maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sisustustarraa etsimässä

Löysin ulkomaalaisen nettikaupan yourdecoshop.fi ja kysyisinkin onko teistä kukaan tilannut täältä mitään???? Olen hieman skeptinen ulkomaisia verkkokauppoja kohtaan, ja vaikka paljon netissä shoppailenkin, niin käytän pääasiassa vain kotimaisia kauppoja.

Tuolla on tuhansia upeita tarroja valikoimassa ja myös omalla kuvalla ja tekstillä sieltä voi tilata. Toimitusajaksi on luvattu 48 tuntia, joten voittaa kyllä Itellan toimitukset jos näin tosiaan on. :)


Tässä muutama ensimmäisen sivun poiminta tekstitarraosastolta.
Lisää tekstejä löydät alla olevasta linkistä:

http://www.yourdecoshop.fi/en/Shop/?category[]=GROUPbeec15c728701fdb133dcd656bd9030f&offset=1

Hintataso on todella edullinen, verrattuna suomalaisiin toimittajiin. Millainenhan mahtaa olla laatu??? Tietääkö kukaan??? :)

12 kommenttia:

 1. Itse olen tilannut Cols Decals UK -nettikaupasta (Ebayn kautta) jo useampaan otteeseen. Ei ole tarvinnut pettyä. Toimitus nopea, jos ottaa huomioon, että ulkomailta tulevat; hinnat mielestäni edulliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna: Itse vierastan ebayta, koen sen jotenkin hankalaksi käyttää. :) Miten itse maksat siellä, onko käytössäsi paypal ja jos on, niin miten se toimii??? Olen hieman uuno näiden tekniikka-asioiden kanssa, eikä minulle ole auennut tuon paypalin tarkoitus. =D

   Poista
  2. Mullekkaan ei ole tämä kyseinen sivusto tuttu, mutta ihania nuo tarrat tuolla! :) Mä olen kyllä monet kerrat tilannu ebayn kautta ja maksan siellä aina paypal tilini kautta. Mä oon täysin uuno kaiken tälläsien nettijuttujen kautta, mutta kerran kaveri selitti koko paypalin käytön mulle ja auttoi tekemään tunnukset ja johan on helppoa (vähän ehkä liiankin helppoa?) :D Jos Miia pistetään s-postia ni mä voin neuvoa sulle koko käytön. :)

   Poista
 2. Mun sisko ja pari ystävää ovat tilanneet ulkomailta nettikaupoista tarroja ja ainakin he ovat olleet laatuun tyytyväisiä! :)

  VastaaPoista
 3. No jopas onkin nopea toimitus. :) Pitänee kurkata tuo tarjonta, koska itselläkin on kiinnostusta sisustustarraan.
  Paypal ei ole mullekaan oikein auennut, mutta sen olen ymmärtänyt, että jokin tili pitää aukaista? Mä olen käyttänyt Visaa tilatessa ulkomailta ja sen kanssa on ainakin toistaiseksi kaikki mennyt hyvin. :)
  Teillä on muuten Miia kaunis koti. Olen jo hetken aikaa lueskellut tätä blogia ja nyt itsekin intouduin avaamaan blogin. Ihana harrastus. Oman blogini löytää osoitteesta http://and-aplacetocallhome.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Kivoja tarroja. Ei oo kyl itelläkään tullu ulkomailta tilattua. Ootko tarravimmasta tilannu? Sielläki paljo kaikenlaista ja saa omalla tekstillä halutessaan.

  VastaaPoista
 5. Upeita tarroja, vaikka niitä en ole ulkomailta tilannutkaan, joku neuvoi että kannattaa tilata sellaisesta kaupasta että maksu onnistuu luottokortilla, on näin kuulemma turvallisempaa, jos jotain hämminkiä ilmaantuu, mutta kun on pienistä summista kyse, niin voihan sitä maksaa Paupal- tai jonkun muun systeemin kautta, itse koen ne kuitenkin vähän hankaliksi.

  VastaaPoista
 6. Minä olen tilannut paljon ulkomailta ja käyttänyt sekä visa elecktronia ja paypalia maksuna eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia.
  Ebay tosiaan on kiva mutta koukuttava ostospaikka. Nytkin odotan saapuvaksi ihanaa clutchia joka postikuluineen maksoi peräti 10.32€ :))

  VastaaPoista
 7. Minä olen tilannut paljon ulkomailta ja käyttänyt sekä visa elecktronia ja paypalia maksuna eikä koskaan ole ollut mitään ongelmia.
  Ebay tosiaan on kiva mutta koukuttava ostospaikka. Nytkin odotan saapuvaksi ihanaa clutchia joka postikuluineen maksoi peräti 10.32€ :))

  VastaaPoista
 8. tuttuni ovat tilanneet tuolta, kiva paikka. Mutta toimitus ei ollut noin nopeaa? :)

  VastaaPoista
 9. Tilasimme tuolta fototapetin ja kaikki meni hyvin, tosin toimitus ei tainnut olla ihan noin nopea (?) mutta ei paljon pitempikään :)

  VastaaPoista
 10. Me tilattiin tuolta fototapetti, ja kaikki meni ihan hyvin :)

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.