lauantai 19. toukokuuta 2012

ZARA Home Kids - lastenhuoneen sisustusinspiraatio

Vierailin pitkästä aikaa myös ZARA Home Kids- sivustolla ja inspiroiduin ihanista herkkuväreistä sekä muhkeista petauksista.



















Tein muutaman kollaasin ZARA Home Kids-sarjan sulostuttavista tuotteista. Ihan mielettömän söpöjä nallukoita heillä on valikoimassaan. Ja valmiiksi pakettiin käärittyjä vauvasettejä lahjaviemisiksi. <3










Yllätyksenä löysin myös perheen pienimmille suunnatun kosmetiikkasarjan, joka sisältää suihkusaippuaa, kylpyvaahtoja, kosteusvoiteita sekä huonetuoksuja.



Ymmärtääkseni ainoa ZARA Home Kids-sarjan jälleenmyyjä Suomessa on Ellos?!?
Koskahan saataisi tämä sarja kokonaisuudessaan tänne pohjolaan? Itse ainakin syöksyisin salamana paikalle.... :)

8 kommenttia:

  1. Muhkea on juuri oikea sana kuvaamaan näitä petauksia! Aika ihania tekstiilejä, tuo sininen tähtipeitto on suosikkini. Tosin meillä eivät tyynyt pysyisi tuossa asetelmassa hetkeäkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lisbet: Hih, todellakin! :) Meillä on Avalla vaaleanpunainen tähti-torkkuviltti. taidankin kaivella sen esille kaapin kätköstä taas! :)

      Ei meilläkään Avan sänky pysy hetkeäkään tuon näköisenä, mutta silti joskus vielä meinaan yrittää tehdä yhtä kutsuvan näköisen petauksen. <3 <3 <3 :)

      Poista
  2. Ihan superkauniita nuo Zara Home Kids-sarjan tekstiilit! Itsekin olen sivuilla käynyt niitä katselemassa (ja kuolaamassa). Ellokselta olen meille noita tilannut, olisi kyllä mahtavaa jos Zara Home kotiutuisi Suomeenkin kokonaisuudessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna: Niin on! Elloksella tosiaan niitä on, mutta vain murto-osa valikoimasta. YHYYYYYYYYY! Olisi ihan mahtavaa jos saataisi tänne Suomeen ZARA Homen oma myymälä, josta löytyisi sekä aikuisten- että lastensisustuspuoli. :)

      Poista
  3. Ihania nuo kyllä ovat kuten Zara Homes liikkeiden koko mallisto! Olen usein käynyt niissä shoppailemassa Lontossa ja Lissabonissa. Suomessa varmasti menestyisivät myös! Toinen kauppa missä myydään ihania lastenhuoneiden sisustusjuttuja on Next http://www.next.co.uk/homeware/childrens-bedroom, Suomeen voi tilata osaa tuotteista (www.nextdirect.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiiri: Kiitos vinkistä, menenkin smantien katsomaan Nextin valikoimaa. :) Täytyy toivoa, että ZARA heräisi siihen, että meidän pienessäkin maassa olisi kysyntää lasten sisustusjutuille. Tarjonta on tällähetkellä aika heikoissa kantimissa nimittäin täällä Suomessa.

      Poista
  4. Haa mulla on toi kangassisuksinen kori, kori kylläkin vaaleensinisenä valkosella kankaalla.
    Ja ostin Portugalin Zara homesta, siellä tuli hulluus kun olis voinut ostaa vaiks mitä ja laukussa rajallinen tila :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi: No ihan varmasti! :) Mä olisin seonnut ihan tyystin, jos pääsisin käymään ZARA Homen myymälässä. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.