tiistai 24. huhtikuuta 2012

Avalle uusia vaatteita - Hulluilta Päiviltä hankittuja

Ostostelin viime lauantaina hullareilta Avallekin pari ihanaa juttua.


Mayoralin tummansinisen söpöstely trenssin ja Bogin konjakinruskeat nahkaloafferit <3


Harmaan ja valkoisen Benettonin teepparin


ja Ticket to Heavenin suklaanruskean plain rain-sade/välikausipuvun(surkea kuvanlaatu johtuu kuvanmuokkauksesta, koska puku näytti ihan sysimustalta)

Kivaa iltaa kaikille! <3


4 kommenttia:

 1. Oi apua miten ihana toi trenssi! Mä en kestä näitä pikkupimuja noissa ihquvaatteissa kun ne on niin syötäviä!! Mun mielestä on aina kauhean vaikea valita minkä ihanan kaikista ihanista valitsis kun just jotain "kaupassakäyntitakkeja" ei tarvi kovin montaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Meillä on turhankin monta parempaa-takkia, mutta onneksi ne on erikokoisia. Tuo uusin on 98cm ja nyt hieman reilu. Menee sitten loppukesästä / alkutalvesta. Siinä on myös sellainen liukas pinta, joten kestää varmasti pientä vesisadettakin. :)

   Poista
 2. Nuo loaferit on aikas söpöt ja ihania kaikki muutkin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nitta: Niin on! Kumpa itselläkin olisi nuin söpöjä popoja, mutta koon kasvaessa kenkulit muuttuu väkisinkin vähemmän söpöiksi. Avan ensikengät (pehmopohjaiset) vasta söpöt onkin, koko taitaa olla 13. Ou mai gaad ne on lutuset! <3

   Pikkuisten ihmisten vaatteet ja kengät sulostuttaa aina ja mulla on fiksaatio pikkuneitien (ja miksei herrojenkin) trensseihin. Ne vallottaa aina mun sydämen. <3

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.