sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Valanti - Suomalaisen suunnittelun huippua

Rakastan Valantin tuotteita. Niiden linjakkaita muotoja, laadukasta työnjälkeä ja suomalaisuutta.


ONNEA! VALANTI 10-VUOTTA!
Valanti huonekalumallisto on Kirsi Valantin suunnittelema moderni huonekalusarja, jonka luomisessa on ajateltu suomalaista kotia pohjoismaisella lämmöllä. 
Mallisto sisältää useita sohvia, nojatuoleja, tuoleja, raheja ja kokonaisen joukon pöytiä, tasoja sekä säilytyskalusteita. Valanti kalusteita on saatavilla korkeakiiltoisella ja matalla maalipinnalla sekä tammiviiluisena eri sävyihin petsattuna. Myös erikoismaalisävyt (esim. Tikkurila Symphony, RAL) ja aito pähkinäviilu sekä saarniviilu ovat mahdollisia. 
Mallistoa voi tilata myös asiakkaan toiveisiin sovitettuna niin mitoiltaan, väreiltään kuin materiaaleiltaankin.
Tv-tasoihin ja muihin säilytyskalusteisiin on saatavilla runsaasti teknisiä ratkaisuja esimerkiksi AV-laitteiden ja käyttötarkoituksen mukaan.
Kaikki Valanti huonekalut valmistetaan käsityönä laadukkaista materiaaleista. Lähellä tapahtuva tuotanto takaa upean laadun ja joustavuuden juuri sinun toiveisiisi. 
Valantin perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta. Ne arvot jotka vuosituhannen vaihteessa asetettiin toiminnan perustaksi, ovat vuosien varrella jalostuneet ja tarkentuneet. Valanti tarjoaa Suomessa huolella valmistetun malliston, josta voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeen mukaan uniikkeja huonekaluja.
Valanti mallisto saatavilla Valanti Shopista ja Vepsäläisiltä kautta maan.


Itselläni on haavena se iso neliönmuotoinen Ruutu-ruokapöytä. Sellaisen joskus vielä hankin, ehkä. :)

(Kuvat ja osa tekstiä lainattu valanti.fi)

8 kommenttia:

 1. Meillä on Valantin ruokapöytä ja tykkään kovasti! Silmä lepää noissa kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. -I-: Olen ihan kade! :) Minulla se on haaveena ja ajankohtainen aikaisintaan sitten, kun joskus muutetaan isompaan kotiin. :)

   Poista
 2. Mä niiin haluan teijän ruokapöydän!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jennifer: Meijän pöytä on anttilasta ja hinta alle 300 euroa. :) Ei ihan Valannin tasoinen, mutta tosi hyvä silti! Jos ja kun me ostetaan (ehkä ehkä ehkä) uuteen kotiin Valannin neliönmuotoinen pöytä, voin myydä sulle meidän vanhan! :) Siihen tosin menee kaaaaaauan aikaa, luultavimmin. ;)

   Poista
 3. Okeii, oon kateellu tota samanlaista askossa, maksaa 299 e. Mutta ollaan yhteyksissä jos pöydän myyt ;) hihii

  VastaaPoista
 4. Meillä on alle 6 kk vanha Ruutu -ruokapöytä kiiltävänä. Sen pinta on lohkeillut useasta eri kohdasta, laskin aamulla 20 cm x 20 cm alueella 7 pinnoitteen lohkeamaa, joista yksi on varmaan 0,5 x 0,5 cm kokoinen. Reklamaatio on lähdössä....Laatu ei todellakaan ole vastannut hintaa, ei todellakaan. esim. Muuramen ja Interfacen vastaavat kiiltävät tasot ja sohvapöytä ovat kestäneet 7 vuotta moitteettomina, vaikka niiden hankinta-aikaan meillä on ollut aivan pienet lapset ja ovat saaneet vastaanottaa jos jonkinlaista iskua. Ruutu tuntuu lohkeilevan aivan itsestään jopa kohdista joissa kukaan ei oikein koskaan istu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti Koivujen katveessa: APUA!!!! No ei todellakaan ole yhtään hyvä juttu tuollainen. Itse en ole koskaan kuullut mitään pahaa sanottavaa tuosta pöydästä tai Valannin tuotteista yleensäkään. Toivottavasti on jokin satunnainen huono yksilö ja reklamointi menee kivuttomasti ja saatte hyvät korvaukset. :( Tosi kurjaa tommonen ja kun nimenomaan se LAATU on avainsana ja hinta sen mukainen....

   jos millään viitsit ja jaksat, niin tule kertomaan miten reklamointi sujui. Kiinnostaisi kovasti tietää miten he suhtautuvat asiaan, kun itsekkin tuollaisesta pöydästä haaveilen. :)

   Aurinkoista päivää! <3

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.