keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

8 tähden illallinen katettu (ja 4 uutta tuolia) ;)

Näin ne Anttilan valkoista keinonahkaa olevat Chic-tuolit livenä tuossa taannoin ja ne ovat lähes identtiset, kuin ne jotka meiltä löytyy.
Omat tuolimme ovat siis käytettynä hankittu ja ostopaikka ei ole tiedossa. Meidän tuolit voivat siis hyvinkin olla nuo Chicit, tosin muutaman vuoden takaa... :)

Kehtaanko edes kertoa, että menin ja ostin neljä Chic-tuolia ja nyt pöytämme ympärillä on paikat kahdeksalle ruokailijalle. ;)
*nolottaa, koska olen tuoliaddikti*

Erona noissa tuoleissa on, että uudet tuolit ovat hivenen valkoisempaa keinonahkaa ja jalat ovat ehkä aavistuksen vaaleampaa maalattua metallia. Istuinosan ruuvikiinnitys poikkesi myös toisistaan. Muuta eroa en kyllä omin silmin huomannut.

Tässä kuvia ja juhlatilanteeseen lavastettu kattaus!
(lautasliinoja ei ollut ja basilikat edustavat kukkakimpun virkaa... =D)












Basilikat olivat kivan näköiset tuossa pöydällä, joten jätin ne paikoilleen korjatessani astioita takaisin kaappeihin. :)



Huomiseen! <3

33 kommenttia:

  1. Kaunis ja tyylikäs tuo teidän ruokailuryhmä :)
    Tuolien eroa ei kyllä yhtään huomaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna: Kiitoksia! <3 Eikä hintakaan päätä huimaa. ;)

      Kuvista ei kyllä näe mitään eroa, mutta jos katsoo ihan läheltä (ilman kameraa) huomaa pienen sävyeron nahassa. :)

      Poista
  2. Hei tuohan on kiva idea käyttää yrttejä koristeena. :) Eivätpä vie ainakaan pöytätilaa keittiöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisa: Hetken mielijohteesta keksin laittaa basilikat pöytään ja lopputulos on tosi kiva. Jos ruokana olisi pastaa, voisi jokainen ruokailija napsia itse basilikat omaan anookseensa, eli myös ihan käyttökelpoinen idea. :)

      Poista
  3. No ei kyllä huomaa eroa. Eivätkä varmaan vieraatkaan huomaa jos ei asiasta tiedä! Tyylikästä, tykkään! Ja nuo basilikat näyttää kyllä tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -H-: En usko että kukaan kiinnittää huomiota pieneen sävyeroon, joten ei varmastikaan huomaa, jos ei asiasta kerro. :) Nuo "halpis"-tuolit on siitä hyviä, että samaa tuolia myy moni yritys, mutta vaan erinimellä. Ostin nuo Chicit Kodin1:sesta ja ne oli kamppistarjouksessa 39,90 / kpl. En voinut vastustaa kiusausta. ;)

      Poista
  4. Tosi kaunis kattaus ja nuo yrtit sopii hyvin tuohon kattaukseen. Mistä on muuten tuo kaitaliina ostettu? Tuollaista vajaamittaista olen etsinyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meja Brax: Kiitoksia!!! <3 Tuo ei ole oikeasti kaitaliina, vaan kolme pöytätablettia yhteen aseteltuna. Chilewich on merkki ja malli on Lattice (helmiäishohto-valkoinen). Stockmannilla ainakin on tuota kyseistä myynnissä (myös verkkokaupan puolella). Laitan sinulle linkin:

      https://stockmann.com/p/fi/Chilewich-Tabletti/324405?itemId=300116

      Meidän ruokapöytä on 160cm pituussuunnassa ja nuo tabetit ovat kooltaan 36x48cm, kolmesta tabletista tulee siis 144cm. :)

      Poista
  5. Voi että, ihana ruokailuryhmä ja kattauski upea <3 Kannatti ostaa uusia tuolia :) Ihanasti tuo vihreäki soppii tuohon pöyvälle, kiva pikkuruinen väriläiskä ja tosiaanki käytännöllinen pastan kans :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meän Satu: Italialaiset iltamat vaan pystyyn, pastaa lautaselle ja punaviinia lasiin. Basilikat saa sitten jokainen napsia itse joukkoon. :) Tuutko syömään? HIH =D

      Poista
    2. Nam, tuun heti :D Aurinkoista viikkoa :) Tämä rouva lähtee tännään vähän pihatöihin ku on nyt semmonen olo :)

      Poista
  6. Kaunis ja raikkaan yksinkertainen kattaus! Kiva idea käyttää yrttejä kukkien sijaan, sopii ruokakattaukseen tosi kivasti! Yhtään ei ainakaan kuvissa erota, ettivät tuolit olisi samanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -I-: Tosi hauskat nuo basilikat pöydällä, eikä mene hukkaan kun ne voi popsia kituusiin. :) Nuo on muuten edelleen ne samat rehut, jotka ostin joskus öööööööö, oliko se toukokuun alussa?? Niistä on välillä napsittu ruoan sekaan, mutta hyvin on kasvanut aina takas. :)

      Poista
  7. Todella tyylikäs ja kutsuva kokonaisuus. Blogissasi on aina piristävia ja inspiroivia juttuja.

    VastaaPoista
  8. Pisti silmään että aterimet ovat väärinpäin :) Mutta tuo on hyvä idea laittaa aterimet lautaselle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. abigail-83: Niin on! =D Äkkiä vaan hutaisin nuo astiat tuohon pöydälle kun tyttö roikkui puntissa kiinni. Olisi halunnut hänkin auttaa kattamisessa. :)

      Poista
  9. Todella kaunis kattaus! Basilikat tuo tosiaan kivasti väriä muuten niin vaaleaan kokonaisuuteen. Pitänee mennä yrttikaupoille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonanna: Myös minttu on kaunis ja vehreä ja vuosi sitten meillä sitä oli myös. Kesti yhtä hyvin kuin basilikakin! :)

      Poista
  10. Upean näköistä!!!

    VastaaPoista
  11. Todella raikas kokonaisuus ja minusta näyttää jopa että tila olisi suurentunut vaikka tuoleja onkin tullut lisää :) Tai siis näyttää suuremmalta tarkennettuna. Hieno kattaus ja yrtit sopii hienosti mukaan! Mitkä nuo ruukut olikaan jossa yrtit on? Säilyykö yrtit niissä hyvänä pitkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnen omenia: Itseasiassa niimpäs näyttääkin suuremmalta tuo tila :) Ja muutenkin taas ollaan lähempänä sellaista viimeisteltyä lookkia. =D

      Ruukut on Eva Solon yrttiruukut, ostettu aikaa sitten stockmannilta. Heidän verkkokaupassaan on samaa ruukkua myynnissä edelleen, laitan sinulle linkin jotta saat tarkempaa tietoa:

      https://stockmann.com/p/fi/Eva-Solo-Yrttiruukku/27113?itemId=27114

      Nuo basilikat on ostettu ruokakaupasta, ja ovat siis ihan ne normit valmiit ruukkubasilikat. Ostin nuo joskus toukokuun alussa ja edelleen ovat hengissä, vaikka niistä on silloin tällöin napsittu ruoan sekaan lehtiä. Kasvaneetkin ne on aivan hurjasti ja kohta täytyy laittaa tukitikut (jätskipuikoista). :)

      Vuosi sitten meillä oli myös basilikaa ja minttua ruukuissa ja kestivät hyvänä koko kesän (toukokuun alusta elokuun loppuun). :)

      Poista
  12. Täälläkin on niiiin ihanan näköistä! Ei voi kun vaan tuijottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi: Kiitos murunen ihanasta kommentistasi!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Poista
  13. Aivan m-i-e-l-e-t-t-ö-m-ä-n UPEAA, tila näyttää tosiaankin suuremmalle, voi jospa saisin olla mukana...
    Ihanaa, tyylikästä, selkeää ja raikasta, kaunis kattaus, kauniilla astioilla - täst mie piän <3
    ڿஇtஇڿ‎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Ihana kommentti!!!! Sie jaksat aina ilahduttaa minuu! <3 <3 <3 <3 Rakas oot! *hali* :)

      Poista
  14. Kiitos kiitos kiitos mahtavasta vinkistä! Nimittäin valkoisten tuolien suhteen :) Olen löytänyt sopivan valkoisen pöydän jonka aiomme hankkia, mutta tuoleista en ole ollut ollenkaaan varm. Nyt olen :) Saanko vielä udella mikä oli kappalehinta tuolle Chic tuolille....?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sofiina: Chic-tuolit olivat kamppanjatarjouksessa silloin kun ostin omamme, 39,90 / kpl. Normihinta on 69,95 eli ei paha sekään. Laitan sinulle linkin Kodin1:sen sivuille (myös NetAnttilasta löytyy sama tuoli samaan hintaan)

      http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=650557&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3020000&compartmentId=3020200&categoryId=3020203

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.