tiistai 5. kesäkuuta 2012

Miss Ava Saranna ja söpöt raitahaalarit :)

Kokeilimme Avan kanssa Zarasta jo aikaa sitten ostettuja beige-valkoraitaisia shortsihaalareita ja OMG ne on suloiset! <3
Mistähän löytäisin samanlaiset aikuisten koossa? Tuollaiset rennot haalarit olisivat aivan ihanat, yhdistettäessä valkoiseen t-paitaan (tai paitikseen) ja valkoisiin ballerinoihin. <3 <3Neiti oli taas energiaa täynnä, jonka vuoksi kuvat ovat melko vauhdikkaita. :) Yritin tosin hirmu kovasti maanitella tyttöä istumaan pieneen Kartellin tuoliinsa ja söpöstelemään kameralle. Ei tullut kauppoja ja mami sai tyytyä vauhtiviikarin vauhtiposeerauksiin. =DAsiasta kukkaruukkuun: olen ottanut muutaman työprojektin hoitaakseni ja kiirettä piisaa seuraavat kolmisen viikkoa.
Postauksia toki kirjoittelen tänä aikana, mutta julkaisutahti on hieman harvempi. Blogin pariin ehdin nyt vain iltaisin, jolloin vastailen myös kommentteihin.
Ajastan kuitenkin valmiiksi muutamia postauksia loppuviikolle.

Myös postaustoiveita saa esittää, sillä tahtoisin kovasti tietää millaiset aiheet kiinnostavat teitä lukijoita juuri nyt!


Aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille!!! <39 kommenttia:

 1. Ihana vauhtiviikari <3 Olen itsekin hapuillut jo pari vuotta tuollaisia shortsihaalareita, ne on niin ihanat <3 Mangossa näin viime kesänä, mutta en ostanut ja nyt harmittaa! Ava on muuten kasvanut ihan hirmuisesti pienen ajan sisällä, hui :O) Terkut pikkuiselle neidille <3 <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalarit ja suloinen tyttö :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu Avalla! Zarasta löytyy kyllä ihania vaatteita, varsinkin pienille tytöille.

  VastaaPoista
 4. Söpö tyttö ja on todella ihanat sortsihaalarit. Pitänee kuikuilla meillekin jostain... :)

  VastaaPoista
 5. Voi, että Ava on kaunis. <3 Todella upeat tummat ripset ja niin reippaan oloinen neiti. Ja nuo haalarit sopivat hänelle todella hyvin. Suloiset! :)

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ihanainen suloisissa haalareissaan <3

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kaikille kommenteistanne! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 8. Voi mikä murulainen ihanine ripsineen ja söpöinen haalareineen tuo Ava on!
  ☂ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.