maanantai 6. elokuuta 2012

Oma Koti Valkaistu :)

Sain eilisen illan ja tämän aamun aikana laitettua paikkoja hieman kuntoon. Pappelinan muovikudematto siirtyi Avan huoneesta keittiöön pöydän alle. 
En tiedä jääkö se siihen pitemmäksi aikaa, mutta nyt toistaiseksi se on aika kiva ja käytännöllinenkin juuri tuossa.
En hifistellyt siisteyden suhteen, vaan kuvasin kotimme juuri sellaisena kuin se tällä hetkellä on. :)
Eteinen odottaa raivausta vielä. Maalit ja rahi menevät verkkovarastoon, nahkainen nojatuoli miehen työpaikalle ja muu roipe pääasiassa kierrätykseen. :)


Valkoinen väri kalusteissa ja sohvassa korostuu mielestäni kauniisti tuota laastin-sävyistä seinää vasten. <3Tässä eilen ostamani Vallilan Operetti matto, jonka löysin marketin alelaarista. Maton halkaisija on 160cm ja vaikka se on suuri, jää se liian pieneksi olohuoneeseen. 
Ajattelin siirtää sen Avan huoneeseen, jonne se sopiikin kaikin puolin täydellisesti. :)


Ja makuuhuone aamukunnossa. <3


Kurkkaus myös Avan huoneeseen.Ihanaa kun saa pikkuhiljaa tavaroita oikeille ja lopullisille paikoilleen. :)
Hommaa riittää vielä ja verkkovarasto-keikka menee illalle, kun mies kotiutuu reissultaan. Huomenna luulen eteisenkin olevan jo asuttavassa kunnossa. :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Ja kiitos kaikista ihanista remontti-tsempeistä, joita teiltä sain! <3 <3

18 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköistä, voi hitsi sentään!! Tuo laasti kyllä korostaa valkoista tosi kauniisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katja: Oli kyllä niin nappivalinta, ettei parempaa sävyä meille kyllä ole. :) Eikä edes taita vihreään, mitä pelkäsin aluksi. :)

   Poista
 2. Hyvähyvä ku sait valamiiksi (melekein) kaiken :) Aina vaan kaunistuu teän koti <3 Tuo laasti on kyllä upea sävy! ja pöyvän alla oleva matto on just hyvä siihen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meän Satu: Kiitoksia ihanainen, sie aina niin kauniisti kirjoitat. <3 <3 <3 *halaus*

   Poista
 3. Huomasin että teillä on samanlainen ruokapöytä kun meillä. Onko teidän levystä lähtenytnpaloja irti? Saimme tänään uudennpöytälevyn kun edelliseltä lähti joka viikko pieni pala pois (ihan tavallisessa käytössä). Mietin nyt että kannattaisko pitää pöytäliina arkipäivinä? En haluaisi kun se on niin helppo pyyhkiä ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jessica: meillä on Anttilan Classico ja on pysynyt täysin ehjänä. Olen suositellutkin pöytää täällä blogin kautta kaikille, voi apuva, lähteekö paloja irti??? kansilevystäkö?? Toivottavasti kyseessä olisi maanantaikappale ja uusi pöytälevy pysyisi ehjänä. Meillä ei ole paljoa pöytää suojeltu kolhuilta, tyttö on hakannut sitä vaikka millä, aterimillakin. Ja mies raahaa aina painavaa lautastaan ympäripöytää ja itse olen maalipurkkejakin siinä heitellyt... Ainoastaan joskus olen pöytätabletteja käyttänyt ja nekin löytyy monesti lattialta, kun tyttö ne käy viskelemässä alas.

   Sinuna käyttäisin pöytää ihan normaalisti, ilman liinoja. Kyllä ruokapöydän täytyy kestää normaalia käyttöä ilman lohkeilua. Yritä sopia jo etukäteen, että jos sama toistuu, niin saatte purkaa kaupan ja rahat takaisin. Eihän se käy laatuun, että keittiössä täytyisi silkkihansikkain syödä ja lautasten alle pumpulia liimata. RÄYH! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. Meillä on ihan sama pöytä. Toivottavasti tämä levy kestää. Aikaisemmin oli niin jos aterimet tippui kädestä niin pala kansilevystämlähti :( Kahdella lapsella se on melko vaikea välttää. Onneksi he toimittivat kotiin asti uuden levyn. Teen varmasti niin kuin ehdotit että ilman pöytäliina, niin katsotaan mitä tapahtuu.

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Tuo matto sopii tosi kivasti ruokapöydän alle!

  VastaaPoista
 5. Hei.kiva blogi sinulla.kyselen tässä,että mistä olet hankkinut kauniit kaapit kotiisi?olen etsinyt tuon tyylisiä,kun olen vaihtamassa kaappeja kotiimme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikku: Kiitoksia!!! <3 Meidän kaikki kaapit on Ikean Bestå-sarjaa. Korkeuksia on kolmea, matalin 64cm, puolikorkea 128cm ja korkein (joka makuuhuoneessa) 192cm. Jalustan kanssa korkeus nousee nuista mitoista 10cm. Ovina kaikissa Bestå Tofta korkeakiiltovalkoinen. Ikean sivuilla olohuone-osiossa on Bestå-suunnitteluohjelma, jolla voit rakentaa omanlaisen kokonaisuuden. Se on tosi näppärä ja saa myös varastosaldot ja tuotenumerot kätevästi talteen. :)

   Poista
  2. Kiitti tiedosta.tää mun kännykkä jumitti,niin tuli nuo kommentit moneen kertaan.poista jos voit.kivaa sunnuntaita.

   Poista
 6. Hei.kuva blogi sinulla.mistä olet hankkinut kotisi valkoiset kaapit?

  VastaaPoista
 7. Hei.mistä olet hankkinut kotiisi kauniit valkoiset kaapit?etsin tuon tyylisiä,koska aion vaihtaa meidän kaikki entiset hyllyt ja kaapit.kiva blogi sinulla.

  VastaaPoista
 8. Moi.
  Tänään ikean reissulta tarttui mukaan bestå tv kaappi. ja muistin että teillä tv on ovien takana. Onko teillä tuo bestå boås ilman laatikoita? jääkö teillä oven ja kaapin väliin rako? Ja mistä ootte nuo isosti aukeavat saranat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai-ta: Ostimme erilliset Bestå Tofta korkeakiiltoiset ovet tuohon kaappiin. Saranan paikat ovat valmiiksi oikeilla kohdilla. Täysin aukeavat saranat on otettu meidän kylpyhuoneen allaskaapin ovista, ovat Blumin saranat ja yhteensopivat Ikean saranoiden kanssa. (Blum on yleisin kalustevalmistajien käyttämä saranamerkki). Laatikot jätimme kokonaan laittamatta, ne ovat turhat ja estävät erillisten ovien laitoin. Pieni rako jää sivuihin (niiden laatikoiden vuoksi sivulevyt ovat hieman pienemmät kuin kansi ja pohjalevy), se ei hirveästi häiritse, mutta meillä on molemmin puolin toiset beståkaapit jotka piilottavat ne. :)

   Poista
  2. Kiitos. Ei muutakuin saranoita metsästään. Heti ainakin muutamaan nettikauppaan törmäsin mistä noita saa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.