lauantai 19. toukokuuta 2012

ZARA Girls- kevätmuotia kollaasien muodossa

Innostuin rakentamaan asukokonaisuuksia ZARA-verkkokaupan tyttöjenosaston tuotteista (2-14-vuotiaille). Aivan ihania settejä tuli tehtyä ja ensiviikolla on pakko käydä myymälässä katsomassa, joskos sieltä löytyisi meille ainakin juhlakengät, ballerinat sekä muutama siisti neuletakki. Meidän pikkuneiti on varsinainen kassialma, joten pikkuinen laukkukaan ei olisi pahitteeksi hankkia. :)


Tässä 18 erilaista kokonaisuutta, olkaa hyvät! <3





















Lauantaita kaikille!

6 kommenttia:

  1. Aikuisten koossa noita mulle kiitos, oli ihan tosi monet baltsutkin, mihin rakastuin!

    VastaaPoista
  2. Aivan upeita! Miksi Zaran myymälää ei voi olla pirkanmaalla. Mä jäin niin kuolaamaan noista muutavaa juttua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sanna: Zaran myymälöitä saisi olla paaaaaljon enemmän kuin niitä on. Tai sitten edes verkkokauppa, mutku ei. Ne ei toimita vieläkään Suomeen, en ymmärrä miksi ihmeessä... :(

      Poista
  3. Zaran vaatteet on kyllä aivan ihania, mutta liian tyyriitä köyhälle mammalle :( Meillä on yksi netistä ostettu teeppari ja ihanaakin ihanempi mekko, johon investoin, mutta jää niiiiin monia ostamatta kun hinta on mielestäni kovin kova ja laatu ei aina ole ollut ihan huippua :/ Täällä pkl-seudulla käyn usein hypistelemässä vaikka mitä suloisia, ei vaan raaski ostaa (vielä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati: Hintahaarukka on aika laaja ZARA Kidsin vaatteissa. Trenssit ja hienostelutakit sekä kengät on mielestäni keskivertoa halvempia (trenssi 25,95, juhlakengät 19,95-24,95). Perus trikoo on kalliimpaa, mutta en itse osta niitä edes Zarasta. Yleensä meillä on perustrikoot H&M:stä ja ne on tosi hyviä hinta-laatusuhteeltaan olleet.

      Nuo kuvissa olevat juhlamekot ovat noin 29,95 euroa, eli Lindexin hintaluokkaa. Aikalailla samaa laatuakin, mutta kivemman näköisiä kuin Lindexin. HM:stä tosin saisi mekotkin paljon halvemmalla, mutta ne ei ole noin kivoja. Itse olen tykännyt Zaran vaatteista, eikä yksikään vaate ole mennyt käytössä tai pesussa huonoksi. Tosin meillä ei ole kokemusta niistä trikoovaatteista lainkaan. :)

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.