keskiviikko 2. toukokuuta 2012

H&M Home pellavat??

Kävin selaamassa H&M verkkokaupan kodin osastoa, lähinnä löytääkseni jotakin pientä kivaa Avan synttäreille. Kiinnostuin kovasti pellavaisista kodintekstiileistä, joita olen kuullut monesti ylistettävän. :)


Valikoimissa oli pussilakanaa, tyynylinaa, keittiöessua, lautasliinoja...
Kysymys kuuluukin, onko ne hintansa väärtejä??? :)
Onko teillä kokemusta näistä pellava-tuotteista?


Pieni harakka heräsi taas sisälläni ja bongasin tämän kauniin tyynynpäällisen. Nämä voisi olla hienoja parvekkeella, Vågö-tuolin kavereina. Ja mikä ihana välke tulisi, kun auringon säteet heijastuisivat säkenöiden tyynyn paljeteista. Joulusisustukseen sopisivat myös.... Hmmmm.... :)


Pahoittelut, etten ole ehtinyt vastaamaan kommentteihinne. Lupaan vastailla niihin heti huomenna! 
<3 <3

11 kommenttia:

 1. Mä olen aina mieltänyt pellavan liian kovana materiaalina sänkyyn. Sen takia en ole uskaltanut tilata niitä, vaikka ne näyttää ihan huisin ihanilta. Oon enemmän puuvillasatiinin tai tiheään kudotun puuvillan ystävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi: Olen kuullut että nuo H&M:n pellavat olisi pehmoisia, mutta tottahan se on että nekin muuttuvat pesussa koviksi (ellei kuivausrumpua). Hyvä pointti, en tullut ajatelleeksi. Kiitos! :)

   Poista
 2. Pellava on ihan kiva materiaali, mutta mä en ikinä kestäisi tekstiilejä kotonani noin ryppyisinä kuin kuvissa. Ja pellavahan tunnetusti ei ole se helpoin materiaali silittää... Mankeli jos on, niin sitten ei ongelmaa! Mutta noissa mun pellavaisissa olohuoneen verhoissa on mulle ainakin riittävästi silitettävää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna: Juu, oikeassa olet. Sinetöinkin päätökseni, enkä ainakaan petivaatteita aio hankkia. Lautasliinat houkuttaisi, mutta hartkitsen vielä tovin. :)

   Poista
  2. Lautasliinat on ehkä vielä ihan silitettävää kokoa, ja ne saa helposti venytettyä märkänäkin suoriksi :)

   Poista
  3. Pellavaa ei suositella mankeloitavaksi.

   Meillä on sekä H&M:n pellavalakanat, että Balmuirin pellavalakanat. Ero on kuin yöllä ja päivällä. Balmuirilla on ihanan pehmeää pellavaa. H&M:n lakanat ovat taas todella painavat ja siksi ehkä ryhdikkäämmät, mutta samalla taas huomattavasti ryppyisemmät kuivausrummun jälkeen.

   Mankelointifriikki Ukkoseni on joutunut tottumaan ryppyisiin lakanoihin. Pellava muuten lakanamateriaalina on ihan ykkönen.

   Poista
  4. Anna: Lautasliinat jaksaisikin vielä silittää, mutta tiedän jo etukäteen etten varmaan kuitenkaan sitä tekisi, joten taidan hylätä pellavan materiaalina. :)

   Poista
  5. Tickler: Pellava on kyllä ihan huippu materiaali, mutta en tiedä miten sitten kestän sitä pahaa ryppyisyyttä.... Voi olla että se alkaa ärsyttämään mua. =D Silittää en kuitenkaan jaksa, joten en edes harkitse sitä vaihtoehtona. Mankelia meillä ei ole... harmi. Luulen kyllä, että ostan testiin jonkun pienemmän jutun ensin ja vasta sitten mietin noita lakanoita. En tahdo tehdä huonoja ostoksia... :)

   Poista
 3. Ite ostin alennuksesta, normihintaisena en olisi raaskinut ostaa. Mä taas tykkään kun ne on sellaiset ryppyiset, en missään nimessä silitä.
  Aluksi oli tosi karheat mutta pehmenivät kun muutaman kerran pesi. Ja mukavimmiksi kuulemma vain muuttuvat. Otin valkoiset ja ovat ainoat valkoiset petivaatteet. Niissä tulee tosi ylellinen, hotellifiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: Kiitos vinkistä, ne siis pehmenee pesukertojen kasvaessa. Ajattelin ostaa jonkun pienemmän jutun ensiksi ja kokeilla miten se rypistyy meidän käytössä. Ja jaksanko katsella ryppyisiä lakanoita, en tiiä. *hihhiii* ;)

   Poista
 4. Mulla on tuon ekan kuvan H&M:n harmaat pellavaiset pussilakanat. Olen ollut todella tyytyväinen, on hintansa arvoiset. Mulla ainakaan ei ollut kovaa pellavaa edes uutena ja pellavahan pehmenee ja pehmenee mitä enemmän sitä pesee:) Ryppyisyydestä en osaa sanoa mitään eli ei varmasti kovin kauheesti rypisty, kun en ole huomioinut. Tosin mä silitän KAIKKI liinavaatteet ja keittiöpyyhkeet. Tarkoituksena olisi hankkia nyt myös valkoiset.

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.