tiistai 7. elokuuta 2012

Vallilan Operetti matto, lisäinfoa

Olen saanut paljon kyselyjä sähköpostitse uudesta matostamme. Kyseessä on siis Vallilan valmistama Operetti-matto, jonka ostin Prismasta.Mattoa myydään suurimmissa marketeissa ja useissa huonekaluliikkeissä. Myös muutamissa nettikaupoissa sitä on ollut, mutta tällä hetkellä löysin sitä vain NetRaudan verkkokaupasta (alla linkki tuotesivulle):Mattoa löytyy useassa koossa, kuten pyöreä 120cm ja 160cm, sekä iso kokolattiamatto 160x230cm. Värivaihtoehtoja on viisi, joista valkoinen on todellakin valkoinen, eikä kermansävyinen. :)

Toistaiseksi käyttökokemusta on vain parista päivästä, mutta vaikuttaisi siltä että matto on rahansa arvoinen. Ei ole lättääntynyt lainkaan ja pinnassa on jokin likaahylkivä ominaisuus, koska koiran likatassuista ei jäänyt mattoon minkäänlaista jälkeä (konttasin nenä kiinni matossa =D).

Matto on pumpulin pehmoinen ja siinä on aivan ihana köllötellä. Taidan siis uskaltautua suosittelemaan tätäkin mattoa, vaikkei ole Rhapsody-luottomattoamme voittanutta. :)

3 kommenttia:

 1. Millaisia kokemuksia on matosta nyt pidemmällä aikavälillä? Olen vaihtamassa olohuoneenmattoa ja meilläkin eläimiä pyörii useampi, joten kestävyyttä ja "helppo hoitoisuutta" kaivataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Matto on ollut kyllä varsin hyvä hankinta. :) Lika ei ole vieläkään tarttunut mattoon, vaikka koira kuljeksii siinä heti lenkiltä tultuaan. Myös muhkeus ja pehmoisuus on säilynyt.
   Muutamia irtolankoja ilmenee viikottain, mutta ainakaan toistaiseksi matto ei ole ohentunut tms. Ne saattavat olla siis valmistuksessa irtijääneitä lankoja.

   Tällä käyttökokmuksella mikä nyt on, niin voin suositella mattoa kyllä. :)

   Poista
 2. Loistavaa! Nyt kun vielä löytäisin liikkeen, missä pääsisin hypistelemään mattoa livenä :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.