torstai 5. heinäkuuta 2012

Testissä iPad 3

Mies toi eilen työpaikaltaan meille testiin uuden iPad 3:sen. :)En ole koskaan ollut elektroniikan perään, macbookinikin on miehen väkisin minulle ostama. Testailin hetken aikaa pikkuista iPadia nyt iltasella ja pakko on myöntää, että parempaa vekotinta saa etsiä.Kuvantarkkuus on aivan huikean hyvä, näytön kirkkaus huipputasoa (näytöstä sai selvää myös ilta-auringon paisteessa).
Kone on tosi kevyt ja erillisellä iPad-kotelolla voi helposti säätää kuvakulmaa. Laitetta ei siis tarvitse pitää kädessä koko aikaa. :)Kuva myös kääntyy laitteen mukana, eli sitä voi tarkastella ihan miten päin vain. Just marvelous! :)


Valitettavasti tämä vempain on vain lainassa, mutta miehen kanssa juuri sovittiin, että pakkohan tälläiset on saada. :) Kerrankin olen miehen kanssa samaa mieltä!


Onko teillä käytössä iPadeja? 
Ainakin tilastojen mukaan blogiani lukee moni iPad-sovelluksella.
Millaisia käyttökokemuksia teillä on tästä masiinasta? :)


12 kommenttia:

 1. Olen addiktoitunut. Minulla on iPad ykkönen (eli se vanhin) ja tämä on ihan loistava vehje PAITSI bloggerin kanssa. Johtuuko sitten Google-Apple kisailusta, ettei asia edes korjaannu, mutta mielestäni bloggerin toimii huonosti sekä iPhonella että iPadililla. Kommenttien hyväksyntä tökkii ja kuvien lisäys blogipostaukseen vaikeaa tai mahdotonta. Jossain vaiheessa epätoivoisesti otin jo jonkun appin ja instagramin apuun, mutta olen antanut periksi. Bloggaan vain koneella, luen kyllä näillä.

  Elokuvien saaminen iPadille on käsittämättömän vaikeaa.

  Siinä miinukset. Muuten ihana. Kaatuilee sangen harvoin. Kosketusnäyttö toimii todella hyvin. Mainitsemasi näytön kirkkaus ja selkeys. Melko intuitiiviset toiminnot valinnat yleensä helpohkosti valkoista löydettävissä jne.

  VastaaPoista
 2. Juu kyllä täällä I Pad on sylissä. Näppärä se on minulle, joka tahon seurata blogeja ym. Aina mukana. Myös kartta on hyvä, enää en eksy!

  VastaaPoista
 3. Kyllä, käytössäni on ollut reilu puoli vuotta iPad 2. Eihän tää ilman voisi mitenkään olla! Ostaessani en oikeastaan ymmärtänyt mitä ostan mutta nyt voisin puhua tämän puolesta vaikka kuinka pitkään:) Netissä käynti on nopeaa kun sinne meno kestää noin 2 sek. Ym ym. Aivan upea vehje! Ostakaa kaikki itsellenne! Ja on myös jollain tapaa naisellinen. Itse ostin Gollan valkoiset kannet, jotka toimi laukussa mun mielestä paremmin kuin alkuperäiset, kuin pieni kalenteri olisi kassissa. Lieveilmiönä ollut mm. se että omistan nyt Michael Korsin kellon ja laukun ym.... Blogeissa (sinun etenkin) vierailu käy niin hetkessä;)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn täysi kaiman kommenttiin. MIhinkään en vaihtaisi, niin helppo tällä on surffailla. Olen luullut, että bloggaamisn mahdottomuus on minun ymmärtämättömyydestä kiinni ja olikin hyvä kuulla, että muillakin siinä haasteita.

  VastaaPoista
 5. Mulla on kans uusi valkoinen iPad. Miten ihmeessä olen voinut joskus tulla toimeen tätä..

  VastaaPoista
 6. Mä niin tahdon kanssa tuon laitteen. Sitten olisi Apple-perheeni kasassa. <3 Rakastan Applen tuotteita, ei ole mitään pahaa sanottavaa niistä. :)

  VastaaPoista
 7. Ipad 2 löytyy käytöstä (iPhonen lisäksi) ja laite on äärimmäisen näppärä ja helppo pitää mukana. En vaihtaisi mistään hinnasta! Enää ei tarvitse odottaa, että läppäri raksuttaa itsensä auki kun Padilla on jo katsonut asiansa netistä. Ja mikä mahtavinta, Applen laitteet synkkaavat niin äärettömän hyvin yhteen. Meiltä löytyy myös Apple TV (se pieni mokkula joka liitetään telkkariin) jonka avulla voi iPhonesta ja iPadista heijastaa valokuvat ja videokuvaa langattomasti telkkariin. Perfect! Olen ostanut iPadiin Booxtv:n. Se on kuin nauhoittava digiboksi, jolla saa tallennettua haluamansa telkkaohjelmat Padille tai katsoa 2 päivää sitten näytetyt tv-ohjelmat takautuvasti. Booxtv:llä voi tallentaa ohjelmat iPadille, jolloin niitä voi katsoa ilman wifi-yhteyttä, esim. lentokoneessa. Äärimmäisen näppärä. Olen tallentanut leffoja ja lempparisarjoja, joita voi sitten seurata sopivalla hetkellä. Suosittelen! Booxtv maksaa 4,99 eur/kk. Uudet käyttäjät saa 30 pv maksutonta koeaikaa, joten ei tarvitse ostaa sikaa säkissä :) ainoa miinus Padissa on, että jotkut nettisivut eivät toimi, sillä Padiin ei saa flash:iä. Laite saa arvosanan 10-
  -J

  VastaaPoista
 8. Ja lisäyksenä edelliseen, kotelo- ja suojusvaihtoehtoja löytyy loputtomasti. Itselläni Mulberryn ruskea nahkainen suojus, iPad valkoinen 16G ilman wifiä, ja olen pärjännyt erinomaisesti ;)

  -J

  VastaaPoista
 9. Mulla olisi valkoinen Ipad synttäritoiveena, saas nähdä toteutuuko sitten syksyllä :)

  VastaaPoista
 10. Mulla iPad2, on kyllä kiva vehje vaikka pääasiassa käytänkin läppäriä :) Vielä kivempi olisi jos olisi 3G versio jotta voisi käyttää muuallakin kuin kotona, suosittelen siis hankkimaan sellaisen (tai en tiedä josko se tuossa kolmosessa jo kuuluu pakettiin..)

  VastaaPoista
 11. Tarkoitus olisi ostaa Ipad tuliaisiksi New Yorkista syksyllä, tietääkö kukaan, missä hinnoissa ne siellä tällä hetkellä liikkuvat ?

  VastaaPoista
 12. Aivan mahtava vinkki tuo Booxtv, pitää heti metsästää se! Tuon jälkeen ainoaksi miinukseksi jää bloggaushaasteet (app vinkkejä odotellessa...) ja jonkun mainitsema Flash-tuen puute (josta ei ole kyllä minulle mitään suurempaa haastetta koitunut)

  Ja suojuksia tosiaan löytyy vaikka millaisia! Varsinkin, jos on viimeisin malli :) Barcelonan reissusta mukaani lähti ihana värikäs Agatha Ruiz de la Prada, joka blogissankin on näkymyt joskus keväällä.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.