lauantai 4. elokuuta 2012

Pikkuneidin syys- ja talvikengät

Tämä postaus on tarkoitettu kaikille teille, jotka olette etsineet hyvää laatua ja lestiä olevia lasten nahkakenkiä kohtuulliseen hintaan. :)

Olen jo pari vuotta sitten kuullut ensimmäisen kerran erinomaista palautetta Bundgaard-merkkisistä nahkakengistä, mutten ole onnistunut löytämään niitä itse mistään.
Avan jalka on kesän aikana hujahtanut lähes kaksi numeroa suuremmaksi, on kaikki syys- ja talvikengät hankittava uusiksi.
Tein pientä googlettelua ja päädyin sellaiseen nettikauppaan kuin www.pikkujalat.fi


Sieltähän löytyi vaikka mitä ja melkoinen lasten kenkäparatiisi siellä olikin. :) Meillä on itsellä tarvetta kumisaappaille, sekä syksyyn että talveen ja karvavuorellisille talvisaappaille, jossa riittävän korkea varsi lumessa möyrimistä varten.

Tälläiset lähtivät kotimatkalle:

Mustat Bisgaardin puuvillavuoratut kumpparitJa suklaanruskeat Bundgaardin karvavuorelliset nahkasaappaat, joissa tarrakiinnitys.
Olisin tilannut myös ruskeat Bisgaardin karvavuorelliset ja lämpimät kumpparit, mutta koot olivat loppuneet. Täytyy yrittää metsästää vastaavanlaisia muualta.


Lisäksi ihastuin pikkuruisiin UGGeihin, mutta käytännöllisyyden nimissä jätin ne tilaamatta. 
En usko että meillä olisi kovinkaan paljon käyttöä niille (vaikka söpöt ovatkin).


Karvavuorellisten saappaiden valikoima oli tosi hyvä, ja tuskailinkin värivalinnan kanssa monta tovia. Otanko kauniit kultaiset saappaat vai suklaaruskeat....


Valitsin kuitenkin sitten ne suklaanruskeat, koska välikausipuku ja talvivaatetus on myös ruskeaa. Toivottavasti en tule katumapäälle. :)

Verkkokaupan löydät alla olevasta linkistä:


Nyt rupean tekemään pientä paikkamaalailua ja sen jälkeen revin suojateipit huitsin nevadaan. Sisustusideoita on jo pää pullolaan ja päivä menee siivotessa ja sisustaessa. Tänään on ehdottomasti HYVÄ PÄIVÄ! :)

Ihanaa lauantaita kaikille! <3


4 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä kenkiä kyllä, ovat taatusti hyvät jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. irina: paljon olen hyvää palautetta kengistä kuullut, joten olen aika varma, että kengät ovat tosi hyvät ja tukevat Avan jalassa. :)

   Niin ihania ballerinoja ja kesäkenkiä siellä oli myös, olisimpa vaan jo keväällä löytänyt tämän nettikaupan! <3 En uskalla tilata ensi kevääksi etukäteen mitään, kun neidin jalka kasvaa miten sattuu, välillä vähän ja välillä hirmuisesti. :)

   Poista
 2. Noita Bundgaardin talvisaappaita mäkin olen miettinyt ja ihastellut. Ruskeissa olisi se etu että menisivät nyt isosiskolle ja myöhemmin pikkuveljellekin ainakin kakkoskenkinä jos kovasti kuluvat. Viime talvena meillä oli tepsut, ja olin niihin tosi tyytyväinen sekä ulkonäön että käytännöllisyyden puolesta, mutta ainahan sitä voisi kokeilla jotain uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petra: Bundgaardista olen kuullut vain pelkkää hyvää ja ovat kuulemma todella kestävät. Nahansuoja-ainella kun käsittelee kengän, niin säilyy hyvänä useammankin talven. Ja ehdoton plussa alle sadan euron hinnasta. :)

   Pakko vielä sanoa, että kenkien sisämitat on tosi hyvin ilmoitettu, sekä kasvunvara joka täytyy ottaa huomioon. En ole kovin paljon perehtynyt lasten kenkäasioihin, joten tälläinen seikka olisi muuten saattanut jäädä huomioimatta. Olen välillä aikamoinen torvi. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.