maanantai 11. kesäkuuta 2012

Guessin Geen-korkkarit ♥

Tässä uudet korkokopottimeni! <3

Guess Geen Camel (on kylläkin konjakinruskeat =D)








20 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköiset, mutta mitkä korot! Tämä tyttö ei noilla (enää) kävelisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mulle 5 senttiäkin korkoa on ihan liikaa :)

      Poista
    2. Sari ja Outi: Nuo on aika korkeat, mutta tosi hyvät jalassa eikä se korkeus tunnu pahalta päkiässä. Korkkarikävely täytyy uudelleen opetella, sen verran haparoivaa oli meikäläisen meno. ;)

      Poista
  2. Aijai kun on ihanat! Kelpais mulleki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J: Mä sovitin näitä kauan aikaa sitten Guessin liikkeessä, mutta ei ollut oikeaa kokoa. Onneksi löysin omani Spartoon-nettikaupasta. Olen niin onnellinen! <3 <3 <3

      Poista
  3. Ihanat! Varsinkin tuo takana oleva laatta on mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonanna: Tuo laatta on tyylikäs! <3 Se on jännästi kultaisen ja hopean välimaastosta ja siihen voi yhdistää molempia värejä kaveriksi. Mainiota! :)

      Poista
    2. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla siis ;)

      Poista
  4. Kauniit! :) Jotkin nuden väriset tms. on mullakin ostoslistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja: Spartoolla on yhdet aivan ihanat Buffalon korkkarit, vaaleaa beigeä, muttei kuitenkaan sellaista roosan nudea. Ne on TOSI IHANAT, mutta mun kokoa ei enää ole. :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Miia: No niin on!!!! Mä olen tepastellut noilla pitkin päivää, jotta oppisin hieman soljuvamman kävelytyylin. Nyt askellus on sellainen tönks-tönks-tönks. ;)

      Poista
    2. Hehe voi kuule niin on mullakin! Olen aina ollut hullu korkkari friikki mutta raskausaikana ne jäi visusti kaapinpohjalle.. Tytön syntymän jälkeenkään en rohkeentunut niitä sieltä kaivaaan.. Vasta nyt (tyttö perjantaina 1.v) olen päättänyt että nyt ne sieltä esille tulevat! Pariviikkoa sitten ostinki valkoiset korkkarit !!<3 Niillä kans kävelin pitkin kotia ja yritin totuttaa taas jalkaa niihin :D hyvin suju ruoan laittokin korkkarit jalassa ;)

      Poista
    3. Miia: Sama juttu mulla, odotusaikana jalka levis kaikista nivelistä ja näytti ihan neliöltä. ;) Noin 1,5-vuotta meni, että jalka palautui lähes alkuperäisiin asemiinsa, mutta jalan pikkulihakset on surkastunut pois. Niitä täytyy nyt vahvistaa ja korkkarikävely onkin mitä parhain treeni. :) Ja kyllä se lanne alkaa keikkua taas kun aikansa köpöttelee menemään. Nyt mun hoipertelu on aika surkuhupaisaa katseltavaa, mutta menee kuitenkin jo paremmin kuin eilen. JES! :) Mäkin laitoin ruokaa korkkareilla, on muuten helpompaakin, kun on pitempi kengät jalassa. Mulle tulee aina masun kohdalle tahroja ruuanlaitosta, en tiedä onko mun makkarat jotenkin tiellä vai mitä kummaa. Paidassa on aina sellainen vaakaraita. HAH =D

      Poista
    4. Voi, ihana! <3 Nyt vaan siis ihania korkkari kävelyitä myös sinne! ;) harjoitus tekee mestarin vai miten se meni! :D Ihanat muuten noi vaatteet tossa ylemmässä postauksessa! Täytyy itsekkin shoppailla samalla sivulla! ;)

      Poista
  6. Mielettömät, pystyispä kävelemään tollasilla koroilla. Mut ei, mun nivelet on hypermobilisoituneet joten korkkareilla tulee aina olemaan ongelmia. Silti aion edes joskus ihan edes ihan pikkasen nautiskella matalammista koroista. Voi hitsinvimpula... pistäpä kuvaa popttimet jalassa vielä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. irina: Mulla myös yliliikkuvat nivelet ja aiheuttahan ne omat lisäongelmat. Lihakset onneksi saa treenattua ja sitä kautta tuettua enemmän askellusta. Kannattee alottaa korkokopottelu matalammilla koroilla ja nostaa koron korkeutta pikkuhiljaa. :) Mä vinkkasinkin sulle niistä yksistä ihanista kengistä, ne Lubu-kopiot. <3

      Poista
    2. Niinhän sä vinkkasit, kihkih tirsk! ;)

      Poista
  7. Kyllä on mielettömän upeat nuo kengät ja kun tiedän että Guessit on vielä tosi hyvät jalassa, ei muuta ku popottelemaan :)
    Mangosta tilaamasi jututkin näytti oikein hyvälle, vielä kun nähtäis sun päällä nämä ihanuudet ....
    ☼ ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Enköhän mä jossain vaiheessa hyppää tuohon kameran eteen keikistelemään. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.