maanantai 16. heinäkuuta 2012

Remppaaaaaa valmistuuuuuuuuu

Täällä on sutinat käynnissä, peitekotelointi on saatu tehtyä ja ensimmäiset kittaukset on jo kohta kuivat. Toinen kerros kittiä tarvitaan vielä ja sitten päästään kattomaalaamaan. :)
Ja niitä välivaihekuvia kyseltiin, joten tässä muutama äsken napattu räpsy:

Tuossa vasemmalla puolella oli se hervoton aukko johtoineen, eipä oo enää... :)Ja siinä on uusi sänkymme, tosin osissa ja valkoisessa suojapussissa, mutta paketin ulkopuolella jo. :) Pääty onkin jemmattuna yhden bestå-kaapin taakse, ettei tytön niskaan kaatuisi, eikä näy kuvassa. Muutoin tuossa on kaikki osat. :)Minulla on ihana fiilis nyt, kun remppa alkaa valmistumaan ja asiat konkretisoituu pitkän ja hartaan odotuksen jälkeen. Ja pääsee sisustushommiinkin pikkuhiljaa... <3


Uusi sisustustarra olisi vielä hakusessa, sekä edelleenkin ne greigen sävyiset liinavaatteet. Metsästys ei ole tuottanut vielä tulosta, mutta hyvänä vaihtoehtona olisi Casa Stockmannin hiekan väriset liinavaatteet. Ne on melko lähellä tuota Laasti-maalia. :)


Nyt takaisin remppahommiin! Huomiseen! <3
______________________________________________________________________________

EDIT klo 01.39: Kotelo kitattu toistamiseen ja harmaat seinät pohjamaalattu Laastilla sävytetyllä pohjamaalilla. Pohjamaali on Tikkurilan Siroplast 2, jonka olemme ennenkin hyväksi havainneet. Sävytettynä sen peittoteho on huippua, tosin sävytys tehdään puolella normaalista värimäärästä, jolloin tummuusaste on asteen verran vaaleampi. Pohjamaali on nyt reilun puolituntia kuivunut ja sen sävy on suorastaan TÄYDELLINEN! :)

Jos Harmonyn pintamaali on exact-samaa värisävyä, mutta asteen tummempana kuten on luvattu, tulen itkemään ilosta kun huone on remontin osalta saatu valmiiksi.

Ja tein Stockmannilta tilauksen tässä odotellessani maalin kuivumista. Kotimatkalle lähtivät ne hiekan sävyiset Casa Stockmann liinavaatteet (2 x pussilakana ja 2 x tyynyliina). Nämä tulevat tehosteväriksi petaukseen, joka muutoin on valkoinen. <3

Huomenna taas lisää (tai siis tänään, mutta parempaan aikaan =D). Hyvää yötä kaikille! <3

8 kommenttia:

 1. Pikkuhiljaa alkaa valmistua.. tulee varmasti niin kiva makkari että! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karoliina: Pikkuhiljaa... vielä puuttuu kotelon maalaus, koska kitti kutistui niin paljon kuivuessaan, että rakoset tuli talaisin näkyviin. Jouduimme kittaamaan usemapaan kertaan. Mutta tänään päästään illalla kenties kasaamaan sänky paikalleen, kiinnittämään kaksi seinähyllyä ja viemään vaatekaappi makkariin. :)

   Poista
 2. Heippa! Saanko kysyä mistä olohuoneen matto on? Tuollainen olisi etsinnässä.. :) Oliko sinulla jossain postauksessa greige-maalien värikoodeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HeidiSor: Matto on Pappelinan Svea metallic white muovikudematto. Tilasin omamme Sisustus Saganin verkkokaupasta. Olen tehnyt postauksen näistä meidän omista greigeistä maalisävyistä, postaus löytyy remontti-tunnisteen alta. Hyvä valkoinen greigen ja listavalkoisen kaveriksi on tikkurilan paperi, vaalea greige on tämä meidän sävy Laasti (on älyttömän hyvän sävyinen greige) ja tummana greigenä Kalsiitti. Google löytää värikoodit ja muutakin infoa (mallikuvia), kun laittaa hakusanaksi tikkurila Laasti yms. :)

   Poista
 3. Tsemppiä remonttiin! Tiedän tuskan :)

  http://unelmia-unelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Moikka, millä värillä ootte maalannu tuon makuuhuoneen ? :)

  VastaaPoista
 5. Moikka, millä värillä ootte maalannu tuon makuuhuoneen ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: Maali on Tikkurilan sävy X487 eli laasti. :)

   Maalasimme tällä maalilla kaikki kotimme seinät. Uusimmista postauksista voit käydä katsomassa miltä maalisävy näyttää eri huoneissa ja ilmansuunnissa. :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.