torstai 5. heinäkuuta 2012

Iltalehden puutarha-inspiraatiosta bongailtu idea

Tykkään vierailla Iltalehden Asuminen-osiossa, eilen löysin sieltä itseäni inspiroivan jutun pihan / terassin sisustamisesta puutarhakeitaaksi, jutun löydät TÄSTÄ!

Meidän parveke ei ihan riitä Edenin puutarhan luomiseen, mutta jos olisi piha, laittaisin sinne ehdottomasti suihkulähteen ja rakentaisin kulkuväylät valkoisella hiekalla / kivillä. Valkoisia kukkia ja kauniin vehreitä kasveja nyt unohtamatta. <3

Löysin myös upean kuvan, jossa perinteiset pihatontut oli korvattu Eero Aarnion Puppy-koirilla.


Puppyjen koot ovat varmaankin XL, L ja M, tuo pienin hieman vihertävä otus lienee se pimeässä hohtava malli. Niin suloiset vartijakoirat! <3

Ihanaa päivää kaikille! <3

3 kommenttia:

 1. Kiva idea noi Puppyt. Mulla on jäänyt kummittelemaan parin vuoden takaa jossain puutarhaohjelmassa nähty idea, että Eero Aarnion the tree tuodaan terdelle, en muista oliko se tilanjakajana vai seinälle nostettuna. Harmi että ole 900 egee ylimääräistä fyrkkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi olla Edenissä! Sillä muistin itsekkin tuon saman hauskan idean ja jakso tuli sattumalta uusintana vähän aikaa sitten! Molemmat ehdottomasti enemmän omaan makuuni kuin ne perinteiset keraamiset hahmot... :)

   Poista
 2. Samaa ideaa täälläkin `himoittiin`, yhdessä lapsen kanssa. Mutta on aika kallis idea, kun kyse vain pihasta. Mutta jos olisi paljon ylimääräistä, eihän sitten tuntuisi. Sitten voisi laittaa noita Puppyja ja Poneja pihalle myös.
  - Bella-

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.