keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tam Tam POP white x 2

Paketti vastaanotettu ja purettu!


Kaksi Tam Tamia oli pakattu melko pieneen pahvilaatikkoon ja painoksi oli merkattu 6kg. Ei siis mikään iso paketti tällä kertaa kyseessä. :)


Yksi Tam Tam koostuu kolmesta osasta:
Yläosa ja alaosa ovat identtiset, joten ei ole väliä miten päin nuo tötteröt kiinnittää toisiinsa. Sisään jää säilytystilaa, jonka voi hyödyntää lehdille, leluille..... vain mielikuvitus on rajana. 
Jos pöytää / jakkaraa käyttää ulkona terassilla, suosittelen täyttämään tuon sisuksen hiekalla. Pöytä saa sillä lisäpainoa, eikä lähde tuulen mukana liitoon. :)Kansi vaan kiinni ja voila! Valmis! <3Yksi, kaksi.... Tam Tam!Tam Tam sopii todellä hyvin Vågö-tuolin kaveriksi, kuten ajattelinkin. Valkoisen muovin sävy on täysin sama molemmissa ja korkeudet sopivat keskenään erinomaisen hyvin. 
Pöydäksi siis tämän Tam Tam-jakkaran aion meillä laittaa... ;)
Pikku somistus vielä silmäniloksi! <3


Ensi viikolla ajattelin siivota sekä sisustaa parvekkeen uuteen uskoon. 
Muutaman viherkasvin ehkäpä hankin sinne, valkoisissa isoissa ruukuissa. 
Valkoisia verhoja kaavailin myöskin. Tykkäsin nimittäin tosi paljon eilisen Kaamein Kämppä-ohjelman parvekkeelle laitetuista verhoista. <3
Lisäksi yksi yllättävä elementti ilmestyy parvekkeellemme.... Näistä aiheista kuitenkin lisää vasta ensi viikolla! =D

Ihanaa päivänjatkoa! <3

14 kommenttia:

 1. Noista saisi myös kivat ruukut!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heidi: Sä ole NERO!!!!! Arvaa vaan tahdonko ainakin yhden lisää, jotta voin laittaa sinne kukkia.... <3 <3 <3

   Poista
 2. itsekkin innostuin tilamaan tamtamin postauksesi innoittamana.. :) krominen olisi hieno mutta liian kallis.. :/ muutakin tilaukseen klikkailin.. verkkokauppa on minulle uusi tuttavuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elluu: Mä katselin kans niitä kromisia, mutta en raaskinut partsikäyttöön ostaa niin kalliita. Mulla olikin parveketta varten budjetti max 200 euroa ja siihen täytyy sisällyttää kukat, ruukut, kalusteet... Nämä kalusteet oli yhteensä 118 euroa, joten budjetissa ollaan ja ihan hyvin. =D

   Paloranta on yksi mun lemppari-verkkokaupoista. Hyvä valikoima ja palvelu. :)

   Poista
 3. Postauksesi innoittamana, aloin pohtimaan samaisia tuoleja ja jakkarapöytiä (mustina) meidänkin tulevalle "parvekkeelle/terassille", ehkä siinä olisi kiva istua hetki ennen nukkumaan menoa ja katsella auringonlaskua... Hmmm hintakin on kutsuva, jään pohtimaan ja odottamaan kuvia teidän parvekkeelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna: Tuossa tuolissa on tosi mukava istuksia. Jonkin peffan alusen kuitenkin helteillä saattaa tarvita, ettei ala takapuoli hiostaan liikaa. Mutta siis hintaansa nähden aivan SUPER LOISTAVAT tuolit! Ensi viikolla olisi tarkoitus uudistaa parveketta ellei satu tulemaan joku hirmuinen takatalvi ja pakkaset, hope not. ;)

   Poista
 4. Vågö-postauksesi innoittamana kävin tänään hakemassa Ikeasta kaksi Vågö-tuolia. Tam Tam -jakkara näyttää myös aivan makeelta...sopii tosi hyvin noiden tuolien kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krisse: Tuo Tami on kuin tehty Vågöjen pariksi. Ei uskois että on eri paria ja ihan eri kaupasta ostettu. :) Sulle kans ne tamit! <3

   Poista
 5. Kyllä on niin hyvä idea, että nyt mietin itsekkin Tam-Tamin hankkimista Vågön pariksi terassin nurkkaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi: teillehän sopisi musta tai/ja valkoinen. Vågöjä muuten on tullut keltaisiakin, juuri sellainen oikean keltainen väri. Ne on ihanat. Heidi keksi toisenkin idean terassille, tekisi noista ruukut kukille. Monipuolinen jakkara-pöytä siis, eikä hinnalla pilattu =D

   Poista
  2. No arvaa vaan kuumottaako se keltsi. Mut jo ensimmäisen Vågön oston jälkeen olisit kuullut minkä ripityksen sain, noin ruman tuolit olet ostanut. Toista ei tähän taloon tule yms yms..pöh.

   Poista
  3. Outi: PÖH!!!!! ;) Miehiltä ei paljoo kysellä.... eihän? =D

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.