tiistai 22. toukokuuta 2012

Ja uusi järjestys - inspired by Ikea

Sain äsken räpsittyä teille muutaman kuvan uudesta järjestyksestä, jonka idean sain siitä Bestå-sarjan kalustekuvasta. :)


Ilta-aurinko paistaa sisälle tosi kirkkaana ja vaikeutti kuvien ottamista, teen laadukkaamman uusinnan huomenna (sis. makkarin). 
Minä en osaa vieläkään säätää kameraa kunnolla, mutta MÄ OPIN VIIMEIN OTTAMAAN LAAJAKUVAA!!!!!!!! Jiihaa! :)
(Kiitos kuuluu sinulle ihana Milla, joka olet auttanut mua sähköpostitse kuvausongelmissani!)


Tässä räpsyjä!







Onko siellä ruudun takana muuten Euroviisu-faneja??? 
Itse olen suuri fanittaja ja odotan innolla ekaa semifinaalia joka alkaa klo 22.00. Suomi on mukana, mutta luulen että putoaa ensimmäisten joukossa. :(
Tosi hyviä esityksiä on tänä vuonna ja odotan upeaa showta!


Aurinkoista ja helteistä iltaa kaikille!

16 kommenttia:

  1. Täytyy sanoa, että kaikista eri kalustuksista mitä olet sommitellut tämä on kirkkaasti paras! :) Kivan selkeä ja aurinko pääsee esteettömästi valaisemaan joka puolelle ja asunto näyttää tosi tilavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M: kiitoksia kovasti! Itse tykkään myös tästä ehkä kuitenkin eniten, vaikka monta hyvää ja parasta on jo koettu :). Bestå on jotenkin enemmän "designmainen", toisaalta voi johtua siitä että olen pällistellyt Kaanin ja Valannin kalusteita sekä Muuramea, jolla on saman oloinen kokonaisuus. =D Ovet on vielä vinksallaan ja ne täytyy säätää uusiksi ja tahtoisin vaihtaa nuo kaikki isot ovet sellaisiin pienenpiin. Mutta siihen en nyt satsaa toistaiseksi, joten saa kelveta näin!

      Mukavaa iltaa sinulle M! <3 <3

      Poista
  2. Ohoh... Oletpas ollut super reippaana!! :) Ihania nuo Aarnion "elukat".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Image: No älä! :) Kalusteiden siirto on aina rankkaa puuhaa, mutta palkitsevaa vaihtelua. :) Ava keräsi kaikki ötökät olkkariin ja siellä ne asuu jatkossa. Ei haittaa yhtään ja onhan ne tosi suloisia, näin aikuisenkin vinkkelistä. ;)

      Nyt alko euroviisut! Ja sain Avan just nukkuun! Ihanaaaaaaaaaaaa! =D

      Poista
  3. Ihana valo tossa viimeisessä kuvassa. Ja ihan paras tuo koiruus kun makaa ihan raatona :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sannis: Se on tosi kiva ja näyttää paljon kirkkaammalta ja oranssimmalta luonnossa. Kamera ei tykkää yhtään ottaa kuvia suoraan auringonpaisteeseen, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei oikein ole. Yritän aina kuvata oman makkarin ja olkkarin aamupäivällä ja keittiötä ja Avan huonetta iltaisin, jotta ei olisi tuota vastavalo-ongelmaa. :)

      Miffe se siellä huilaa rankan lenkin jäljiltä. :) Yritin kyllä pyytää sitä poistumaan kuvanottoalueelta mutta ihan turhaan. :)

      Poista
  4. Ihanan valoisia kuvia.
    Euroviisut =parasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. enne: tattista!!! <3 Suomi ei päässyt jatkoon, sen tosin arvasin, koska biisi oli melko pliisu tällä kertaa. Mun suosikkeja tästä karsinnasta oli se Björkin-tyylinen huivipäinen nainen, joka esitti kummallisen hypnotisoivan biisin. Ja sitten se yksi mimmi joka näytti espanjalaiselta Jessie J:ltä. Mä en kuollaksenikaan muista minkä maan esittäjiä ne oli. :) Ai niin ja Tanskan biisi oli hyvä. Olisi tosin parempi miehen esittämänä ja hieman rokahtavampana versiona. HIH :)

      Poista
    2. Tänään aitten kisakatsomo ja jännäämään kuoharia litkien kun Ruotsi voittaa. Eiks joo? ;)

      Poista
    3. enne: TODELLAKIN!!!!!!!!!!!! Tosin itse en sitä kuohari pääse nauttimaan, mutta vesilinjallakin voi olla jänskää! hih :) Mä tykkään Loreenista tosi paljon ja tahtoisin kyllä sen voittavan. ;)

      Poista
  5. Voi että kun on upeita kuvia, todella upeita, ihanasta kodistanne, kyllä tuo sun kamarakin on ihan huippu, itse olen katsellut Nikon onea, mutta se ei taida olla lähimainkaan tuota luokkaa kuin tuo sinun kamerasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuisku: Kiitos muru! <3 <3 Mulla on Olympus PEN mini E PM-1-peruspaketti, enkä ole siis hankkinut siihen mitään lisäosia. Kamera on tosi hyvä, mutta mun kuvaajantaidot on vielä hakusessa. :) En ole koskaan käyttänyt tälläisiä manuaalikameroita ja olen ihan hukassa noiden asetusten kanssa. Opiskelen tässä pikkuhiljaa termistöä, jotta osaisin säätää objektin ja kuvausasetukset oikein. Kyllä musta vielä mestarikuvaaja tulee, ehkä. HIH =D

      Poista
  6. hahaha! Katsoin nopeasti kuvia selatessani, että viimeisessä kuvassa kaksi koiraa olivat "pökkimässä" ja ehdin jo ajatella, että jopas on härski sisustusmaku :D

    VastaaPoista
  7. Tosi kauniita kuvia olet ottanut & ihanan näköinen olohuone!

    VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.