keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Oviaukon laajennus

Aiomme suurentaa Avan huoneen oviaukkoa 60cm, jotta saamme tuplaovet siihen. Tämän vuoksi poistamme myöskin kiinteät vaatekaapit. 
Huone tulee rempan jälkeen olemaan meidän makuuhuone ja Ava siirtyy tuonne olkkarin toiselle puolelle, meidän tämän hetkiseen makkariin.

Ponyn takana olevaa seinää avataa 60cm. Valopistoke siirtyy vasempaan reunaan.

Kaapit hus pois! 

Tämän projektin toteutus tapahtuu huhtikuussa avaimet käteen taktiikalla. Toista kertaa emme aio olla kotosalla remonttia tehtäessä. Viime kerralla oli meinaan sen verran hankalaa luovia rempan ja uhmaikäisen tytön kanssa, hepulissa olevaa koiraa nyt unohtamatta... :)

15 kommenttia:

 1. Me haluttais kanssa tehdä yksi lisäseinä meidän olohuoneeseen joka on turhan iso ja ruokailutila on samassa, tosin ei ole tietoa (ainakaan vielä) että paljonko mahtaisi olla kustannukset. Tuplaovet kuulostaa kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikkelin anonyymi: Seinän rakennus maksaa varmaankin yhtäpaljon kuin purkukin. Riippuu seinän koosta, meillä kokonaiskustannus oli noin 900 euroa kaikkine materiaaleineen ja töineen. Tosin meidän tapauksessa purkutyö oli hieman ongelmallinen ja sähkötyöt kuuluivat myös hintaan. :)

   Poista
 2. Tuplaovet kuulostavat ihanalta, varsinkin päämakuuhuoneen oveksi sopivat todella hyvin. Ihanaa päästä lukemaan lisää remppajuttuja. Tällä kertaa toivottavasti paremmalla menestyksellä ja vähemmällä hermojen kiristyksellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna: Päämakkariin just haluttaisikin tuplaovet, sellaiset jotka on ylhäältä lasia ja turvallisuussyistä alhaalta umpinainen. Toivottavasti remppa menisi hieman kivemmin kuin viimeksi. Alkuperäinen remppamies kun jätti tulematta paikalle ja jouiduttiin lennosta hankkimaan uusi tekijä uudesta firmasta. :)

   Poista
 3. Kuullostaapas hyvältä noi pariovet. Meillä kans meidän makkarista löytyy ja tykkään kyllä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä kans suunnitelmissa pariovet, olkkarin ja takkahuoneen väliin..mutta vasta siinä vaiheessa jos se paljon puhuttu baby meille muuttaa ja tarvitaan yks makkari lisää. Me muutetaan sit takkahuoneeseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannis: Tuplaovet on ehdottomasti master bedroomin ovet! =D Teille kyllä tahtoisin niin sydämestäni suoda yhden pikkuisen nyytin lisää! <3 <3 <3

   Poista
  2. Mä oikeesti aloin jo yhdessä välissä miettimään et laitetaan ne ovet nyt jo, vaikkei vielä takkahuonetta makkarina tarvitakaan mutta onnistuin sit kuitenkin toppuutella itseäni. Kun tilaa ei kuitenkaan niin hirveästi oo niin parempi pitää nyt vielä avoimena tuo tila.

   Poista
 5. Siitä tulee upee :) Meillä on "kirjastohuoneessa" pariovet, enkä pois vaihtais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidi: Pariovet on aivan ihanat. Niissä on jotain todella tunnelmallista ja ylellistä. Tulee heti paljon viimeistellympi ja sisustetumpi mielikuva, kun on sellaiset. <3 <3

   Poista
 6. Pariovet kuullostaa hyvältä!
  Kauniit värit Avan huoneessa.

  VastaaPoista
 7. Nuo pariovet ovat kyllä aivan ihastuttavia <3 Hatun nosto teille, kun jaksatte kokoajan uudistaa kotianne remonteilla :) Meillä tulossa ensi vuonna putkiremppa, jolloin ajattelin "kaikki" uudistaa kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Celina: Uudesta ihanasta sisustuksesta haaveillaan kyllä kovasti, mutta toteutuksen ihanuudesta en kyllä tiedä. ;) Kyllä se remppa on raastavaa, vaikkei sitä itse tekisikään. Mahtavaa olisi, jos remppa olisi yön aikana valmistunut, eikä tarttis asua muualla tai siirrellä tavaroita! =D Putkirempan yhteydessä onkin tosi hyvä pistää pinnat uusiksi. =D

   Poista

Blogini on muuttanut!
Uusi osoitteeni on http://omakotivalkoinen.casablogit.fi!

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.