keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Yön pikkutunneilla opetellaan käyttämään uusia vempaimia

Hirveä stressi yhdestä tietokoneesta... En saa edes unta, kun olen säätänyt ja etsinyt vastauksia netistä ja tutkinut manuaalinkin lähes puhki. :( Tietääkö kukaan, miten saa kuvia kamerasta tähän ipadiin? Tässä ei ole usbia, eikä meillä ole verkkokovalevyä, jolla voisi siirtää kuvat nettiin ilman välilaitteita... Ipadin tuossa suosittelinkin jokunen aika sitten, ja onhan tämä hyvä, sitä en voi kiistää. Mutta kuvienkäsittely ja kuvien saaminen blogiin vaikuttaisi olevan hieman hankalaa. Tai ainakin tälläiselle sählälle kuin minä. :) Ihan tylsiä postauksia, kun en saa kuvia liitettyä mukaan. Pahoittelut. Yritän keksiä nopeasti keinon, jolla voin postailla normaaliin tapaan, kuvien kera. :) Kauniita unia kaikille! Yritän itsekkin mennä untenmaille! <3

6 kommenttia:

 1. Saahan siihenkin muistikortinlukijan ;)
  Tosin tieto siitä tuskin auttaa tähän aikaan :D

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti minusta ei ole teknistä apua. Osaan vaan rikkoa kaiken :) Esim. kolme kuukautta vanhan läppärini.. Onneksi ystävillä on tietokonenörttejä miehinään. Toivottavasti saat koneen pian kuntoon tai ipadille ladattua kuvia..
  Täällä yötyöläinen valvoi aamuun asti ja ryntää kohta unten maille! Aurinkoista päivää sinne!

  VastaaPoista
 3. Moikkis. Sun pitää hankkia sellainen sovitinkappale, joka laitetaan iPadin ja kameran muistikortin tai kamerapiuhan väliin. Sen jälkeen homma sujuu!

  Terkuis, Sally

  VastaaPoista
 4. Camera Connection Kit ;). Oisko jotain 29 e.

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Jotta iPadiin saa kuvia, pitää ostaa sellainen cameraKit. Siihan saa kameran liitettyä usbin kautta. Suoraan iPadiin ei saa erillistä kameraa liitettyä :(

  Kiertäähän voi vaikka s-postiin itselleen lähettämällä, mutta se ei taida auttaa jos läppäri on lähtenyt lomailemaan :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 6. Ota kuvat iPadilla väliaikaisesti, niin silloinhan saat kätevästi siirrettyä kuvat nettiin.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.