torstai 9. elokuuta 2012

Luxusta ja luonnollisia sävyjä - Kylie Minogue at Home

Olen jatkanut greigen sävyiseen seinämaaliimme sointuvien liinavatteiden metsästystä, mutta löydöt ovat jääneet varsin laihoiksi. Olen kolunnut läpi niin Stockmannin, Pentikin, Anttilat, Balmuirin, kuin suurimman osan verkkokaupoistakin. Kauniita sävyjä löytyy yllinkyllin, mutta ne ovat joko liian beigejä tai liian viileitä harmaita.

Muistin kuitenkin vanhan rakkauteni, Kylie Minoque at Home-sarjan, josta ainakin mallikuvien perusteella voisi löytyä yhteensopivia sävyjä. <3
















(Kuvat lainattu TÄÄLTÄ!)

Kiitos kuuluu Fanni Pauliinalle, joka omalla postauksellaan muistutti minua Kylien malliston olemassa olosta. <3


Jälleenmyyjiä Kylie at Home-sarjalle Suomessa on vain muutama, ne löydät alla olevista linkeistä:


Täytyykin yrittää saada käsiinsä näitä tuotteita, jotta pääsen vertaamaan värisävyjä keskenään. :)

Ihanaa päivää!

31 kommenttia:

  1. Heissan! Käyppä kurkkaamassa Ikean lakanavalikoimat, siellä näin mielestäni melko hyvänsävyiset greiget pussilakanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rouva M: Unohdin listassa mainita että ehdin myös Ikeasta katsomaan jo. Pellavaa olevat lakanat olivat liian beiget ja peruspuuvillaiset taittoivat hieman vaaleanpunaiseen, kun vertailin maalilastuun sitä. :(

      Tuo laasti on hankala väri, riittäisi että olisi edes lähellä oikeaa eikä tummuusasteellakaan ole väliä. Mutta saman sävyisiä liinavaatteita ei tunnu löytyvän mistään. Metallinhohdossa ja silkki-satiini pinnassa on se hyvä puoli, että ne usein vivahtaa moneen sävyyn valon tulosuunnasta riippuen. Nyt olenkin siirtynyt etsimään pelkästään kiiltäväpintaisia tekstiilejä. :)

      Ja jos mieleen tulee muita liikkeitä, niin kaikki vinkit ja ehdotukset otetaan vastaan!!! :)

      Poista
    2. Okei, harmi ettei vinkistäni ollut hyötyä. Mutta onnea ja menestystä oikean sävyn metsästykseen! :)

      Poista
    3. Rouva M: Itseänikin harmitti, kun ne Ikean lakanat ei sopineet. Ikean pellava-sarja on ilmeisesti vielä tosi hyvää laatua. <3

      Poista
  2. Mielettömän kauniita tekstiilejä <3
    Viidennessä kuvassa oleva ympyrän muotoinen peili on todella ihana, voi kun sen jostain saisi ostettua.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piia: Niin on, harmi kun en tiedä kenen valmistama se peili on. Askossa on joskus ollut samantyylinen peili, mutta siitä on jo reilu vuosi kun sen näin. Täytyisi varmaan alkaa googlettamaan tuollaisia luxus-peilejä. :)

      Poista
  3. Nämä ovat ihania <3 Next myy näitä liikkeissään Englannissa ja olen niitä usein ihastellut. Myös pienille tytöille on ollut ihania vuodevaatteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiiri: nextillä on ihania sisustusjuttuja (ja vaatteitakin). Löysin sieltä syksyn uutuuksista yhden kauniin pussilakana-koristetyyny-sarjan, joka voisi ehkä sopia. heidän palautusoikeus vaan jäi minulle hieman avoimeksi postikulujen osalta ja olen muutenkin tosi surkea palauttamaan mitään. :)

      Jos ei ala mistään muualta löytymään niin on ehkä pakko hyödyntää heidän verkkokauppaa ja tilata sieltä. Tätä sarjaa tarkoitin:

      http://www.nextdirect.com/fi/en/shot/X50/1158/1?pid=841249&curr=eur&lang=en&country=fi&curr=EUR&returnurl=%2fshop%2fgatt1%2f4%2fcat%2f128%2fcat%2f86%2fcat%2f12%2fcat%2f87%2fcat%2f10%2fcat%2f50%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d000%26isort%3dbst%26curr%3dEUR%26country%3dfi%26lang%3den&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bHomeware%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bValances%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bPillows%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBed%20sets%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bPillow%20cases%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bBed%20sheets%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDuvets

      Voi olla että tuo on liian tumma ja harmaa, mutta kuvan perusteella se voisi sopia sävynsä puolesta aika kivasti. Vaikea sanoa, kun ei pääse näkemään livenä. :)

      Poista
  4. Hemtex. Vaikkakin siellä on AINA jotain merimiestekstiilejä ainoastaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: Ei ollunna sielläkään. :( Ja hinta-laatu on nykyään hieman vinksallaan, ei kuulu lemppareihini. ;)

      Poista
  5. Nämä Kylien tuotteet on niin ihania ja olen niitä jo kauan kuolannut mutta kun ei niitä meinaa mistään löytää. Viime vuonna niitä jo asuntomessuilla ihailin. Niin glamouria ne ovat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Padmerine: Niin on! <3 Harmi kun jälleenmyyjiä on vain nuo kaksi. Toki ulkomaisista nettikaupoista voisi tilata Suomeen, mutta se on taas sitten sitä sokkona ostamista. Olisi ihana jos vaikka joku Stockmann ottaisi valikoimiinsa Kylien sarjan. Heillä on kuitenkin monia harvinaisempiakin merkkejä aina silloin tällöin saatavissa ja myymälöitä löytyy monista kaupungeista. :)

      taidankin laittaa heille palautetta ja ehdottaa, jos vaikka koe-erän ottaisivat myyntiin. :)

      Poista
  6. VOU!!! Nää on hienoja!!!! Mä haluun noista ehkä jokaisen :D

    VastaaPoista
  7. Ooooh! Ihania! <3 <3 Just jotain tällästä mun uudistunut makkari kaipais!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. littleB: JOs asustat Helsingissä, niin Herttoniemessä on Aada-Sisustus, jossa paras valikoima Kylien sarjaa. Itse ajattelin suunnata sinne viikonloppuna ja kysyä samalla voisinko ottaa muutaman kuvan blogiin. :)

      Poista
    2. Kivaa, laitahan kuvia! :) Mä asun täällä kaaaaaukana, täytyy seuraavalla reissulla sinne käydä tsekkaan nuo livenä :)

      Poista
  8. Käypä kurkkaamassa blogissani! Ihastelin näitä ihan paikan päällä Mäntässä Tuulan kammarissa http://marita-honeymilk.blogspot.fi/2012/06/unelmien-makuuhuone-kylie-minoquen.html

    Olivat todella upeita!

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Cride: No todellakin! Kävin juuri Maritan blogissa katsomassa hänen ottamiaan kuvia kyseisistä tuotteista ja näyttäisi siltä, että ne on vielä kauniimpia luonnossa kuin mainoskuvissa. <3 <3

      Poista
  10. Sulle ois kiva "hyvän mielen asioita" -haaste mun blogissa :) Kantsii tehdä, tulee kiva mieli! Tykkään sun blogista ja tyylistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joan: Kiitoksia!!! <3 <3 Tulenkin nyt heti nappaamaan haasteen! <3

      Poista
  11. Tuli muuten mieleen että ihan kuin olisin viimeksi Ikeassa käydessäni huomannut greigen värisiä lakanoita. Muistan vielä miettineen sinua kun näin ne. Yritin heidän nettisivuiltaan etsiä, mutta siellä oli vain selkeästi harmaata tarjolla. Toi greige tuntuu olevan värinä vähän sellainen että valaistus vaikuttaa todella paljon siihen. Kannattaa kuitenkin tsekata kun seuraavan kerran käyt Ikeassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutta, vanhaa ja itse tehtyä: Ikeasta katsoin myös, tosi lähellä oli sävyt sekä pellava-sarjassa sekä siinä tavallista puuvillaa olevassa, mutta jo pienikin sävyero riitelee aika pahasti. Materiaali ja valaistus on juuri ne jotka joka yhdistää sävyt tai erottaa ne liian selkeästi. Vaikean seinävärin kyllä menin valitsemaan. :)

      Poista
  12. Nuo on niin kauniita, luksusmaisia ja upeita, ihan ku sieki <3 eli just sinun näkösiä petivehkeitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Hih, mä olen kimalleharakka ja tykkään silkistä ja satiinista ehkä liikaakin. :)

      Poista
  13. Mahtavan upeita vuodevaatteita ja makkareita, kyllä se Kylli täti osaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuisku: Mä olin pienenä Kylli-fani. :) Tosi iso sellainen. I should be so luckya tuli isosiskon hiuskihartimeen laulettua äidin raivostumiseen asti. ;) Kylli-täti on mahtimimmi! <3

      Poista
  14. Voi miten mukavaa jos minusta on ollut hyötyä! Kiitos erityismaininnasta <3

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.