keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Meidän neiti nukkuu :)

Väsyttäääää.... Ava valvoi viime yönkin ja tunnelma on sen mukainen. Kiukkua, särkyä, lisää kiukkua... Ei suostunut millään edes päiväunille, vaikka kaikki keinot kokeilin. 
Kauhea huuto ja tinttarointi, kun edes mainitsee nukkumisesta tai sängystä jotain.


Mutta ihme tapahtui! Yhtäkkiä tuli hiljaista, kesken leikkien. 
Ja kappas vaan, neiti se nukkuu lattialla peitto kainalossa, paikkana parvekkeen oven edusta. :)Nyt mä uppoudun hetkeksi lemppari-blogeihini ja käyn lukemassa kaikki rästiin jääneet postaukset. Ja odotan Palorannan pakettia saapuvaksi. Tam Tamit ne sieltä tulloo, klo 12-14 välillä. 
Postailen niistä vielä tänään teille! :)

6 kommenttia:

 1. Niin se uni yllättää kun tarpeeksi väsyttää. Ihana Ava <3 Koitahan säkin lepäillä vähän, äläkä niin kauheesti koita touhata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inanaa: En touhottanut! :) Luin blogeja ja hörpin kahvia ihanassa hiljaisuudessa ja nautiskelin. Aaah, kyllä auttoi, vaikken itse nukkunutkaan. :) Ja tyttökin oli kuin uudesti syntynyt pikku nokosten jälkeen. Kyllä se uni vaan auttaa asiaan kuin asiaan. =D

   Poista
 2. Ovat ne vain niin suloisia! Varsinkin kun nukkuvat tai juuri herätessään:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Heidi: vaikka Avalla tuntuu kestävyys ja sinnikkyys olevan olympia-urheilijan tasoa, taipuu se vahvinkin riittävän suuren univelan alla. =D Arvaa nautinko hiljaisuudesta ja siitä että sai rauhassa istua, lukea blogeja ja juoda kahvin rauhassa... Ihanaa! ;)

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.