perjantai 4. toukokuuta 2012

Pappelina Svea Metallic White ♥

Pappelinan metallinhohtovalkoinen Svea-muovimatto on kotona! <3



Matto on kooltaan 180x260cm




Matto on suoristumassa olohuoneen lattialla. 
Lopullinen sijoituspaikka on vielä avoin, joko keittiöön ruokapöydän alle tai sitten matto jää tuohon.



Lähikuvaa hohtavasta pinnasta! 
*LOVE*



Käyttökokemuksia tulossa, kun saadaan matto sisäänajettua. Vaikuttaa lupaavalta ja hintansa veroiselta! <3


EDIT: 
- Tyttö kaatoi mukillisen mehua matolle --> ei jäänyt tahroja.
- Koira kuopsutti (raapi), --> ei käynyt mitään :)
- Kokeilin jo imuroimista --> ei imeydy suuttimeen vaan pysyy hyvin paikoillaan
- Ei liu lattialla vaikka juoksee ja riehuu --> ei ole alusverkkoja siis



26 kommenttia:

  1. Oi onpas IHANA! Taidan haluta meillekin... nykyinen Ikean "blogimatto" (se mustavalkoraidallinen) kun imee kissankarvoja puoleensa magneetin lailla :(

    Mistä siis tilasit moisen ja mitä kustansi? Ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marja: Meilläkin kun on tuo koira (jolla ilmeisesti kaikenlisäksi pölyallergia), on hyvä jos matto ei ime kauheasti karvaa itseensä. Meidän nukkamatot on antistaattisia, mutta niihinkin kertyy kyllä kamalasti koiran karvaa. Imuroida täytyy vähintään joka toinen päivä. :) Tuo muovinen matto on aivan unelma. Pehmoinen jalan alla, yllättävän paksu ja muhkea, eikä lainkaan muovimattomainen. ;)

      Ostin maton Sisustus Sagan-verkkokaupasta, hinta toimituksineen ja postiennakkomaksuineen 587,30 euroa. Hinta on aika hurja, mutta toisaalta tuon maton voi pestä itse kotona, eli säästää vuosittaiset pesulalaskut. :) Ja taitaa olla ainoa valkoinen matto joka pysyy valkoisena.

      Poista
  2. Oih.. täydellinen matto!! Saako udella mistä tilasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. J: No tottahan toki! :) Sisustus Sagan-verkkokaupasta tilasin tuon, hinta 587,30 euroa kaikkien kuluineen. Vaikuttaisi olevan hintansa väärti, koska on tosi paksu verrattuna muovimattoihin yleensä. :)

      Poista
  3. Oi jestas mikä kiilto! <3 Tuun pian tepastelemaan sen päälle ihaneni paljaine varpaineni ;D

    VastaaPoista
  4. Ihana! I-h-a-n-a-!! Kerro sit heti kaikki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sally: Tein jo pientä raporttia, tyttö sottasi, koira kuopsutti ja päätin tarttua imuriin perjantai-illan kunniaksi. Erinomainen mattovalinta, en voi muuta sanoa. <3

      Poista
  5. A-I-V-A-N ihana tuo on. Ja lapsi-/eläinperheen unelma. :) Ei haittaa vaikka hieman likaantuu, senkun vain pesee itse. Järkkyhän tuo hinta on, mutta toisaalta maksaa itsensä ihan varmasti takaisin. Ja toisaalta toihan on iso matto. :) Hyvä hankinta, sopii teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: Hinta on melkoisen tyyris, mutta toisaalta kun kyseessä on vuosia kestävä matto, niin säästää pesetyskuluissa. :) Meidän nukkamaton pesetys maksaa 65 € /kpl ja olkkarissa niitä oli kaksi. KOlmessa vuodessa kertyy hintaa pesetyksestä 195 euroa. Ja nekään matot ei ihan ilmaisia ollut, yhteensä maksoivat enemmän kuin tuo yksi Pappelina. :)

      Luulen että sijoitin rahat ihan oikeaan kohteeseen! :)

      Hyvää matsia muuten teijän perheelle! ;)

      Poista
  6. OIh miten ihana ja täydelliseltä kuullostava matto, täytyyköhän mun suunnata sohvarahastoni ensin mattoon???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anu: Sohva on kyllä niin iso elementti, että jos sille on "todellinen" tarve, satsaa siihen ensin. Mutta matoksi tuo on kyllä vuosien sijoitus, ei tarvitse murehtia sotkuja, kuratassuja, hiekkaa, oksennusta, pissaa... mitään. Ja helppo pestä itse kotona. Kuivuu nopeasti, puolipäivää varmaan vie. :) Multa siis peukut Pappelinalle!

      Tuo iso matto on muuten tiiviimpää ja paksumpaa kudetta kuin pienemmät koot. Tosi muhkean tuntuinen. Sanoisinko että yhtä paksu kuin paperinarumatto, mutta pehmeämpi. ;)

      Poista
  7. Meillä samainen matto mustana, helppo on pitää puhtaana allergiaperheen " unelma" (pölyallergia, astma). Koira sitävastoin on saanut "lankoja" katkeamaan, käy raapimassa syömisen jälkeen partansa puhtaaksi. Ja kävi myös kerran niin, että vanhin tytär tiputti kuuman siltyslaudan matolle ( älkää kysykö miten ) jälki valitettavasti jäi. Tämä tieto vuoden kokemuksella. Hankintalistalla on toinen khh:seen. Nykyinen sisääntulo aulassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anne: ihanaa, kiitos vinkeistä ja kokemuksesi jakamisesta!!!! Itselläni ei ole pahemmin kokemusta kuin siitä pienestä Pappelinan ovimatosta. Se on ohuempaa kudetta, mutta mainio käytössä silti. Tuo iso on ihanan paksu. <3

      Poista
    2. Meillä khh:ssa myös ovimattona se pieni 90*60 (oisko noilla mitoilla) on ollut hyvä, koneeseen vaan. Tuo isompi ei varmaankaan mahtus pesukoneeseen, epäilen. Mutta pesu onnistuu painepasurilla ongelmitta.

      Poista
    3. anne: Tuon pienen voi pestä koneessa, mutta iso ei mahdu millään. Se painaakin ihan kamalasti, joten tarvii varmaan koneen joka pesee ainakin 15kg ja riittävän ison rummun, että tuon saa sinne mahtumaan. :) Painepesuri olisi aika mainio kapistus maton pesuun, mutta meillä ei ole sellaista eikä kerrostaloasujana oikein paikkaakaan missä sitä käytäisi (kylppäri liian pieni, ulkona ei voi). :)

      Poista
  8. Huoh, mielettömän upea!!

    .ڿஇtஇڿ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kumpa pystyisi virtuaalisesti kokeilemaan tuon maton pintaa jalan alla, se on ihana! <3

      Poista
  9. Sehän on sitten hyväksi todettu ja testattukin jo ;D Kaikenlisäksi niiiin kaunis <3 Ihana kimalle :)!!

    Mukavaa viikonloppua Miiaseni <3!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Nyt kun on pari päivää tepastellut matolla ja saanut siivotakin sitä, niin ei ole valituksen sanaa sanottavana. Aivan loistava valinta. Eikä ole muuten edes kylmä, vaikka onkin muovia. Luulen että matto tulee jäämään lattiaan ympäri vuoden. :)

      Vähän myöhässä, mutta hyvää viikonloppua kans MInskuliini!!!! <3 <3 <3 <3

      Poista
  10. Kuulostaa täydelliseltä lapseperheen matolta! Vautsi :) Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laura: Tuo on varmaankin paras vaihtoehto valkoiseksi matoksi, kun taloudessa asustaa sottapyttyjä (lapset, koirat). Itse tykkään kovasti kun on sekä kaunis että helppohoitoinen. Ja sopii allergisillekin. <3

      Poista
  11. Tuo matto on ollut jo kauan myös omalla ostoslistallani. Kiva kuulla hyvistä kokemuksista.

    VastaaPoista
  12. Sun blogista saa kyllä ihania sisustusvinkkejä<3 itse hurahdin kanssa viime aikoina kaikkeen beigeen, vaaleaan ja minimalistiseen tyyliin, olisiko ollut kiinnostusta seurata toisiamme? :D

    VastaaPoista
  13. Matot ja sohvat voidaan pestä nyt kotona aivan uudenlaisen palvelun avulla. Jos sinulla on likainen matto tai sohva kannattaa tutustua uudenlaiseen palveluun, joka toimii Uudenmaanaluella. Palvelun tarkoituksena on helpottaa ihmiten arkea kun ei tarvitse enää viedä mattoja pesulaan. Palveluun voi tutustua osoitteessa: wwwjyrkihoyry.fi

    VastaaPoista
  14. Matot ja muutkin kodin kalusteet kannattaa suojata aina likaa hylkivällä ainella ennen käyttöönottoa. Nyt suojaukseen on saatavissa täysin myrkytön tuote, joka antaa 3 vuoden likaa hylkivän pinnan. Mattojen puhdistus ja sohvien puhdistus onnistuu, nyt myös helposti uuden palvelumme avulla tästä uudesta likaa hylkivästä tuotteestamme voit lukea lisää sivuiltamme: www.jyrkihoyry.fi

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.