keskiviikko 8. elokuuta 2012

Tämä naikkonen istuu kampaajan tuoliin klo 13.30 :)

Apuva iik ja kääk. Aikaistin kampaamokäyntini jo tälle päivälle. Peffa istuu penkkiin klo 13.30 kädessää alla olevat kuvat:
Tälläinen tukka olisi siis tilauksessa. :)

Katsotaan millainen harakanpesä ja tipunkeltainen sävy sieltä sitten saadaan aikaiseksi. =D
Huiiii, kun jänskättää. Teenköhän nyt pahan mokan... no onneksi tukka on uusiutuva luonnonvara, joten huolet pois. :)

Kuvailen viimeistään huomenna teille uutta tukkaa, oli lopputulos sitten toivotunlainen tai ei. :)

Ihanaa päivää kaikille! <3


9 kommenttia:

 1. Tyylinmuutos piristää!:) ..tosin totutteluun saattaa mennä tovi ;) ja kyllä ne hiukset kasvaa taas ja värinkin saa vaihdettua, jos mielen muuttaa ;) Odotan innolla uuden lookin näkemistä!

  VastaaPoista
 2. Leikkautin jokin aika sitten otsatukan ja taas olen sitä kasvattamassa pois. Näissä kuvissa se kyllä näyttää aikasta hyviltä. Se ei vaan toimi mulla, mutta aina välillä hairahdan sen silti leikkauttamaan. =D

  VastaaPoista
 3. Apuva, sanon kanssa :) Eikös sulla on nyt tumma tukka vai olenkos tiiraillut kuvista väärin? Ei maar, hyvä siitä tulee ja saahan sen värjättyä aina takaisin. Itse muistan tilanteen kun olen ollut aina blondi ja kampaaja ehdotti muutama vuosi sitten, että jos laitettaisiin aavistuksen tummempi sävy ja suostuin. No lopputulos ei ollutkaan aavistuksen tummepi vaan ihan tumman ruskea ja itkuhan siinä melkein tuli kun katsoin peiliin ja hirveä vääntö kampaajan kanssa, että haluan sen blondin takaisin kun lopputulos ei ollutkaan ihan sitä mitä piti olla. Aika montaa kertaa jouduttiin paikkailemaan, että saatiin blondi takaisin. Enää en suostu kokeiluihin :)

  VastaaPoista
 4. Mä istuin klo 14 myös tänään kampaajalla ja arvaa mitä? Mä leikkasin ihan lyhyet hiukset, nyt on aika rok rok-tukka ;D

  VastaaPoista
 5. laitathan heti lopputuloksesta kuvia tulemaan ?!

  VastaaPoista
 6. Lopputuloksesta julkaistu kuva uusimassa postauksesta! :)

  Ihan ei päästy noin vaaleaan tukkaan, kuin Gwen Stefanilla mallikuvissa, mutta uusinta vaalennuksella kuukauden päästä kenties jo päästään. :)

  VastaaPoista
 7. älä vaalenna enempää. tosi nätti just noin

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.