tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sehän alkaa olla Laastia :)

Seinäpinnat on osittain pohjamaalissa, kotelointi odottaa viimeisen (koputan puuta) kittikerroksen kuivumista. Tunnin päästä alamme maalaamaan kotelointia ja heti sen perään laitamme loput pohjamaalit seiniin. Ensimmäinen kerros pintamaalia päästään maalaamaan noin klo 13.00. Makuuhuoneeseen tuli hieman huonosti valoa, mutta sävystä saanee jonkin sortin käsitystä kuitenkin. :)
Oikean puoleinen seinä maalattu Laastilla.Meidän peti viime yönä. :) Tosin nukkumaan ei ehtinyt kuin vajaa 4 tuntia... Tuli ihan lapsuusajat mieleen, kun nukkui olkkarin lattialla. :)


Palaan takaisin remppahommeleihin hetkeksi, sitten juoksen vauhdilla postiin viemään pari pakettia kuljetukseen, jonka jälkeen tyttö tuleekin kotiin yökylästä. <3

Yritän ilalla ehtiä postailemaan makuuhuoneesta paremmin. Pitäkäähän peukkuja, että saadaan edes kalusteet sinne paikoilleen ennen klo 22.00. :)

Kivaa päivää kaikille! <3

_____________________________________________________________________________

EDIT klo 19.42: Viimeinen kerros pintamaalia suditaan kohta. Olemme hieman aikataulusta jäljessä kostean ulkoilman vuoksi, vaikka ikkunat ovat sepposen selällään ei maali kuivu kovinkaan vauhdikkaasti. Emme tänään askartele sänkyä huoneeseen, mutta huomenna saamme kalusteet paikoilleen ja pääsen sisustelemaan. Ihanaa! :)

Sisustustarra vielä uupuu, mutta löysin kivan ulkomaisen verkkokaupan, joka toimittaisi myös Suomeen. Siellä oli tuhansia sisustustarroja ja myös vaihtoehtona teettää omanlainen, kuvalla tai tekstillä, tai sekä että. :)

Toivottavasti Casa Stockmannin lakanat saapuisivat vielä tämän viikon aikana. Saisin petauksenkin tehtyä kuntoon.

Olen unohtanut esitellä Ikean ostokseni (sekä pienen pikavisiitin seurausta Kodin1:sen alennusmyyntiin =D). Ikeasta ei onneksi kotiutunut muuta, kuin alunperinkin jo ostoslistallani olleita juttuja, Bestå-viinilasi- ja pullotelineet, led-valonauhaa ja 2 kpl korkeakiiltovalkoisia 110cm kokoisia Lack-hyllyjä.

HUomenna näistä kaikista sitten lisää.

Ihanaa iltaa kaikille, meillä alkoi juuri aurinko paistamaan täällä Helsingissä. :)


8 kommenttia:

 1. Kiitos samoin, tsemppiä remppaan! Sitten on ihanaa kun se on valmis! :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa kyllä kuvien perusteella hyvän väriseltä! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis sävy! Tsemppiä loppu-urakkaan, pian on valmista! :)

  VastaaPoista
 4. Oooo, mitä täällä tapahtuu!!! Hienoja sävyjä! Makeeta!
  (Kun on itse ollut reissussa ja lomalla ja muutaman viikon
  poissa netistä, niin kaikkea kivaa on tapahtunut niin monissa blogeissa!)
  :)

  VastaaPoista
 5. Remppatsempit!:) hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä! ;) Mistäköhän löytyis oppia tuohon kotelointiin? Olen haaveillut myös kaappien purkamisesta, mutta sitten pitäisi saada putkia peittoon. Pitää käskeä mieskin kattomaan näitä kuvia. Josko se innostuis myös ajatuksestani. =)

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää!!
  Myös Rauhanranta-tarrafirma tekee kuvasta tarroja. Teetin itse sieltä vähän aikaa sitten. Pk:t on varmaan Suomesta halvemmat kuin ulkomailta.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.