira.fi/Sapira/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=175&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=85&lang=fi

      Poista
  9. Kuinka sattuikaan näin samaan saumaan! Eilen selasin huutista etsiessäni itselleni samanlaista kynttelikköä. Yksi sieltä löytyikin. Muistin nähneeni sellasien sinun blogissa ja tulin tarkistamaan asiaa... Sit sulla onkin ihan oma postaus asiasta viimeisimpänä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirva: HIH, kävipäs sattuma. :) Itsekkin kolusin eilen kuumeisesti huutonettiä mutten löytänyt ainuttakaan. Onneksi sain vinkin ja löysin samanlaisen toisesta paikasta. :) Huusitko sie sen Huutiksen kynttilänjalan omaksesi??? :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.