maanantai 16. huhtikuuta 2012

Sauna on valmis

Sutasin tänään päivällä toisen kerroksen Tikkurilan Supi-saunavahaa (sävy Hiili). Kameran salama korostaa kuvissa saumoja ja kolosia, jotka kuultavat ikävästi vaaleampina. Livenä sauna on kuitenkin tosi siisti ja tasaisen tumman harmaa. :)




Kuvanlaatu on jostain syystä hirmuisen huono. Räpelsin kamerasta kaikki asetukset sekaisin, enkä saanut niitä korjatuksi. Linssi tarkentaa miten sattuu ja kuvat on söhröiset, pahoittelut tästä. 

Toivottavasti saatte kumminkin hieman osviittaa tuosta sävystä. Yritän kuvailla uudestaan, kun saan miehen säätämään kameran kuntoon. :)

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

18 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Itsekin haluaisin tumman saunan, mutta sauna on enemmän miehelle tärkeämpi ja häntä taasen miellyttää vaalea sauna, joten taivuin sitten hänen tahtoonsa :D

    Hyvää alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miri: Meilläkin mies vannoo saunan nimeen enempi, mutta onneksi hänkin tahtoi tuota saunaa päivittää. :) Ja hänellä on myös tarkoitus vaihdattaa saunaan kuituvalot sähkömies-kaverin kanssa. En laita vastaan, en. :)

      Poista
  2. Ihanan näköinen tunnelmallinen sauna! <3 Me tehtiin sama sävytys pari vuotta sitten ja olen itsekin koittanut ikuistaa tuota saunaa valokuviin, mutta ei pääse kyllä oikeuksiinsa. Mikähän siinä mahtaa olla?! Meillä ainakin tulee niin kova valokontrasti saunan ikkunasta, että varmaan osasyy tuohon kuvien epäonnistumiseen. Mutta kokemuksesta voin sanoa, että saunakerrat ovat paljon tunnelmalliset tummassa saunassa. :) Mukavia saunahetkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenni: Saunan valaistus ainakin meillä on tosi huono ja tuo tumma tausta imee jotenkin kameran... en osaa selittää. :) Pitäisi olla kunnon ammattikuvaus laitteet, että saisi sisustuslehti tasoiset kuvat, mutten ajatellut saunan takia satsata montaa tonnia niiden hankkimiseen. Itse saunan muutoksen hinnaksi kun tuli 48 euroa. :)

      Poista
  3. Siitä tuli tosi upee :O) Meillä on lauteet just tolla samalla sävyllä vedetty, tarttis kans maalailla sinne uusi kerros, ollaan meinaan huomattu, että ajan kuluessa ja kun saunaa pestään paljon, niin tuo vaha lähtee pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minna: Tulla sävytetyllä vahalla on tapana haalentua varsinkin lauteissa. Mutta ei ole onneksi kovin iso vaiva laittaa vuoden parin välein uutta kerrosta. :) Tumma sauna on ihanan hämyinen ja tunnelmallinen. Ihan eri tavalla rentoutuu siellä nyt. IHANAA! :)

      Poista
    2. Juu, olen huomannut kans saman sen jälkeen kun eka saunottiin puunvärisessä saunassa ja nyt seinät on valkoiset ja lauteet tummat, jotenkin niin mukavampi istua siellä vaikka pidempäänkin :O) Mun tarttis viikonloppuna ottaa projektiks kans saunan uudelleen käsittely, sitä kun on tässä jo taas tovi puhuttu :D (vanhassa kodissa meillä oli tumman harmaa vähän niinkun kelohongan värinen sauna, sekin oli tosi ihana :)! Lämpöisiä ja tunnelmallisia saunahetkia teille <3!!

      Poista
    3. Minna: Tuntuu muuten että löylyt olisi jotenkin paremmat ja pehmeämmät nyt kun seinät on sävytetty. Vaikuttaakohan se jotenkin??? Mutta ihana on lauteilla nyt köllötellä, ihanan hämyinen ja unettava tunnelma. Mii love! <3

      Poista
  4. Meillä on usein samanlaista sekoilua kameran kanssa. Minä koomailen säädöt pieleen ja mies korjaa perässä ;) Saunasta tuli oikein hieno! Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mervi: Mä olen hirmuinen sählä. =D Montakohan kertaa mies on tullut apuun ja ottanut PALJON paremmat kuvat kuin minä... monta. *hih* :) Mukavaa viikkoa teille myös! <3

      Poista
  5. Wowwow! Hieno tuli, Nyt on tunnelmallista saunoa! On vähän kuin savusaunassa löylyttelisi, paitsi että noki ei tartu :)
    Hienoja Saunahetkiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikka: Savusauna on ihan maailman parasta. Tuolla saunassa kyllä tuoksuukin nyt jokin hiili tms. Taitaa olla tuo Supi hiili sävytettykin jollain hiilellä, ainakin tuntuu sormissa sellaiselta. :)

      Poista
  6. Voi vitsi miten HIENO siitä tuli! Ihan törkeen siisti! Mii laik!

    VastaaPoista
  7. Kyllä vaan on hieno sauna nyt :). Vähän tuikkuja, tervan tuoksua ja koivuvihta niin voi kuvitella olevansa oikeassa savusaunassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. a_millia: Meillä on terva-saunatuoksua löylyveden joukossa. AAAHHH! Tuikkuja voisikin harkita, täytyy vaan yrittää asetella ne niin ettei seinät syty palamaan. :)

      Poista
  8. On kyllä melkoinen parannus! :) Laitoin sinulle blogissani haasteen! Pääset kertomaan kaikille kaksplusmammoille kuinka ihana "albiinomies" sinulla onkaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. M: Juu, voittaa ehdottomasti vanhan pissankeltaisen saunan. :) No, tää saunanmuutos ehdittiin jo haukkua siellä! Nopeeta toimintaa kertakaikkiaan. Hih =D

      Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.