keskiviikko 8. elokuuta 2012

Uusi BLONDI tukkani ♥

Nonniin! Juuri saavuin kotiin kampaajalta ja vaalennushan sitten tehtiin.
Meinasin tosin livistää tuolista, ja ehdotin myös tummaa sävyä ja leikkausta, mutta mutta, ihana kampaaja lupasi tehdä taikojaan ja yrittää saada tukkani niin vaaleaksi kuin mahdollista. :)

Tässä lopputulos:


Ei ollut ihan simppeli keikka tämäkään. :)

Oma oikea tukkani on tummuusastetta kolme (1 = musta ja 10 = ihan vaalea) ja sisältää runsaasti punaista pigmenttiä. Korviin asti oli täysin käsittelemätöntä hiusta ja korvasta latvaan yksi marketista ostettu Loreal Castings-kevytsävyte sävy suklaanruskea.

Hiukseni joutuivat tosi kovalle koetukselle, kun ensiksi tehtiin värinpoisto väripesulla, joka on vahvinta mahdollista myrkkyä mitä olla saattaa. Tämän jälkeen päähän hierottiin väriseosta ja violettia taittoväriä (jonka tarkoitus oli taittaa lämmintä kinuskia latvoista pois).

Lopputuloksena on "liukuvärjätty" trenditukka, jossa platinanvaalea tyvi ja alaspäin kinuskisoituva väritys. <3
Pituutta pätkäistiin 10-15cm omasta toiveestani, latva oli sen verran haperoa väriräjäytyksen jälkeen, että tahdoin sen pois roikkumasta. :)

Tykkään kovasti ja välivaihetukkana tämä on huippu ihana. <3

Uusi aika on jo valmiiksi varattuna ja kuukauden kuluttua vaalennamme tyvikasvun ja tuon latvaosuuden uudelleen. Sen jälkeen tukka onkin sitten mallikuvien mukainen täydellisen platinanvaalea polkka. :)

Huomiseen muruset! <3

41 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Minna: tattis! <3 Mikäli tuosta naamattomasta profiilista saapi mitään mielikuvaa. HIH :)

      Poista
  2. Näyttää jo nyt upealta <3 Hyvä ku uskalsit ottaa riskin, kannatti kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meän Satu: Juu, siitä tuli yllättävän kiva, vaikkei nyt ihan niin vaaleaan päästykkään, kuin toiveissani oli. :) Kuukausi vielä ja sitten uusi yritys. :)

      Poista
  3. On kyllä huippunätti :) Kiva, että tuot itseäsi enemmän esille blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SanMa: kiitoksiiiii! <3 Pikkuhiljaa uskaltaudun täältä "valkoisesta kaapistani" esille. :)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Piia: Thanks! <3 <3 Olisit nähnyt miehen ilmeen, kun tulin kotiin. ;) Unohdin hänelle kertoa, että menen vaalentamaan tukkaani. Sillä oli hieman huuli pyöreänä, että kukas tuo nainen oikein on???? :)

      Poista
  5. Hyvälle näyttää!
    Tervetuloa meidän blondien joukkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuisku: Kiitos ja kumarrus! <3 Liityn seuraanne ilomielin! :)

      Poista
  6. Hyvältä näyttää kaunotar! :)

    VastaaPoista
  7. Yhdyn edellisiin, väri ja hiuksesi näyttävät tosi hyviltä!

    Vaalennusprosessi tummista ei tosiaan ole helppo, sävyksi voi tulla mitä vain. Mutta sinun kampaajasi hoiti homman kotiin loistavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M: Lopputulos voi tosiaankin olla mitä hyvänsä. :) Olen seilannut viimeiset 20-vuotta vaalean ja tummanruskean väliltä, käyden läpi muutamatkin yllätyshiukset, kuten oranssi, keltainen, oranssi-keltainen-valkoinen, valkoinen, harmaa, violetti, sininen ja parhaimpana vihreä. =D

      Nuorena ne vielä menee läpi, vaikkakin itkun kanssa, mutta näin äiti-ihmisenä voisi olla hurja näky vedellä katuja sirkushiuksissa. :)

      Poista
    2. Hih totta, kovin monikirjavaisella hiuspehkolla ei oikein kehtaa näyttäytyä pikkuneiti käsipuolessa :D

      Kymmenen vuotta sitten sain jostain kummasta inspiksen värjätä hiukseni aivan kylmän tummanruskeiksi, siis lähes mustiksi. Puolisen vuotta kauhistuneita kommentteja kuunneltuani katsoin parhaaksi palata takaisin blondiin. Ja täytyy sanoa että siinä projektin aikana oranssin eri vivahteet tulivat itselleni tutuiksi :) Nyt ymmärrän vastaisuudessa sanoa ei kiitos tummalle värille omassa päässäni! :D

      Poista
  8. Kaunis! Valilla kannattaa repaista kunnolla. Haluaisin kanssa liukuvarjatyn tukan, mutta kun ei ne taalla Unkarissa ole viela ihan ymmartaneet mita se tarkoittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tibs: Tämä liukuvärjäys oli tahaton, mutta lopputulos on aikas hieno. :) Mitääääh, eikö siellä muka tiedetä liukuvärjäystä???? ;) Suomihan on sellainen takahikiä, että tänne rantautuu aina viimeisenä kaikki muotivillitykset. :) Ei millään pahalla tietenkään, I love Finland! <3 <3 ;)

      Poista
  9. Ihquliini <3 <3 <3
    Ja salettiin livenä vielä mageempi. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: kiitoksia! <3 Huomenna se on varmaankin kaikkea muuta kuin ihq, kun väsyneenä seiskan aikaan aamusta katson itseäni peilistä ja säikähdän. :)

      Poista
  10. Onpas komia ja varmasti vielä paremmaksi muuttuu! Ehdottomasti kannatti :)

    Mulla himottais sellainen vaalea, melkein hopeanharmaa, mitä monilla teineillä näkee tänä päivänä. Mutta kun just oon oman värini saanut takasin blondin jälkeen.. Ja kun ei sitä nyt enää ihan nuorikaan ole...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja: Minulla myös haaveissa sellainen, todellinen platinablondi. <3 Nyt se jäi vielä haaveisiin, mutta kenties kuukauden kuluttua sellaisen onnistun saamaan. :)

      Ja teiniä tai, MÄ HALUUUUUN! ;) Chisulla on muuten tosi hieno sävy tukassa.

      Poista
  11. Vastaukset
    1. J: Kiitos! Mustaksi meinasin ekana, mutta vaaleaksi sitten vetäsin. HUiiii. :)

      Poista
  12. Hyvältä näyttää. Hopea shampoo on blondin hyvä apu, poistaa keltaisuutta ja itse tykkään ainakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Janica: Kiitos! Lorealin hopeashampoo odottaa huomisen tukanpesua jo kylppärissä. :)
      Täytyy vaan varoa laittamasta sitä tyveen kovinkaan paljoa, koska se muuttunee nopeasti siniseksi. Tuo latvaosa on sen verran persikkainen, että siihen se ei paljoa auta, mutta jos edes vähän niin aina parempi. :)

      Poista
  13. OO ihana, tosi onnistunut! Ei olisi ollenkaan hullumpi vaihtoehto jättää tukkaa tuollaiseksi platinanvaalean sijaan, vaikka toki sekin olisi upea. Mutta anyways, aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mia: Tämä on aika kiva kyllä ja voihan olla, että tykästyn tähän päivä päivältä enemmän. :) Kokeilin jo beigen takin kanssa tätä tukkaa ja oli ihan hyvän näköinen. Ja pisamia on mulla nassussa kesäisin aikalailla, joten ehkä se tuhka on kesäaikaan liian outo yhdistelmäkin.... :)

      Poista
  14. Makee tukka tuli :). Kiva, kun laitoit lopputuloksesta kuvaa.
    Toi tummasta vaaleeseen on aina vähän haasteellista, ei ihan yhellä käynnillä yleensä onnistu.
    Mä aloin keväällä vaalennuksen ja nyt ruvetaan olemaan siinä tuloksessa missä toivon,
    tosin mulla on pitkät hiukset.
    Ihana otsatukka kans tuli :). Mä vaan haaveilen,kun mulle ei onnistu otsis:/
    Olin kans kampaajalla eilen ;)...jatkojen huolto ja tyveen väriä + raitoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wanilja: Nythän on tullut sellainen otsislisäke, joka näyttää todella luonnolliselta. Sellainen voisi olla ihan kiva, itsekkin tuuhennuskäyttöön olen sitä miettinyt... :)

      Poista
  15. Tosi kivat hiukset! Itselläni on myös liukuvärjätyt viileän vaaleat hiukset, ja tykkään kovasti. Tästä näet lisää: http://upseerinrouva.blogspot.fi/2012/06/uudet-silmalasit.html

    Olen pääasiassa vaalea, mutta muutaman kerran olen "hairahtunut" värjäämään hiukset tummemmiksi ja todella tiedän mitä niiden vaalentaminen sitten on!! Aina ne kuitenkin on saatu vaaleiksi. :o)

    Tuhkan sävyhän lähtee hiuksista pesujen yhteydessä tosi helposti pois niin ei kannata säikähtää jos se joskus tuntuu liian harmaalta. Kannattaa käyttää hopeashampoon lisäksi myös hopeita hoitotuotteita. Itse käytän jatkuvasti KC:n sävyttävää hoitonaamiota Color Maskia, sävy silver ja nyttemmin myös sävyä vanilla, koska viimeksi hiukseni värjättiin hieman vaniljaisemmalla sävyllä. Molemmat kuitenkin taittavat keltaisuutta pois. Ja koska vaalennettu hius tarvitsee enemmän kosteutta ja hoitoa kuin tummat niin Color Mask on myös siihen hyvä. Myös Revlonilla on tosi hyvä sävyttävä hoitonaamio.

    Täällä kyllä tiedetään kaikki platinan vaaleista hiuksista, tai siitä miten ne myös pysyy platinaisina, kysy vaan!! :oD

    Ja olen samaa mieltä edellisen kanssa, blondina on hauskempaa!! :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. helene: Kiitokset hyvistä vinkeistä!!! :)
      Goldwellin silver blonde suoravärivaahto on myös tosi hyvä keltaisen taittaja. Sillä olen onnistunut monesti raikastamaan tipunkeltaiset hiukseni. :)
      Täytyykin seuraavan vaalennuksen jälkeen katsoa millaista taittoa tarvitsen. Nyt tuo latvaosa on vielä liian tumma, että blondien taittosävyistä olisi kunnollista hyötyä. Latvan tummuusaste on noin 8 ja pyrkimys on saada se siihen vaaleimpaan kymppiin. :)

      Poista
  16. Yhdyn tuohon, että meillä blondeilla on aina niin paljon mukavampaa ;)

    VastaaPoista
  17. ihana sävy ja leikkaus Miia! mä tykkään enemmän tällaisista luonnollisemman ja pehmeämmän vaaleista hiuksista kuin hopeanharmaista :D. mun silmissä ne näyttää ehkä liikaa tosiaan harmailta ja hiukan kuolleilta, anteeksi kaikki platinablondit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S: Mun kuontalosta ei ehkä saa seuraavallakaan vaalennuksella vielä ihan platinaa aikaan, joten siirryinkin jo Plan B:hen. :) Kate Hudsonilla on tosi kauniit luonnonvaaleat ja hieman kultaiset hiukset ja voisin yrittää ainakin toistaiseksi saada oman pääni saman suuntaiseksi. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.