tiistai 20. maaliskuuta 2012

Väsy...

Tyttö on nukkunut taas hirmu huonosti viimeiset neljä yötä ja nyt alkoi sitten kaiken kukkuraksi puskemaan molemmille puolin poskia ylä-takahampaita. 
Yritän huomenna jaksaa postailla kuvahaasteita ja uusia juttuja. :)


Nyt nukkumaan ja toivottavasti edes pari tuntia saisi unta.... Zzzzzzzz

9 kommenttia:

 1. Kyllä se on pienellekin kärsimystä itkeskellä kipeitä ikeniä ja nukkua huonosti, jos on valvominen aikuisellekin tuskallista. Oletko antanut lapsellesi pahimpiin hammassärkyihin vauvan Panadolia? Minä annoin pari kertaa meidän muksulle yöksi särkylääkettä lusikalla nestemäistä Panadolia, kun ikenet olivat niin kipeät ja pikkuinen ei pystynyt nukkumaan. Kyllä se alkaa pitemmän päälle väsyttää kaikkia, jos kukaan ei saa nukkua. Voimia ja jaksamista teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valua Kuvasa: On ihan kamalaa katsoa kun toiseen sattuu... :´( meillä on menty maksimi annostuksella Avan painoon nähden sen neste-Panadolin kanssa, mutta ei siitä kyllä juuri apua ole. Ilmeisesti särky on osittain myös siellä hampaan hermossa ja siihen ei sitten kai muu auta kuin aika. Onneksi Ava sentään joten kuten suostuu syömään, pehmeitä soseita joita ei tartte pureskella. Meillä ei ole muissa hampaissa ollut mitään kummempaa, vähän kitinää vaan.

   Nyt on sitten kaikki hampaat puhjennut, paitsi ne ihan takimmaiset ei vielä oo.... kai... olen ihan pihalla lapsen purukalustosta. :)

   Poista
 2. Täällä samat juttu, paitsi hampaat on meidän pojalla jo kaikki. Flunssaa olen odotellut, mutta eipä tuota kuulu. Itkun syytä en tiedä:(

  Nyt pitäisi lähteä päiväseltään tekemään 500 km automatka, ja olo on kuin jyrän alle jääneellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mia: Se on kamalaa kun toisella on hätä tai kipuja, eikä tiedä missä / mistä johtuu. Meillä oli kaksi päivää ennen sitä kamalaa flussaa yöttömät yöt. Ava itki paljon eikä nukkunut juuri lainkaan. Voisin siis uskoa, että teilläkin on ehkä flunssaa pukkaamassa. Lapset tosin tuntuu paranevan flunssista paljon nopeammin kuin me aikuiset. Ava sairasti viikon ja minä melkein neljä viikkoa. Nyt olen jo sentään terve, vaikka hinkuyskä-kohtauksia tulee vieläkin.

   Paljon hyvää musiikkia matkaan mukaan jos sitten sujuis vähän helpommin tuo autoilu. Itselläni ei korttia edes ole, mutta osaan kuvitella miten kamalaa on varsinkin autolla ajaminen väsyneenä. Matkustaminenkin autolla on jo aivan järkkyä kun väsyttää niin että silmät vuotaa... Toivottavasti reissu menee hyvin! <3 <3 <3

   Poista
 3. Meillä oli poskihampaat NIIN tiukassa. Annukka oksensi ja ripuloi kaksi viikkoa öisin ennenku ne hiton hampaat oli näkyvissä. Ensin luulin että on mahatauti ja ihmettelin kun päivisin ei oo mikään. Neuvolassa sit sanottiin että just nuo poskihampaat voi aiheuttaa kaikenlaista. Ei ollu kyllä elämäni kivoimmat yöt -> joka yö vaidettiin petivaatteet ja välillä useampaankin kertaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Hampaat on kyllä ihmeen hankalat. Varsinkin jos täyttyisi nukkumaan mennä niin huuto on taattua. :´( Niinhän se on tosin aikuisillakin jos hammasta särkee...

   Voi teidän rassua, meillä neuvolan täti naureskeli, että mitä vaikeampaa hampaan puhkeaminen on, sen paremmat hampaat sieltä on tulossa. Teillä on siis kunnon super-kulmahampaat Annukalla. :)

   Poista
  2. No täytyy kyllä olla tosiaan oikein superhyperhampaat :)

   Poista
 4. Tosi tosi tosi ikävää :( Olin itekin ihan loppu koko viime viikon, kun Eelillä puskee nyt neljä hammasta. Mikään niistä ei ole lävitte, eikä varmaan tule olemaankaan vähään aikaan. Itkua ja valvomista on ollut paljon. Onneks kuitenkin panadolin suppo auttaa.
  Jaksamisia. Suuret halit myös Avalle! Toivottavasti pian helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Hei, Buranaa on myös nestemäisenä. Olen kuullut, että tehoaa moneen paremmin kun panadol. Muutaman euron kalliimpaa on ja ainakin meillä se ei uppoa niin hyvin kun panadol, siitä jää suuhun sellanen kamala jälkimaku. Kannattaahan kokeilla jos hammaskipu ei lievity panadolilla!

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.