perjantai 18. toukokuuta 2012

Guessin ihanat korkkarit ON MUN! :)


Kävin sovittelemassa näitä ihania konjakinruskeita nahkaisia korkkareita myymälässä, mutta koko on todella reilu ja 35 kokoisia ei ollut enää tietenkään jäljellä. 
Normaalisti korkkarini ovat kokoa 36, mutta näissä se tippui jalasta.

Ystäväni oli löytänyt Spartoon nettikaupasta itselleen ihanat kenkät ja kävin uteliaisuuttani kurkkaamassa heidän valikoimaansa. Nämähän sieltä pomppasi silmille ja kliketi-klik, kotimatkalle lähtivät, koossa 35! :)Olen luvannut, etten osta korkkareita PILKKU tai jos ostan, ostan vain ja ainoastaan ne Louboutinin nudet peruskorkkarit ja syy pitää olla erittäin hyvä ja poikkeuksellinen. PISTE! 
Nämä olivat vaan niin mielettömän hyvät jalassa ja 11cm korosta huolimatta tosi tukevatkin. Lesti on leveähkö, joka sopii leveään pullukkajalkaani kuin valettu. Rikoin siis lupaukseni jo toistamiseen. :)


MUTKU NÄÄ ON NIIN IHANAT! <3


Ihanaista viikonloppua kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kävi sulla tsägä! Kävin kattoo näitä ja ei ollu ku isoja kokoja jäljellä. Nää on tosi kauniit, harmi että mä en voi käyttää korkkareita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irina: Mie taisin saada vikat pienet kopottimet! <3 Mulla oli kyllä kokovahti näistä tuolla spartoolla, muttei se mitään ole mulle ilmoittanut. Onneksi kävin kurkkaamassa ja onnistuin nappaamaan vikat kolmefemmat. JES! :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Tuo takana oleva hopeinen "juttu" on kiva yksityiskohta. Itsellänikin 35 olisi parempi koko korkkareista.. sitä on vain harvoin saatavilla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CristiinaM: se on tosi kiva minustakii! Mulla on itsellä niin leveä lesti, ettei monetkaan 35:n kengät mahdu jalkaan leveyden puolesta. Mutta nämä oli leveälestiset ja 35 on just hyvä! :)

   Biancolla (ainakin helsingistä löytyy useampi myymälä) on monista korkkareista 35-kokoa. Itselleni se on aavistuksen liian snafti. Spartoolla oli joitain malleja kolmeviitosia, sieltä kannattaa ainakin kurkata, mitkä merkit edes valmistaa. :)

   Poista
 3. Uuuuuuu Mama :O) Ihunat <3 Mullekin noi!!! Korkkarit on täälläkin hakusessa :) Sait vissiin terkut?? <3 <3 <3!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna: sain terkut!!!!!! <3 <3 <3 Kiitoksia!!!!!!!! :) On ollut niin kova kiire, etten ole kerennyt kunnolla kommentteihin vastaamaan, siksi vastausviesti kesti näin kauan. :)

   Poista
 4. Mä tahtoisin nää: http://www.spartoo.fi/Vouelle-LEA-x131109.php

  VastaaPoista
 5. Mulla on vaikka kuinka monta Guessin korkkaria ja jotkut jo neljättä kesää menossa!!! (tosin,suutarin avustuksella)
  Ne ovat kyllä niin laadukkaat ja mukavat jalassa, että mihin niitä Louboutineita tarvitiinkaan? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maanvaiva: Mä olen kokeillut Guessin korkkareita viimeksi (siis ennen näitä) vuosia sitten ja muistaakseni lesti ei ollut silloin näin leveä!?! Mutta aivan ihanat on jalassa, tosin kolme kertaa painavammat kuin Loubouttinit. Lobukoiden paras puoli on just se, että kenkuli on niin kevyt, että tuntuu kuin ei olisi kenkiä ollenkaan jalassa. Tosin lesti on kapea ja niillä en pysty kyllä edes kuutta tuntia olemaan jalkojen päällä yhteensoittoon. :) Guessit vaikuttaa siltä, että niillä jaksaisi mennä viipottaa aamusta iltaan! :)

   Poista
 6. Guessin korkkarit on tosi hyvät jalassa, sopii ainakin mulle hyvin, koot on tosiaankin aika reilut, tykkään itse käyttää Guessin korkkareita, koska hinta - laatu on kohdallaan, vaikkakin unelmoin mustista tietyistä CL:n kengistä :)Jännittävää iltapäivää kaikille !
  ڿஇtஇڿ‎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku: Joo, reilua kokoa ovat ja suositus kai onkin, että ottaa kokoa pienemmät kuin normaalisti. Mulla on lyhyt ja leveä jalka ja korkkkareiden kanssa on aina ongelmana se, että ne alkaa painamaan tosta varpaiden tyven nivelistä tosi pahasti. Toivottavasti nämä Guessit osoittautuvat tosi hyviksi pitkässäkin käytössä. Ainakin olen kuullut vain pelkkää hyvää! JES! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.