keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ikiomat Villeroy & Boch New Wave-sarjan aterimet

Nyt meillä on uudet aterimet, viimeinkin! :) Alennuksesta ostin kaksi pakettia New Waven välineitä ja säästin sievoisen summan. 

Vanhoilla ja kuluneilla tuli syötyä reilut viitisen vuotta ja ne olivat sitten sen näköisetkin, YÖK! 
Fiskars Avanti oli merkki ja materiaali mattaharjattua terästä, kauniit ja simppelit, mutta naarmuuntuivat tosi pahasti jo ekana vuonna. On ollut noloa kattaa kahvikestejä, kun pikkulusikat olivat ihan järkyttävän näköiset. Onneksi ne ovat nyt historiaa ja joutavat suorilta tein roskaämpäriin. :)


Tässä tusina kauniisti kiilteleviä syöpöttelyn avittajia!Ja kaikki mahtui kerralla astianpesukoneeseenkin! 
(pahoittelut currykana-kastikkeisesta kauhasta)Kyllä nyt kelpaa syödä ja järjestää illanistujaisia / kutsuja / synttäreitä! Ei tarvitse kertakäyttöisiä aterimia hankkia. :)
Jos jollain meni ohi, niin Kodin1Anttilassa on nämä aterimet todella tuntuvassa alennuksessa, alla tuotekuva ja suoralinkki kiinnostuneille:


http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=820828&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3010000&compartmentId=3010100&categoryId=3142932

Huomiseen! <3

4 kommenttia:

 1. Kauniit aterimet! Oletko miettinyt, josko säästäisit kuitenkin vanhat Avantit arkikäyttöön ja hieno uudet New Wavet vieraskäyttöön / parempiin kattauksiin? Meidän Fiskarsin Functional Formit meni myös aika nopeasti käytössä ikävän näköiseksi. Hankin tilalle Hackmanin Swingit, joita säilytämme erikseen parempaan kattaukseen. Näin ne eivät muiden aterimien joukossa naarmuunnu ja säilyvät uuden veroisina vielä pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perfectionist: Meillä ei ole erikseen juhla- ja arkiastioita, joten olisi turhaa säästellä aterimia vain juhlakäyttöön. :) haluan nauttia kauniista jutuista ihan jokaisena päivänä, ja totta puhuakseni, meillä ei juhlia ole kuin korkeintaan kerran vuodessa, Avan synttärit. =D Meillä ei edes ole kaikkia tallella noista Fiskarseista enää ja isoin ongelma onkin juuri se, että lusikat on aina loppu. Niitä saisi käytön jälkeen sitten pestä käsitiskissä erikseen. Ja veitsiäkin on enää vain kolme, en kyllä tajua minne kolme veistä olisi voinut kadota... taitaa tyttö olla heittänyt salaa roskikseen. :) Hänen kanssa saa olla tosi tarkkana, kun on kova siivoamaan ja siivoaaa tavarat usein suoraan roskiin. HIH =D

   Poista
 2. Aika hauskannäköset aterimet. :)

  Googleen jos kirjottaa 'teräsaterimien puhdistus' niin tulee yhteishyvän juttu jossa pari vinkkiä. Jos ne tehopuhdistuksen jälkeen olisivat paremmassa kuosissa niin sitten voisit vaikka tuttavalle lahjoittaa jolla samaa sarjaa aterimet tai miksipä ei vaikka Konttiinkin nakata niin saapi joku ostaa itselleen täydennystä omaan sarjaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frisco: Olen monesti jo vuosien varrella puhdistanut niitä, mutta tuo mattapinta aterimissa on kärsinyt ja naarmuuntunut. Jos olisivatkin olleet sitä kiiltävää terästä, niin naarmut ei näkyisi niin pahasti. :(

   Mies vei lusikat ja haarukat työpaikalleen, kun siellä oli niille tarvetta. Jos aterimia olisi ollut tasamäärä (edes 4 per laji) niin olisin voinut niitä tarjota jonnekin, mutta parittomia ja huonokuntoisia välineitä ei varmaan kukaan mielellään huoli. Tavarakierrätys on suomessa melkoisen vaikeaa, hyväkuntoinen liikkuu kyllä, mutta jos tavara ei ole "uutta vastaavassa kunnossa", ne lentää roskiin :( Poikkeuksena isot kalusteet ja umpipuu.

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.