tiistai 8. toukokuuta 2012

Väriä elämään :)

Kevät saa joka vuosi aikaan jonkinlaisen virkistymisen ja huomaan katsovani maailmaa värillisten lasien lävitse. :)


Tahdon tuoda sisustukseemme ripauksen aurinkoisia värejä, keltaista, vihreää, oranssia ja punaista. Nopeasti kyllästyvänä ihmisluonteena en kuitenkaan halua satsata rahaa sisustustavaroihin, jotka joutavat kaapin perukoille jopa ikiajoiksi. 
Siksi keksinkin varsin herkullisen ja ekologisen keinon tuoda väriä elämään! Rousk! ;)


Upea kontrasti mehevien ja maukkaiden hedelmien sekä viileän ja steriilin teräksen välillä. 
Tämä yhdistelmä on lyömätön! 


Meiltä löytyy jo valmiina kaksi Eva Solon yrttiruukkua, joissa kasvatan basilikaa. Teräksinen sitruunakori on ostoslistalla ja vain noutoa vailla. Valkoisia tulppaaneja / ruusuja ajattelin ostaa valkoiseen Aalto-maljakkoon ja mahdollisesti myös orkidean tulen hankkineeksi. 


Teräksiset Aalto-vadit korkkaan käyttööni nyt sitten kuitenkin ja käyn ostamassa niihin omenoita, appelsiineja, banaania, limejä ja viinirypäleitä. NAMskis! :)


Viikonloppuna tästä aiheesta sitten lisää!


Kivaa iltaa teille kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Miten noissa Eva Solon yrttiruukuissa yrtit elää?
  nim. yrttien pikatappaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne: Tosi hyvin, älä kysy miten! :) Mä onnistun tappamaan kaikki kasvit, mutta ihme kyllä nuo ruukkuyrtit elää aika lailla koko kesän. Viime vuonna laitoin yrtit ruukkuihin toukokuun alussa ja heitin ne roskiin (jämät) elokuun lopussa. ;)

   Vettä pitää laittaa tuohon alempaan osioon kerran päivässä, auringon valoa olisi hyvä saada edes vähän (ikkunasta). Siinä se. Meillä on oikein jylhässä kukoistuksessa pari viikkoa sitten ostetut ruukkubasilikat, vaikka niistä on nypitty lehtiä myös ruokaan. Eli ihan ruokakaupasta yrtti mukaan ja otat sen muovisen ruukun pois. Asennus siis multineen tuonne Eva Soloon. Tuossa ruukun pohjassa on pienet reiät, joista pujotetaan mukana tullut kankainen naru. Se naru toimii lisäjuurina ja annostelee vettä tasaisesti ja tarvittavan määrän. Yrtti tavallaan juo itse. :)

   Poista
  2. Taisit just saada mun lisää Eva Solot ostoslistalle :)
   KIITOS!!!

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia! Mun henkilökohtainen kevät/ehkä jopa kesä alkoi tänään kun oltiin just pari tuntia pihahommissa. Mahtava keli ja aurinko paistaa vieläkin niin ihanasti, vaikka kello on ilta. Kyllä taas tuntuu, että päivän aikana saa jotain oikeesti aikaiseksikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanna: Tänään on ollut tosi kaunis ja lämmin päivä. Ollaan ulkoiltu ihan urakalla tytön ja koiran kanssa. Tälläiset aurinkoiset päivät tuo lisäbuustia ja energiaa touhuamiseen.

   Aurinkoista iltaa sinulle uurastajalle! :)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.