maanantai 19. maaliskuuta 2012

Suunnitelmissa pieni irtiotto arjesta

Päätettiin miehen kanssa lähteä romanttiselle minilomalle, yhdeksi yöksi pois kotoa. Eipähän ollakkaan missään käyty sitten raskautumisuutisen syyskuun 2009. :)


Ihanaaaaaaaaaaaa, me niin kaivataan tätä! Omaa yhteistä aikaa ja höpsöttelyä ihan vaan kahden kesken. <3


Mietittiin eri vaihtoehtoja ja tultiin siihen tulokseen, että pois Helsingistä emme jaksa lähteä ja yhdeksi yöksi nyt ei kovin kauas edes kannata karata. ;) 


Scandic hotelli Marskiin käypi tiemme, ajankohta tosin on auki, koska emme ole saaneet vielä Avalle hoitajaa. Suunnitelmissa shoppailua, spa-palveluita, kynttiläillallista, porekylpyä, kuohuvaa ja romanttista kivaa aikaa yhdessä.... <3 <3 <3Ihanaa viikonalkua kaikille! <3

17 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa niiin hyvälle!!! Toivottavasti pääsette pian! Tarpeen tulis pieni breikki täälläkin, puuh :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J&M: Pieni breikki tekisi kyllä hyvää. Me ollaan miehen kanssa nyt molemmat jotenkin tosi puhki. Toivottavasti saataisi hoitopaikka siskolta järjestymään....

   Poista
 2. Voi, kuulostaa ihanalta ja romanttiselta! Ja johan se näköjään on aikakin tehä tuollainen irtiotto arjesta, jos ei muutamaan vuoteen ole sitä tehnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mabn: Lähes kolmevuotta on pyöritetty arkea tekemättä oikeastaan mitään yhdessä. Bon Jovin konsertissa käytiin viime kesäkuussa, mutta sekin oli sellainen äkkiä keikalle ja äkkiä kotiin kamalassa sateessa... :)

   Muutama vapaa ilta on vietetty, mutta se on mennyt nukkumiseen ja univelkojen pienentämiseen. Nyt olisi korkea aika päästä yhdessä viettämään aikuisten laatuaikaa. :)

   Poista
 3. Ihan kateeksi käy, kun luin teidän suunnitelmia. Nauttikaa oikein kovasti olostanne ja ennen kaikkea toisistanne! Pieni irtiotto täälläkin olisi kyllä tarpeen, enpä muista milloin olisimme olleet kahdestaan jossain yötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marja K: Aikeissa olisi viettää sitä parisuhteen laatuaikaa, ettei väsynyt arki pääse nakertamaan suhdetta enempää. =D Suunnitelkaa tekin jotain kivaa, vaikka ilman tarkkaa päivämäärää. Sekin jo piristää mieltä, kun on ajatusta siitä että ehkä pääsisi jonnekin ihan vaan kaksin. <3

   Poista
 4. Sit kun pääsette sinne, puhutte hetken aikaa Avaan liittyvistä jutuista ja sit sammutte molemmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Tätä me ollaan vähän uumoiltu, varsinkin näiden parituntisten yöunien jälkeen. =D Toivottavasti jaksaisi nauttia kunnolla koko rahan edestä, kun kerrankin pääsisi jonnekin. ;)

   Poista
 5. Kuulostaa kyllä aivan ihanalle! :) Toivottavasti saatte pian hoitajan ja pääsette toteuttamaan hemmotteluhetkenne!

  Olisipa kiva saada itsekkin tuommoinen hetki :) Meillä Aada ei nuku öitä putkeen ja yöllä ei meinaa kelvata kun äiti... Täytyykin harjoitella yökylää tässä tass...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janica: meillä Ava ei myöskään nuku kunnolla... Meillä ei ole muuta hoitopaikkaa yökyläilyyn kuin mun isosisko, joka on Avalle kuin toinen äiti! <3 Hänellä on vaan kamalan kiireistä ja hektistä aikaa töissä, joten hoitopäivän sopiminen ei ole kovin helppoa. Toivottavasti sisko saisi jonkun päivän järkättyä, ei ole väliä vaikka olisi arkipäiväkin... :)

   Poista
 6. Oi irtiotot on ihan parhaita! Tekispä taas hyvää ittelleki... ehkäpä pitäisi alkaa suunnittelemaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammakkoprinssi: Ilman muuta alatte suunnittelemaan yhteistä iltaa!!!!! <3 <3 <3 <3

   Poista
 7. Oih.. Rentoutukaa, nauttikaa irtiotosta ja toisistanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L: Toivottavasti saataisi järjestymään tämä pikapuoliin. Ja että jaksaisi muutakin sitten kuin nukkua ihanassa hiljaisuudessa... oooh, kuullostipas se hyvältä. Zzzzzzz =D

   Poista
 8. Eksyin monen mutkan kautta blogiisi, ja rakastuin ensi silmäyksellä!
  Ihania postauksia, upeita kuvia ja huokuu niin positiivista mieltä!
  Kiitos!
  Nro 1 blogi!
  PS: Aiheutat tämän avulla minulle vaarallista riippuvaisuutta tietokoneeseeni! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: KIIIITTTOOOOOOOOOS!!!!!! <3 <3 <3 <3 Sie pelastit mun aamun!!!!!!!!!

   >-----SUPER ISO HALAUS-----<

   =D

   Poista
 9. Huijui kolme vuotta!! Olette todellakin iltanne ansainneet <3 Positiivisuus ei sinulta kuitenkaan lopu. Täällä päässä hullutellaan joka viikonloppu mutta ehkäpä se joskus muuttuu..

  VastaaPoista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.